../images/Emo3.gif מקווה שלא יכאב לך הראש אח"כ
היי טוב אני אספר לך איך גילינו שיש לי אנדו' אבל אל תתלונני אח"כ שזה היה ארוך : זה היה בשנה השנייה שלי במכללה, באותה התקופה לא היו לי כאבים ולא שום דבר ולא חלמתי בחלומות הכי גרועים שלי שיום אחד אני אסבול מכאב שמשתק לי את כל הגוף ואני לא יכולה לזוז ליומיים(וזה היה תמיד חמישי שיש) הלכתי ל - OB לשלי והיא אמרה כלום האולט' שלך תקין לחלוטין ואז בווסת הבא דיממתי כמו חייה שחוטה למשך שבועיים שלמים ומה החצופה שאלה אותי : " עברת אונס?" (לא אמרתי לה באמת מה שחשבתי :" חתיכת חולרה הייתי אצלך חודש שעבר עם כאבים שהיה בא לי לדפוק את הראש בקיר") אז כמובן היא נתנה לי כדורי אסטרוגן והדימום הפסיק, והרגשתי יותר טוב, וככה חוזר חלילה עם 3 רופאים אחרים, ואף אחד לא יכל לתת לי דיאגנוזה ברורה, בפברואר 08 עברתי לגור בארה"ב לפני שהתחתנתי וגם אז היו לי כאבים נוראיים וחבר שלי דאז (היום בעלי) אמר לי זה לא יכול להמשיך ככה ומה נעשה שנהייה נשואים אני לא אוכל לטפל בך ככה לא יכול לעזור לך ללכת לנוחיות (אנחנו שומרים נידה) אנחנו חייבם לטפל בזה לפני החתונה ובאמת הלכתי לרופא הוא אמר יש לי צ'יסטה ונתן לי "דפו-פאוורה" דומה ללופראו רק שזה זריקה למנת הריון, ואמרנו בסדר לא יקרה כלום אם לא נכנס להריון בחודש חודשיים ראשונים, אז באמת בחצי שנה הראשונה לא היה לי את הכאבים שוב כי הייתי תחת השפעת הזריקה ולא היה לי וסת, ואז הלכתי לרופא שלי והוא עשה אולט' ואמר לי שיש לי גידול על הצ'יסטה ושלח אותי לעשות CA125 ותודה לאל הכל היה "בסדר גמור " ונתן לי PRENARAL ענקיים ואמר לי: "תחזרי אלי שאת בהריון" (כל התקופה הזו אף רופא לא אמר לי מה יש לי לא בישראל ולא בחו"ל ) ובכל התקופה הזו של שישה חודשים הייתי תחת השפעה של הדפו', וכשזה עבר הווסת הראשונה אחרי הזריקה הייתה כזו קשה שאני לא יכולתי לעמוד על הרגלים אחד מהרגעים שאיחלתי לעצמי למות פשוט ככה, ואז מצאתי את הרופא הזה שהיום אני מטופלת אצלו שהוא איבחן את האנד'ו רק לפי הסמפטומים וככה שבועים אחרי האבחון עשיתי לפורוסקופייה, בהליך זה התגלתה התמונה האמיתית והאגרסיביות של המחלה זה היה בכל מקום, שלפוחית שתן, רקטום, שחלות חצוצרוה סתומה.... וכו' ואז נקבע לי ניתוח מקיף יותר חודשיים אחרי הלפרו', אחרי הניתוח המקיף הייתי "ניקה" למשך חודשים ולאחר מכן לקחתי את איקיק....(לא זוכרת את השם במדויק) והייתי אמורה לקבל זריקת HCG ובאולט' ראו שהאנדו' חזר בשחלות והרופא אמר לי שאם אעשה את הזריקה אני אהיה בכאבי נוראיים החלטנו לא לעשות , ולאור האנד'ו האגרסיבי שלי (רמה IV) הגענו למסקנה שהריון טבעי כניראה שלא יקרה אז החלטנו על-IVF שלצערי הרב כשל, אבל זה סיפור אחר לגמרי. אם קראת עד לכאן אני בטוחה שתביני שהשאלה שלי באמת נשאלה בתמימות דעים, אני לא יודעת אולי אני חולמת בעמידה אולי אני לא יודעת כ"כ כמו שחשבתי על המחלה, אולי מתבשל לי שם משהו חדש?! כי בבית חולים כבר אושפזתי פעם אחת בגלל שהיה לי דלקת באחת מהשחלות שהיה בה אנדו'. אז יקירתי שלי אומנם אולי לא ממש כואב ביום יום אבל תאמיני לי שהלב שלי כואב יותר. כולי תקווה שתביני את הסיפור למרות שחסרים כמה פרטים.