טוב אז קצת עליי...

טוב אז קצת עליי...

אני לומדת באקדמיה למוסיקה ולמחול. והתחרתי בתחרות מיה ארבטובה למי שמכיר.. אממ..נפגשתי עם רמי באר למי שמכיר... כמו כן עם יסמין גודר,רקדנים מבת שבע שהכרתי מהביה"ס, מהקיבוצית,ורקדן מהאנ.די.טי שבארה"ב.. טוב לא כל כך נעים לי לדבר על זה אבל באמת תשאלו שאלות חופשי על מחול כי אני רוקדת מעל 15 שנה ואני אוהבת לעזור לאנשים..

The DaNce GirL

New member
פששששש..

יפה יפה!! אז את ממש מקצועית אני רואה...!! אז יש לי כמה שאלות - את מכירה אולי מקומות שעושים סדנאות לריקוד (עדיף במרכז) בחופש הגדול? כאילו - בלט, מודרני... ועוד משהו - אני רוצה שנה הבאה להירשם לאיזה סטודיו (גם במרכז) שיש לו להקת מחול מודרני.. יש המלצות?

אוקי ,לרקדנית המקסימה...

תראי בעקרון אמורים להיות המון קורסי קיץ בחופש בכל הארץ... אני הבנתי שבת שבע מתכננים וגם להקת קומבינע של אמיר קולבן אם את מכירה... תאמת רק איזה שבוע לפני החופש יתחילו הפרסומים... אני לא בטוחה אבל אפשר לנסות לראות באתרי מחול המובילים שכולם מכירים : שזה "הבמה" ,ו"ישראל דאנס"...תנסי לקראת החופש ו..בהצלחה.. בקשר לסטודיו..את גרה בת"א? בערך...כי יש סדנאות מטעם בליך שזה ליד וביכורי העיתים...

בבוסתן בנתניה

יש קורסי קיץ על בסיס יומיומי למשך שבועיים שלוש ביולי ובאוגוסט.

The DaNce GirL

New member
או קי.. תודה :)

אני אברר... טוב אז כמה רקדנים יש פה באמת? כי מה שבטוח אנחנו לא כל כך בולטים כאן...

תכנסו לסקר בשורה הכחולה למעלה

כל אחד מתבקש שם לסמן לאיזה תחום עיקרי הוא משתייך.

למעלה