טוב אז קצת לפרוק..

keren007

New member
טוב אז קצת לפרוק..

פעם אחרונה לפני תקופה כתבתי כאן על חברה של אבא שלי אם מישהו זוכר. אני לא ארחיב, אבל לא הרבה השתנה אני עדיין לא אוהבת אותה בלשון המועטה. בכל אופן אני די בודדה לאחרונה.. נפרדתי מחבר שלי לפני פחות מחודש ואתמול גיליתי שכבר יש לו מישהי חדשה. זה עקץ לי בלב. רוב החברות שלי כבר התגייסו לצבא ואני עדיין מחכה לגיוס... אני עובדת אצל דודה שלי בחנות במשהו שלא כ"כ מעניין אותי ואני ממש מתנוונת שם. לבד לי... בנוסף להכל אני מוצאת את עצמי אוגרת בפנים הרבה כעס, אני ממש לא אוהבת את חברה של אבא שלי שכרגע מובטלת ולכן את רוב זמנה היא מבלה פה. אני צריכה להיות סביבה הרבה. יש לי בנוסף גם המון לחץ של אי וודאות לגבי הצבא. האקס שלי מעסיק אותי הרבה. אני שוקעת במחשבות.. אני נורא מתגעגעת לאמא שלי. מחר זה התאריך הלועזי לפטירתה, 11 שנים. ואני רק בת 18. קשה לי להאמין שעבר כל כך הרבה זמן, כמה מים עברו בנהר... איך הייתי מחבקת אותה עכשיו אם יכולתי.

עודליל

New member
חמודה קבלי ../images/Emo24.gif

ענק, יש הרבה ימים כאלה ותקופות לא קלות. תזכרי תמיד שהגלגל עגול ועוד יבואו ימים טובים יותר בהם המצב רוח שלך יהיה יותר טוב.

Darkmatter

New member
שלום קרן ../images/Emo13.gif

אני זוכרת אותך ואת ההודעה שלך. :) צר לי לשמוע על זה שאת קצת מבואסת ויש הרבה לחץ. זה נשמע לי כמו תקופה לא הכי נעימה. :/ אבל.... תמיד יש לך אותנו!
אני מאחלת לך, באמת מכל הלב, שדברים יסתדרו. ואני גם בטוחה שעוד יהיו לך תקופות טובות יותר. פה בשבילך, מותק. :)

אני זוכרת את ההודעות שלך...

מהתקופה שהייתי צופה... לצערי, אין לי פתרונות קסם להציע, גם לי הייתה בעיה דומה עם חברתו של אבי (לימים אשתו), אבל למזלי הייתי עצמאית מאז שאמי נפטרה כשהייתי בת 17, כך שפשוט נמנעתי מלבלות יותר מדי זמן במחיצתה... בינתיים, קבלי
ענקי ותזכרי שאוטוטו את מתגייסת...

היי קרן!

מה שלומך? טוב לשמוע ממך שוב. אני מבינה שלא הרבה השתנה עם החברה של אבא. מעניין - הייתה שיחה? ניסיתן ללבן את הדברים? ומתי את מתגייסת?

keren007

New member
היי סקאלי :)

לא, לא היתה שיחה. כשאבא שלי חזר מחו"ל המצב די נרגע וחזר לרגיל כך שנראה לי מיותר להעלות את הנושא. היא מובטלת כבר כמה זמן והרבה מאד מזמנה היא מבלה פה ונראה לי שזה יהיה ככה עד שאני אתגייס והיא ממש מוציאה אותי מדעתי :\ אני לא יודעת מה לעשות בנוגע לזה. כנראה שאני אבלע את זה עד לגיוס.. אני מתגייסת ב-23.4, עוד הרבה זמן, ככה שהתקופה המבאסת הזאת שלי עוד תימשך זמן מה.. יהיה בסדר

שלום לך..../images/Emo20.gif

טוב לראות אותך שוב...
מבינה שהדברים לא ממש הסתדרו עם החברה של אביך.. מצטערת לשמוע.. בדיוק בפגישה האחרונה עם המטפלת שלי דיברנו הרבה על אישתו של אבי והיחסים שלי איתה לאורך השנים.. זו נשמעת כמו תקופה קצת מלחיצה.. הפרידה מהחבר.. הגיוס הקרב.. שתפי אותנו במחשבות שלך.. איתך...

קבלי ../images/Emo24.gif

שלום לך קרן מחבקת אותך קודם כל ומחזקת אותך ורוצה לומר לך שכל אחת כאן היתה רוצה לפחות עוד חיבוק אחד מאמא שלה .לא משנה המצב במיוחד כשעוברים משהו לא סימפטי. שיהיה לך יום טוב

keren007

New member
תודה לכולן פה אתן ממש מקסימות!!

כ"כ כיף לי להיכנס לפה, זה באמת מעודד

מצטערת שאין לי דרך להקל עלייך

הדבר היחיד שאני יכולה לומר לך הוא שתנסי להיות עסוקה כמה שיותר ולהתעמת איתה כמה שפחות. אני מקווה מאוד או יותר נכון מאמינה שהגיוס ישנה את פני הדברים לטובה.

היי קרן ../images/Emo201.gif

איתך ביום העצוב הזה - קבלי
גדול. את מתארת תקופה לא פשוטה בכלל עם חוסר וודאות בתחומים רבים. בהרבה מובנים אני נמצאת בתקופה מאוד דומה, ולכן אני מאוד מבינה אותך. אני מנסה כמה שיותר להעסיק את עצמי (אני אמנם עובדת בעבודה שאני מאוד מאוד אוהבת אבל באחוז משרה קטן יחסית - דבר שמשאיר לי פנאי להמון דברים). אגב, ראיתי שאת מתגייסת בקרוב. אפריל לא נורא נורא רחוק. ולפעמים אולי אפשר להינות קצת מחוסר הוודאות. אני מאוד מקווה שהצבא יעשה לך טוב. עבורי זו הייתה תקופה מדהימה ומאוד מעצבת. ראיתי שדיברת קצת על חוסר וודאות לגבי התפקיד. דעי לך שזה ממש לא משנה מה עושים - הרבה יותר חשובים זה האנשים שמסביבך והאווירה. אם החברה של אבא יותר מדיי סביבך, תשתדלי לצאת כמה שיותר. לטייל, לנשום אוויר. אולי להתנדב באיזה ארגון יכול לתת קצת צבע משמעותי.. בהצלחה מתוקה!

למעלה