טוב, אז עכשיו תורי...

Oיון

New member
טוב, אז עכשיו תורי...

אחרי שבוע קשה ביותר, אני מרשה לעצמי לשבת ולכתוב לכם קצת... השבוע התחיל רע, ממש רע, כל בוקר נאלצתי לגרד את עצמי מהמיטה, לא היה לי חשק, אני עובדת כרגע בעבודה זמנית שמבהירה לי יפה מאוד שאני זמנית, והבוסית שלי כל הזמן מזכירה לי בחיוך מעצבן שזו שאני מחליפה אוטטו חוזרת, ואם זה לא מספיק היא טוענת... שבאף מקום עבודה לא יהיה לי טוב כמו שם.. ביום חמישי פשוט הרגשתי רע, קמתי הפוכה, וידעתי שאם אני לא אנוח אני אשלם על זה בבריאות שלי.. אז פשוט לא הלכתי, לא היה אכפת לי ההשכלות (יש ימים כאלו, לא?).. נשארתי עם החצי המקסים שלי בבית, ישנו קצת ואח"כ יצאנו לטייל לנו קצת, אני כל כך אוהבת את הזמן שיש לי איתו.. לדבר או סתם ללכת יד ביד ברחוב, זה הכי כיף שיש.. דיברנו המון, גם כשאין מה להגיד אנחנו מוצאים נושא.. וזה בעיני נורא חשוב ויפה.. החצי הציע שזו הזדמנות טובה להיות ה"גדולה" בענין עם אמא.. ועוד באותו היום התקשרתי אליה, אמרתי לה שאני רוצה שהיא תהיה חלק מהחתונה הזו, והרגשתי שגרמתי לה להבין שלמרות שהיא יצאה "מנצחת", עכשיו אנחנו תיקו, הגענו לדף לבן. בערב, להפתעתי הגמורה (היינו אמורים ללכת לראות את הגן שבו נתחתן באירוע) היא הציעה לבוא, וכך מבלי לעשות הרבה תיכנונים ובלי יותר מידי כאב ראש, ההורים שלו ואמא שלי נפגשו.. זה היה אסון, אבל אף אחד לא שם לב, כי פתאום הבנתי.. שלא אכפת לי שלא יסתדרו.. העיקר שהלך הרוחות יהיה נעים. ואז.. כאילו הסוף שבוע לא היה מספיק קסום, מסתבר שאוכל להפתיע את החצי שלי ולהגשים לו חלום... שיהיה לכולנו שבוע טוב.. עם סוף שבוע כזה.. איך השבוע לא יהיה טוב?

שמחה בשבילך

תביאי לנו רק חדשות טובות. ההורים ממש לא צריכים להסתדר בניהם. רק אתם.

lilaaa1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יהיה וגם יהיה.... שמחה שהסתדרתם
ובהצלחה עם ההפתעה! תעדכני...

g u r a

New member
יופיו יופי ושוב יופי!!!

כל כך משמח לקרא על אמא שלך. את רואה איך בסוף דברים מסתדרים ? הכל עניין של זמן. ועוד יותר משמח אותי לקרא שממש לא אכפת לך ומצאת את העניין שולי..שהפגישה בין הצדדים היתה אסון
וכמו שאני תמיד אומרת..העיקר האופטימיות, והמחשבה החיובית! עובדה- זה עובד!! שיהיה לך שבוע מקסים

Tully Is Here

New member
שמחה לקרא אותך קצת יותר אופטימית

והגעת למסקנה מאוד חשובה, ההורים לא צריכים להסתדר ולא לאהב אחד את השני, רק להנהג כמו בני אנוש. והעיקר שאת אוהבת את האיש שלך והוא אותך, כל השאר כבר יסתדר

למעלה