טוב, אז נמשיכה.

FM_the_Weird

New member
טוב, אז נמשיכה.

[התחלנו משחק. נראה כי הוא הולך טוב. אז הנה: כל הסיפור לפניכם.] השולחן נשבר. טוב, זה די צפוי כשמנחיתים עליו גוף של מישהו. הקטטה הקטנה איימה לצאת מכלל שליטה. זה ששכירי החרב הצטרפו לשיכורים הרגילים כבר היה מצער, אך כשאונטר החליט שהמסיבה צריכה את השתתפותו היה פשוט אסון. הברמן ושומר הכניסה הצליבו מבטים והשומר הנהן. הברמן נאנח והתכופף בכדי להוציא את האלה הקטנה והכבדה, אותה החזיק במיוחד למקרים כאלה. השומר, מצידו, החל עושה את דרכו לכיוון השולחן השבור, ושקל האם התענוג שיקבל כשישבור כיסא על אחד מהמתפרעים יהיה שווה לשלם על אותו כיסא, או שעדיף כבר להשתמש בחלקי השולחן. ברגע זה נשמעה מנגינה רכה, קולה מתעלה, באופן מפתיע, מעל ההמולה אשר עמדה בחדר. הקרב נמשך עוד מספר שניות, בעוד המנגינה שקעה לה לאיטה במוחם של הנמצאים, ואז החל לגווע. למנגינה נוסף קול שירה גברי ואלה שהפנו מבטם לכיוון המנגינה, ראו, להפתעתם, גמד יורד במדרגות מקומתו השנייה של הפונדק ומנגן על בליזט ושר תוך כדי כך. השירה לא כללה מילים שמישהו מהנוכחים הכיר, אך היתה לה השפעה מוזרה, אשר משכה את כל הנוכחים לתוך מערבולת חושים פראית אשר השכיחה מעליהם את הקטטה, המשקאות וכל דבר אחר, למעשה. המנגינה הסתיימה והגמד התיישב באנחה כבדה על המדרגות. "ועכשיו, כשקיבלתי את תשומת ליבכם המלאה, מישהו יכול להסביר לי למה גמד הגון לא יכול לקבל קצת שעות שינה במקום הזה?" הוא שאל. "זה לא פשוט?" אמר מג אדום גלימה שירד במדרגות. "בכל פונדק ששמו דומה ל´החזיר המת´ יהיו מריבות כל הזמן אין מה לעשות חוץ מלקוות שהפונדק הבא יהיה יותר טוב." המשיך המג ואז פנה אל הקהל. "כדאי שתהיו בשקט לבד כי קסם השקט שלי לא נעים כל-כך" "שמי מסטרין," הוא פנה שוב לגמד. "ואם אתה לא חוזר לישון אני מזמין אותך למשקה." השניים התיישבו ליד אחד השולחנות והזמינו כל אחד את משקהו. כעשר דקות לאחר מכן, בעודם משוחחים על יתרונותיהם וחסרונותיהם של פונדקים זולים, מלצרית צעירה, אשר יכלה להראות יופי שלא יבייש אפילו מלון מפואר, אלמלא הייתה כה מוזנחת, הגישה למסטרין את המשקה שלו ופנתה להגיש לגמד את כוסו. לפתע מעדה הנערה ושפכה את כל תוכנה של הכוס על בגדיו. "אוי, כמה מגושם מצדי." פלטה. בשולחן ליד, שכיר חרב צעיר, גיחך קלות בעודו מחזיר את מה שקרה לו "המכשיר להכשלת מלצריות" לנרתיקו, ואסף את זכיותיו מהשולחן. משסיים את משימתו, תהה כעת האיש הצעיר, מה עוד יוכל לעולל במקום בכדי לעורר מעט את העניינים. בשולחן אחר, מרוחק מעט יותר, ליזרדו פרץ בצחוק אדיר ודפק בחוזקה על שולחנו. הלטא-איש המגודל לא יכל להתאפק כאשר ראה את המרחש. "זה מה שקורה למשביתי שמחות!!!" אמר לחבריו לשולחן, אשר פרצו גם הם בצחוק ואיימו למוטט את שולחנם מרוב דפיקות. ליזרדו הביט לעברו של שכיר החרב, אשר גרם למהומה, ולכמה רגעים נוצר בין השניים קשר עין, מבשר צרות גדולות בהרבה מאשר שכל אחד מהם היה מסוגל לייצר בנפרד מהשני. ליזרדו שקל את המצב. למען האמת, החל להימאס לו מחבורת השיכורים שישבו לידו, ולכן החליט לנצל את המומנטום. הוא תפס שוב את מבטו של שכיר החרב והניד בראשו לכיוון הגמד. הגיע הזמן לעשות משהו קצת יותר רציני בנוגע לגמדון החוצפן שהשבית את השמחה. שכיר החרב לא הגיב לרמז, אך ליזרדו קיווה שלא יישאר אדיש למתרחש ויצטרף למאמץ להעיף את הגמד מעבר לבר ולעזאזל. הוא קם... ולהפתעתו הרבה של האיש הירוק, החל לרחף אט אט לכיוון התקרה. באי הפונדק הרימו את מבטם להביט בו מרחף, בעוד שכיר החרב הצעיר מחפש את האחראי למעשה. לאחר כמה שניות של תעופתו של הלטא-איש, נפתחו דלתות הפונדק, ובן אדם לבן זקן ושחור גלימה, נכנס אל תוכו. "ליזרדו, כמה פעמים אמרתי לך להפסיק לחפש צרות? טוב, עכשיו רד מהתקרה." הוא אמר לליזרדו, אשר להפתעת רבים נראה מבוהל לא מעט. "כן, אדוני." השיב בפחד מורגש והחל לרחף כלפי הרצפה. [טוב, מכאן התפתחו להם שני קווי עלילה עיקריים, אז הסיפור מתפצל.]

FM_the_Weird

New member
קו עלילה ראשון...

בין המעטים אשר התעלמו מהופעת הריחוף של ליזרדו, מסטרין מלמל מספר מילים ולאחר כשניה, היו בגדיו של הגמד יבשים לגמרי. "בוא נצא מכאן לפני שיתחיל עוד קרב." אמר. "לא שאני מפחד מקרב קטן אבל אני די עייף ועם אני אבזבז עוד קסמים היום, יהיו לי מעטים מאוד מחר." המשיך ופיהק. הגמד ניער את בגדיו. "אני מניח שאתה צודק, ידידי: הפונדק הזה לא יהיה שקט לעולם. אגב, תודה על ההצעה, אבל נראה שהפעם המשקה ´עליי´. לא קרה שום דבר, יקירתי, פשוט תביאי לי בקבוק לדרך." הוא הוסיף למלצרית, התרומם מן הכיסא והושיט את ידו למסטרין. "השם הוא מהואירנין, אגב. נעים להכירך. ולאן אתה מציע שנלך?" "אני עכשיו בדרך לעיר נאקלאס הגדולה." השיב לו מסטרין. "מישהו אמר לי שיש שם חנות קסם גדולה ושהעיר מוקפת הרים מלאים מפלצות ואוצרות. אז עם תצטרף אליי אני יתחלק אתך בזהב. תמיד העדפתי חבר למסע מאשר שכיר חרב עלוב. יש גם נפחיה גדולה שיכולה לעניין אותך. "אז אתה איתי?" "לא שאני מתלהב יותר מדי מלהיות מוקף במפלצות," אמר הגמד. "אבל חנות קסם זה דבר נדיר. אני חושב שרצוי לפחות לבקר בה, ולראות אם יש בה משהו שימושי בשבילי." לאחר שנייה מצחו התקמט בזעם. "נפחיה? אל תגיד לי שגם אתה אחד מאלה? רק מפני שאני גמד, אז ישר ´נפחיה גדולה שתעניין אותך´? לא ראית את את הבליזט?" הוא הרים את כלי הנגינה. "או שחשבת שזה נשק והמנגינה שהרגיעה את הרוחות בקעה לה מהאוויר הריק?" "סליחה," ענה מסטרין, המום מעט. "לא חשבתי על זה. גם אני מנגן, בחליל אמנם, ויש לי את אותה הבעיה: בגלל התוכי שלי כולם חושבים שאני דרואיד." ברגע זה, נזכר כנראה שאין על הכתף שלו תוכי ומלמל לחש, אשר גרם לתוכון חמוד וצהוב להופיע לו על הכתף. "מה שלומך, ג´ו?" שאל מסטרין בעודו מרים את התוכי ומלטף לו את הכנף. התוכי צייץ, קפץ למסטרין על הכתף והתחיל לרעוד מקור. מסטרין שוב מלמל משהו ורעידותיו של ג´ו פסקו. "אולי נשכור סוסים? נגמר לי האוכל בשביל ג´ו ואין מקום לקנות את האוכל שהוא אוהב בעיר הזאת. אני מפחד שייגמר לו האוכל לפני שנגיע והוא ימות. אם אתה רוצה, אני אשכור לך סוס מהכסף שלי, אבל אז אני אוכל לקנות לשנינו רק פוני או משהו." "סלחו לי," פנתה אליהם המלצרית, בקבוק חדש בידה. "אבל לא יכולתי שלא לשמוע את מה שאמרתם... יש לי אח בנאקלאס, וכבר שנים לא ראיתי אותו. האם אוכל לבוא אתכם?" "רעיון מהדר, יקירתי, אם את מבינה למה אני מתכוון." קרץ הגמד בחיוך ולקח מידיה את הבירה. "האמת שהסוס שלי אמור להיות באורווה, אלא אם כן אחד מהברנשים כאן לקח אותו בטעות. למרות שהוא תמיד הצליח לחזור." אמר למסטרין ופנה שוב למלצרית. "אני מניח שאת צריכה להסדיר משהו כמו חופשה עם בעל המקום? למה שלא תפגשי אותנו בחוץ? זה יתן לי זמן להסתדר עם פלמרו ולמסטרין להשיג לעצמו משהו שיוכל לרכוב עליו." הגמד לחץ את ידו של המג, נפנף קצרות לכל באי הפונדק ומשך איתו את המלצרית לכיוון הבר, בדרכו לאורווה. "יש לי כסף לסוס", ענה מסטרין בעודו מלווה את מהואירנין לבר. "אני רק... לא חשוב" ג´ו בחר ברגע זה בכדי לעוף אל מהואירנין ולנחות לו על הכתף. הוא התחיל להסתובב שם בסקרנות עד שראה את זקנו המפואר, נבהל וחזר לכתפו של מסטרין, אשר היה מגולח למשעי. "אני מקווה שאין לך בעיה עם התוכי פעם הוא קפץ על שכיר חרב ששכרתי והקוף המגודל הכניס לג´ו אגרוף לפני שהוא הבין מה קרה בכלל. ג´ו נשך את כל מי שיתקרב אליו במשך שבוע מרוב בלבול." אמר מסטרין וג´ו קפץ על ראשו של מהואירנין ושיחק עם קצוות שערו מסטרין. "הו, לא, כלל לא." ענה לו הגמד. "במקצועי משתלם לאהוב בעלי חיים. לא שזה הגורם העיקרי לכך שאני אוהב אותם." מסטרין הנהן ושניהם פנו לכיוון האורווה. בינתיים, המלצרית, שלא ממש אהבה את המבט שראתה בעיניו של הגמד, והשתדלה להתעלם מרמזותיו הברורות כשמש טיפלה בעסקיה. "זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו, גמד סוטה!" חשבה בליבה, אבל בשביל אחיה היא הייתה מוכנה לעבור דברים גרועים יותר. האמת הייתה שגריילין (שמה של המלצרית) לא התכוונה בכלל לבקש חופשה מ"הבוס" כפי שכינתה אותו. היא בכלל לא התכוונה לחזור, ושנאה אותו ואת הבר המזוהם שלו, שנאלצה להתחיל לעבוד בו מחוסר ברירה. היא שמחה מאוד על ההזדמנות שנקרתה בדרכה לברוח. היא עלתה לחדרה הקטן שהיה מעל הבר קרוב (מדי) לחדרו של "הבוס". שם היא פשטה את מדי המלצרות שלה, ולבשה שמלה חומה, שהגיעה כמעט עד ברכיה, ומעליה אדרת מסע אפרפרה. היא אספה את חפציה המעטים אל תרמיל, ויצאה החוצה, משתדלת להתחמק ממבטו של "הבוס", שלא נראה שהוא יכול למקד את מבטו על שום דבר עכשיו. גריילין התקרבה בריצה לחבריה למסע, התרמיל נגרר מאחוריה. "טוב..." אמרה, "אז איפה הסוסים והכל?" "הוא לא שוב הסתלק?" התחיל הגמד והסתובב, אך סוסו עמד שם עם הבעה תמה לחלוטין על פניו. "טוב, אז... אה, רגע, אנחנו צריכים גם משהו בשבילך. טוב, ידידי," פנה למסטרין. "נראה שתצטרך בכל זאת לקנות סוס נוסף. אלא אם כן הילדה תרצה לרכב עם אחד מאתנו. רעיון לא רע, בעצם. פלמרו יוכל לסחוב את שנינו..." "יש לי כסף לשני סוסים" אמר מסטרין, לוחש לגמד כדי שהמלצרית לא תשמע. "אבל אפשר להגיד לה שאני מרושש בשבילך." אמר מסטרין וחייך. "אני לא יודע מה אתה מוצא בה, אז לי לא אכפת " המשיך המג. "נו מה אתה אומר?" מהואירנין הרים את גבותיו והחל לענות לו, אך גריילין התפרצה אל תוך דבריו: "אם לא איכפת לכם," אמרה גריילין בחיוך תמים, "הייתי מעדיפה לשבת עם המג. אני לא חושבת שזה יהיה מאוד נוח להיאחז בגמד כל הדרך... לא איכפת לך, נכון?" פנתה אל הגמד בשאלה. "יופי," אמרה בלי לחכות לתשובה, וקפצה על הסוס של המג האדום. "אני מקווה שג´ו לא מפריע לך" אמר המג וסוסו הלבן כופף את ראשו לאכול קצת דשא בעוד ג´ו נעמד לו על הראש. "לא," ענתה גריילין. "הוא לא נושך, נכון?" ברגע זה, מהואירנין, אשר נשאר עומד עם פה פעור, יצא מהשוק שלו ומשך בכתפיו. "טוב למדי," אמר. "כל עוד אתה בטוח שסוסך יוכל לסחוב את שניכם." הוא ליטף קלות את פלמרו ובקפיצה קלה אחת נחת על גבו. "יצאנו?" [אתם מוזמנים להמשיך]

יצאנו !

ותוך דקה וקצת הם יצאו מהעיר. מסטרין דיבר עם הגמד ( מה השם שלו שוב? ) על מה שסיפרו לו על חנות הכסם שבנאקאלאס פעם-פעמיים הסוסים שחיקו ליציאה מן האורווה זמן רב ( במיוחד הסוס של מסטרין ) התחילו לדהור מהר מידי והיה צריך למשוך במושכות כדי להעת השעה היתה שעת צעריים ( 3:00 בערך ) ומזג האוויר היה מאוד נעים מל"ד: איך כדי לי לקרוא לסוס הלבן ? ולא, התוכי לא נושח

עלפית

New member
גריילין

שלא הייתה ממש מורגלת לרכיבה על סוס נצמדה על מתניו של מסטרין. הגיעה השעה שלוש, והיא שמה לב שהיא מאוד רעבה. "סליחה על ההפרעה," פנתה על מסטרין "אבל אולי אפשר לעצור בשביל לאכול משהו?"

"כדי שנכנס ליער

לפני החשכה כי פה מסוקן להסתובב" אמר מסטרין " אבל עם את ממש רעבה אז את יכולה לאכול את הסנדוויץ´ שיש לי בתיק אני יכין עוד אחד" אמר מסטרין כשהוא מסתובב אחורה מוציא מתיק שהיה קשור לאוכף הסוס מוציא סנדוויץ´ ומושיט אותו לגריילין ביד אחת כשביד השנייה מוציא מין מקל ארוך וצבעוני ומניח אותו על הכתף. ג´ו נעמד על המקל והתחיל לפורר אותה ולאכול את הפרורים " את לוכחת את הסנדוויץ´ או לא?"

עלפית

New member
"לא תודה...."

אמרה גריילין, מסתכלת בגועל על הנקניקייה המשומנת שהציצה בין שתי הפרוסות. "אני אחכה עד שיהיה משהו אחר... יהיה משהו אחר נכון?" שאלה בחשש

יש לי עוד בתיק

בטוח תוהבי משהו" אמר "תסתקלי לבד ותבחרי נ.ב יש שם הכל אז תחשבי על משהו שאת אוהבת וזה יהיה שם ואין נקנייקיה אני שונה נקנייקיות בסנדוויץ´ אז תדמיני שלא רצית את הסנדוויץ´ כי הוא נקראה או משהו ( אולי ג´ו קפץ עליו וזה הגעיל אותה ) איזה סנדוויץ´ לקחת? עם לקחת ועם לא אז למה?

עלפית

New member
איזה תיק מגניב

איפה משיגים כזה? טוב אז... אני מוציאה סנדביץ´ עם עלה חסה וביצה, ולועסת אותו בעגמומיות. בינתיים המסע הזה די משעמם. מתי מגיעים לנאקלאס?

יש יער קטן

שנצתרך לעבור אותו אבל זה יכח, במקרה הרע, שלוש ימים ואני מבטיח לך שיקרה לנו משהו בדרך היער הזה מאוד מוזר יש שם חיות שאין בשום מקום אחר בעולם. ועוד כמה דברים מוזרים...

FM_the_Weird

New member
ואכן, "מוזר" היתה המילה המתאימה.

עוד ממרחק, היער נראה מאד יוצא דופן. (למשל, אין הרבה יערות שעל עציהם גדלים עלים כחולים.) כאשר התקרבו ליער עד כדי כניסה, ראו שזה לא נעצר כאן: העצים נטו גם לגדל עלים מסוגים וצורות שונות. גם צלילי בעלי החיים היו שונים מכל מה שהכירו. ג´ו נראה מבוהל מעט והצתופף על כתפו של מסטרין, בעוד מהואירנין, לאחר מספר שניות הקשבה, התחיל לנסות לחקות את הצלילים, בהצלחה חלקית. השמש החלה את ירידתה האיטית כלפי האדמה...

יצור מוזר

שנראה כמו גוש של בוץ עף ונעצר מול ג´ו ג´ו התחיל לצרוח ופתאום גם היצור התחיל לצרוח בחיקוי מדויק של ג´ו ותוך כמה שניות הפך לג´ו מדויק רק בצבע חום-אדום עץ אחד עם עלים משולשים בצבעים אדום וכחול התחיל לזוז ופנתר עם שש רגלים קפץ ממנו ורדף אחרי ארנב כחול עם רגליים אדומות ושלוש עניים "דרואיד היה מתפרסם בכל העולם עם הצורות האלה" אמר מסטרין ופתח ספר שהיה בתיק שלו "...כשליער נאקאלס תיכנס בלי צבע אותך תשמיד מהר החשיכה... אז עם אתה במרכז אסור לשכוח שבנגינה אליך לצפוח.." קרא מסטרין בלחש ואז הסתכל על מהואירנין " מהר תנגן " אמר מסטרין בפחד. והגמד התחיל לנגן במרץ מסטרין מלמל משהוא מין הספר והצביע על כלי הנגינה של מהואירנין כלי הנגינה אף במהירות מידיו של מהוארנין והתחיל לנגן לבדו כשהוא מרחף מעליהם ומקרין הילה של אור סביבם. מסטרין סגר את הספר החזירו לתיקו ואמר: " מג אחד שמת לפני שנים מכללת היער הזה הספיק לשלוח את יונת הדואר שלו עם לחש לביטול חלקי של הכללה" כשגמר מסטרין הגמד סם לב שהעצים שחשופים לאור נראים רגיל באלים ירוקים וגזע חום וברגע שהאור מתרחק העץ שוב מאדים או מכחיל. כשקפץ סנאי עם 10 עניים ושש רגלים לאור נראה כמו סנאי רגיל. מסטרין חייך וג´ו קפץ לו על הראש.

FM_the_Weird

New member
"טוב," אמר מהואירנין.

"אני יכול לקבל את הבליזט שלי חזרה? רק חסר שיפגע בענף. מה גם שלמנגינה יש יותר כוח כשאני המבצע." מסטרין נראה מסופק, אך נד בראשו והבליזט חזר לאט לידיו של הגמד. ואכן, כאשרידיו המיומנות נגעו שוב במיתרים, מעגל האור גדל משמעותית. מהואירנין החל להמהם מנגינה מלווה, דומה לזו שנשמעה בפונדק. "איך את מסתדרת שם, יקירתי?" שאל באחת ההפוגות של הזימרה. "הסוס לא קשוח מדי אתך?"

עלפית

New member
אני מתחילה להרגיש מיותרת.

"יש לי קצת בחילה, אבל יעבור..." היא ענתה לו.

"יש לי פה מגילות ריפוי

של כוהנים" אמר מסטרין "אבל אני לא בטוח שאני יוכל להשתמש בהם. אולי אתה תצליח" אמר המג לחברו הגמד ומסר לו את המגילות. הבליזט שוב התרומם וההילה קטנה. הגמד, שידיו היו פנויות תפס את המגילות " לא אדיף שתשמור את כוחך למקרי חירום" אמר מסטרין "ההילה של הכיוף שלי מספיקה ואנחנו נצתרך לעבוד כשה מאוד כדי לעבור את היער הזה

FM_the_Weird

New member
מהואירנין החל מרפרף במגילות.

"בעיקרון, כוחותי לא נדלים כפי שלכם נגמרים הקסמים. כל עוד אני ער ומסוגל לנגן, הקסם יעבוד. אמנם הניגון עצמו מעייף במידה מסויימת, אבל העניין לא יוצר הבדל משמעותי. נו, בסדר, אבל לפחות תשמור אותו קרוב אלי." הבארד סיים לעבור בקלפים וסידר אותם מחדש. "טוב, את רובם אוכל להפעיל, אך אני חושש כי לא מצאתי כאן שום דבר נגד בחילה." הוא הביט קצרות אל השמיים. "לאומת זאת, יקירתי, אני חושב שאוכל לשמח אותך בכך שהנסיעה תסתיים תוך זמן קצר. הגיע הזמן לחפש מקום לחנות ללילה."

"ובכן

הכסם של הבליזט לא יעבוד כשנישן אבל בטוח יש פה משהוא על לינה" אמר מסטרין שדפדף בספר "יער-נאקאלאס" "הנה זה" אמר לבסוף "יש פה כסם פשוט להפעלה שמגן עלינו בלילה. השתמש בו כשנעצור"

עלפית

New member
"ארררררררררררג"

שאגה מפלצת ירוקה ומגעילה עם יבלות על כל הגוף והתנפלה עליהם לפתע.

סליחה על הביטוי אבל "FUK"

מסטרין התחיל למלמל כדור אש אבל אם לא יקרה משהו מהיר היצור יוכל להגיע אליו לפני שיגמור את הלחש.

למעלה