טוב, אז.. משתפת :)

ליאנההה

New member
טוב, אז.. משתפת :)

היום, לראשונה, לקחתי שיעור פרטי בקלאסי! הפריע לי שלא הצלחתי למצוא מורה טוב או שיעורים בהם אני מקבלת יחס אישי. אני אקח שיעורים פרטיים ובמקביל אלך גם לשיעורים האלה שאין בהם הרבה יחס אישי. אני בטוחה שהם יתרמו לי כי בכל זאת אני מתאמנת בהם. ו.. זהו :) מקווה בשבילי שאני אתחיל להתקדם. אני מרגישה שכבר שנים אני צועדת במקום. wish me luck!

yaeltal12

New member
good luck!

חחח ביקשת... נו אז איך היה השיעור? איפה היה השיעור? היה ממש באר ומוזיקה והכל? איך המורה?

ליאנההה

New member
תודה! :)

השיעור היה ממש אחלה! הוא היה קצת קשה כי המורה הרי נתקע איתי על כל דבר קטן שלא עשיתי נכון וגרם לי ממש לעבוד על זה. אבל זו בדיוק המטרה, אז כמה שיותר קשה יותר טוב.. חח השיעור היה בסטודיו שלו. כן, יש לו ממש סטודיו עם בארים ומראות. הוא לא משתמש במוסיקה קלאסית, וזה ממש לא מפריע לי. והמורה.. מרושם ראשוני נראה מצויין!

ליאנההה

New member
:)

בטח! השיעור היה ממש שונה. זה ממש ממש יחס אישי, הוא מתמקד בי כל הזמן. זה מה מה שמשתלם בעצם. היה קטע אחד שקצת הפריע לי; תמיד המורים שהיו לי הדגישו אף פעם לא לנעול ברכיים. הוא, לעומת זאת, אני לא יודעת אם הוא התכוון לנעול ברכיים אבל הוא ממש כל שניה בדק שהרגליים שלי מאוד חזקות ויציבות על הריצפה. שאני ממש מחזיקה אותן. הוא אמר לי שזה לא שווה כלום אם אני לא מחזיקה את הרגליים כל הזמן חזקות ואם אני מרפה אותן לפעמים. הוא אמר לי שזה דבר נורא בסיסי שאני לא מקיימת. יכול להיות שיש איזשהו הבדל בין החזקת הרגליים באופן חזק מאוד לבין נעילת ברכיים? הוא קצת בלבל אותי.. :/

רקדנית1

New member
מי המורה שלך? איך קוראים לו?

אני מאוד מעוניינת ללמוד אצל מורה פרטי... אז מה שמו ואיפה הוא מלמד? ובאשר לשאלתך... אני חושבת שהוא התכוון למתיחה של הרגליים כלפי מעלה ולא לנעילת ברכיים... הוא התכוון שהרגליים שלך יהיו מתוחות ושלא תשיעני עליהם(ככה אני חושבת). אם את לא מבינה מה ההבדל את יכולה לשאול אותו למה הוא מתכוון כשהוא אומר "החזקת רגלים באופן חזק מאוד". אני בטוחה שהוא יתן לך תשובה וכך לא תתבלבלי.

למעלה