טוב אז ממ... חדשה

yael627

New member
טוב אז ממ... חדשה ../images/Emo13.gif

אני יעל...כמו שרובכם כבר הבנתם... אני מכירה את ווית'ין משהו כמו שלוש שנים... מממ אני לומדת פיתוח קול ומנגנת על אורגנית ( בתקווה לעבור לפסנתר מתישהו
) זהו.... אני מקווה להשתלב פה בקלות ו... ספרו לי גם על עצמכם קצת :)

Gilado 69

New member
ברוכה הבאה..!! D:

גלעד, רחובות, 15 ואוו את מנגנת על אורגנית, זה מגניב! אתמול קיבלתי אורגנית של YAMAH
ועד עכשיו כל מה שהצלחתי לנגן זה NEMO של נייטויש וקצת מ-say my name של WT, יש לי רשימה כל כך ארוכה שאני רוצה ללמוד!!!! =[ תהני פה, וסתם ככה לידע כללי, מה השירים האהובים?

yael627

New member
אחח הזמנים שהתלהבתי שאני יודעת לנגן NEMO ../images/Emo6.gif

או לפחות את רובו... ואגב... תשמע את הקאבר שאפיקה עשו ל-memory הפסנתר שם מדהים... *מייחצנת* ממ וואו שירים אהובים.. זה קשה... טוב אז ככה: The Promise Caged Jillian Jane doe ו... Ice queen כמה צפוי :) ואני גם לומדת פיתוח קול... *משוויצה*

Gilado 69

New member
אל תזלזלי אני יודע לנגן גם את WOMB ../images/Emo3.gif

כי זה מאוד מאוד מאוד מאוד קשה, אחחח.. שיר מדהים, השיר הראשון ש"למדתי" לנגן משמיעה חחח..
חוץ מזה אני מנגן פחות משבוע, אז nemo עדיין מלהיב אותי XD אגב הקאבר של אפיקה זה לממוריז של ווית'ין, או לממורי אחר?

yael627

New member
הכוונה לא הייתה לזלזל ../images/Emo13.gif

להיפך, אני מעריכה את זה :) ממ הקאבר הוא לממורי מהמחזמר cats... ואני היחידה ששמה לב שיש מלאנתלפים שירים שקוראים להם ממורי?!

Gilado 69

New member
חחח.. אני יודע זה היה בצחוק..XD

שתדעי לך ש-world of make believe יעני WOMN יעני רחם, זה אחד הלחנים האהובים עליי, ולדעת לנגן אותו זה הישג גדול!
אהה ממורי מקאטז, אנ'לא מכיר,אבל זה באמת קטע כזה של שמות שהם מאוד חוזרים על עצמם, כמו frozen שאפילו לווית'ין יש שני שירים בשם הזה אחד מהאלבום האחרון ואחד מוויאג'. גם השימוש בברבורים (דה סוואנ סונג-ווית'ין, סוואנהארט-של נייטויש) במלכות קרות (אייס קווין-ווית'ין, סנאו ווית' קווין-של אוונסנס) אבל השימוש הכי נפוץ במילה בלהקות כאלה זאת המילה Intro

Brombit

New member
+המילה שבלבלה אותי בהתחלה- ground ../images/Emo115.gif

Stand my ground Solitary ground ועוד ששניהם באותו מקום בדיסק!

אי אפשר ממש לומר שVOYAGE הם ווית'ין.

הם אולי סוג של גלגול מוקדם של הלהקה, אבל לא לגמרי. הייתה זמרת אחרת, שארון שרה רק בשיר אחר של הלהקה. ההרכב היה מעט שונה ואני די בטוחה שההקמה של ווית'ין לא הייתה מתוך וויאג'. (כלומר, מן הסתם זה היה קשור קצת כי חלק מהנגנים הם אותם אנשים. נו, הבנת אותי. P:)

yael627

New member
רגע של בורות... ../images/Emo163.gif

אף פעם לא שמעתי על/את Voyage אז למישהו בא להרחיב קצת?

הם להקה שסוג-של קדמה לווית'ין מהבחינה שיש

לשתיים נגנים משותפים (כמו רוברט וירואן, ונראה לי שגם הגיטריסט הישן של ווית'ין שאת שמו איני יודעת לבטא או לכתוב). שארון שרה שיר אחד שלהם (מהאלבום האחד, לדעתי, שהם הוציאו). הם נחמדים. D:

yael627

New member
../images/Emo6.gif כמה מפתיע שקוראים לשיר פרוזן...

אני מניחה שעכשיו הם לא פעילים נכון?....

bachner1

New member
אני מכיר אותך מאפיקה ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
אני מיכאל, בן 20 מירושלים.

עברי לפסנתר!

יותר מגניב.
(וגם יותר אמיתי, אחרי הכל אורגנית משמיעה צליל דיגיטלי/חשמלי/מהשזהלאיהיה ופסנתר משמיע צליל אמיתי שמופק ע"י הכאת מיתרים.) שוב ברוכה הבאה. ^^

למעלה