אמממ.. השאלות שלך פשוט קשות.. מאורה מדהימה תמיד. אאאזזז אני אלך על קצר בגלל שזה מה שיש לה עכשיו.. למרות שאני יותר אחת-של-שיער-ארוך. לא ענו על זה ממקודם - סטודנט/ית יותר טוב/ה (לא יותר אהוב/ה, יותר טוב/ה - כלומר משקיע/ה יותר) - גלאנט או לוסי?
אני הולכת על גלאנט כי תמיד כזה רוצה ללמוד והכל ולא מתמזמז עם ה"מורה" שלו (אהם לוסי אהם) שאלה שלי: מי יותר מתאים "לנהל" את המחלקה/בית חולים(לא ממש זוכרת): רומנו או קרי? ניסים קורים
כל מה שקרי עושה זה להתעצבן על אנשים. רומנו ממש שולט בהם. הוא אולי צועק אבל יש לו קונטרול, הוא מפוכח, ובקיצור, הוא מנהל טוב. שאלה שלי: מה דעתכם, רייצ´ל צריכה להישאר אצל אליזבת´ אחרי שמארק מת או לחזור לאמא שלה?
אני אהיה חייבת לענות רומנו ואליזבת´ (או איך שהוא קורא לה- ליזי), כי בכל זאת, רומנו הוא בן אדם, והוא גם צריך מישהו להיות איתו ולדבר איתו (אתם בטח חושבים גם על דברים אחרים שלא כוללים דיבורים, אבל לדעתי לדבר זה הבסיס...). כמובן שאני רוצה שזה יהיה רומנו וליזי והכלבה החביבה גרטל גם יחד.
והשאלה הבאה: האם מתחת למעטה הקשיחות של קרי יש לב טוב (או לא רע)- כן או לא? יומטוב ושקט שיהיה לנו!
אני לא חושבת שהוא רוצה. הוא לא מראה כאלו סימנים.. יש לו יותר סימנים של "תהיי ידידה שלי" מאשר "תחזרי אלי". אני לא חושבת שאמרו לנו מתישהו בת כמה אבי.. אני אנסה לברר.. הקרחת של רומנו או הקרחת של מארק? (אני יודעת.. אני יודעת.. אני לא בסדר היום)