טוב, אז מכיוון -

~*~gaL

New member
טוב, אז מכיוון -

שלא הלך *כ"כ* החלק של הציטוטים, החלטתי לנסות משהו אחר, יותר קל. אני פשוט גונבת ללא בושה משחקים מפורומים אחרים (לא מתפוז, דונט קיל מי). ER This Or That Game! הקטע במשחק הזה, ששואלים שאלה, נגיד כמו, איזו עונה יותר טובה - 4 או 6? ומישהו עונה, ללא הסברים, ופשוט שואל שאלה אחרת. וככה זה נמשך, ונמשך ונמשך. אז כן, השאלה הראשונה בשרשור זה היא - איזו עונה יותר טובה, 4 או 6?

צמות

New member
ג´רי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo78.gif

אני חולה על הבן אדם הזה...
(עוד מפארקר לואיס..) ניסים קורים
רק תביע משאלה

~*~gaL

New member
אמרתן ג´רי -

אז שמישהי תשאל שאלה אחרת, ואז שמישהי תענה לה וכך הלאה... כנראה לא הסברתי את עצמי טוב.. לא נורא :)

~*~gaL

New member
וואי, קשה..

אני מטורפת על אנה והקלטתי את עונה 4 בגללה ובגלל קרטר, אבל אם היא תחזור זה יכול להרוס לאבי/קרטר. בנוסף, צריך את השנינות של מלוצ´י :) אז... מלוצ´י! קים (החברה של קרי מעונה שעברה) או סנדי (החברה שלה עכשיו)?

מיכל ק

New member
הממ גם שלך קשה

אני חושבת סנדי כי קארי אוהבת אותה מספיק בשביל לצאת מהארון איזו דמות אורחת אהבתם יותר Maggie Wyczenski אמא של אבי Dr. Gabriel Lawrence הרופא שקרי העריצה והתברר שהוא שוכח דברים כל זמן

~*~gaL

New member
אה! גם שלך קשה...

שניהם היו מדהימים! אבל אני אגיד.. ממ.. מגי. סטודנט/ית יותר טוב/ה (לא יותר אהוב/ה, יותר טוב/ה - כלומר משקיע/ה יותר) - גלאנט או לוסי?

המממ

New member
ובכן...

אני הייתי מחזירה את מלוצ´י. והכל עדיף על קים- אז סנדי, שאני ממש לא מכירה בגלל שאינני רואה את העונה החדשה כמעט.

mprb

New member
סאלי פילד עשתה עבודה מעולה../images/Emo45.gif

מי יותר "חתיך" *שונאת את ההגדרה הזאת* ד"ר רוס או ד"ר קובץ??????????????????? אני מקווה שאף אחד לא יענה שטויות!!!

מיכל ק

New member
לדעתי ד"ר רוס

אוקיי זה הולך להיות קשה ורע איזו אחות יותר טובה אבי או קרול אני אתן עוד אופציה שתיהן מאוד טובות

mya 6

New member
זה ברור..

קובץ שולט!! כי אין כמוהו.. ולכול הקרבים (וגם אלו שלא..) היתם מעדיפים שקרטר יעבור את הדקירה או לא??.

~*~gaL

New member
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

"...ופשוט שואל שאלה אחרת. וככה זה נמשך, ונמשך ונמשך." שוב - איש מס´ 1 שואל שאלה. איש מס´ 2 עונה לשאלה של איש מס´ 1 ושואל שאלה אחרת. איש מס´ 3 עונה לשאלה של איש מס´ 2 ושואל שאלה אחרת. איש מס´ 4 עונה לשאלה של איש מס´ 3 ושואל שאלה אחרת. ווכה זה נמשך. הייתה שאלה שכבר ענו עליה? לא עונים עליה יותר. ככה משחקים. יו, אני מרגישה שאני קרציה. אני פשוט רוצה שתשחקו את זה כמו שצריך כדי שלא יהיה בלאגן :) אוקיי? הבנתם? להסביר שוב?

צמות

New member
גם לי יש שאלה:../images/Emo78.gif

מי מתאים לאליזבת´ יותר? פיטר או מארק? ניסים קורים
רק תביע משאלה..

למעלה