טוב אז מאחר

טוב אז מאחר

והסופש הזה אני לבדי יש יש יש כי בן הזוג הלך לו לבלות ב ELECTRIC PICNIC יש לי זמן לכתוב סוף סוף את ההודעה שרציתי על האוכל והטיול של סופש שעבר אז ככה 4 ימים של טיול לאזור Dingle אחר המקומות היפים בדרום אירלנד ובכלל. כמו שכמה יודעים כאן אני חששתי מאוכל כי אירלנד קצת בעייתית לטבעוניים. אחרי שהכנתי דברים אחות של בן הזוג מסרה לי לשמחתי שבמקום B&B אנחנו שוכרים בית ושם יש מטבח מצויד להפליא. האוכל שהכנתי מראש הפך לפיקניק :) מה היה? הכנתי את הקלזונה של שירי (בן הזוג טען שהם דומים יותר לאמפנדס מבחינתי זו אותה גברת...), הכנתי את קיש הבצל של פבל, הכנתי מאפין בננה שלי, עוגה של שירי, ירקות חתוכים בקופסא ומלון קר קר חתוך. היה פיקניק משגע. נשאר הרבה לערב. למחרת בישלנו. אחות של בן הזוג עשתה פיצות שאני לא אכלתי כי בבצק יש ביצים למרות שהיא לא שמה הרבה גבינה. טעמתי כדי לראות איך יצא וזה באמת נהדר. מהצד שלי הכנתי סלט ירקות, סלט בטטה, אורז עם שעועית אדומה ברוטב עגבניות, היה תרד וברוקולי מאודה והכל הכל היה מדהים. הכי מצחיק שלא לקחתי יותר מדי דברים והיה לי רק פלפל, מלח, ודברים בסיסיים וכולם כולם אהבו את מה שהכנתי הרבה יותר מהפיצה המושקעת:) יום אחרי בן הזוג רצה קצת דגים ופירות ים. מחר והמקום בו היינו היא עיר נמל שהכל בה טרי טרי הזמנו מקומות במסעדה מאוד נחשבת מבחינת המנות וביררנו מראש על מנות צמחוניות בשבילי. היה יותר מדי יקר. וכשהגעתי הנחתי את המלצרית שבלי חמאה, ביצים, גבינות וכו' והיא אמרה שהשף ישמח כי הוא אוהב אתגרים....פעם ראשונה שאני שומעת את זה. קיבלתי צלחת ענקית עם כל מיני מנות קטנות: סלט עדשים, מלון בגרגירי פלפל אדום ועוד מלא דברים. ראיתי שכולם קיבלו תפוחי אדמה ורק אני לא אז הרמתי יד המלצרית אמרה - תפוחי האדמה מטוגנים בשומן אווז... אבוי לי (שימו לב כמה דבר תמים באירופה כמו תפוחי אדמה יכול להוות מכשול לצמחונים)... יום אחרי אמרתי די לריח של הדגים ואחרי טיפוס של 5 שעות על הר הלכנו לאכול איטלקי. כמובן שהם שמו לי חתיכות פרמז'ן על הברוסקטה אבל אני למדתי לא להחמיץ פנים ופשוט העברתי את הפרמז'ן לצלחת של בן הזוג. סך הכל היינו 3 קבועים בבית, זוג חברים שהגיע ליום אחד, חבר אחד שהגיע ליומיים אבל לא רצופים וחבר אחד שהגיע ללילה האחרון. היה כיף, מלא בספורט לצד מנוחה והרבה אוכל טוב. שבוע הבא אני בישראל לאורז של אמא ולחומוס של יפו. כן כן אני לאי בודד לוקחת לחם עם חומוס ואורז.

איזה כיף לכם שם באירלנד

נשמע ממש כיף, וטעים. שמחה שהיה לנו חלק מהמתכונים שלך
יש לך בצק טוב לפיצה? אבל מקמח מלא או כוסמין (יש לי, ואני רוצה לשדרג אותו קצת)..

אני לא יודעת

להכין בסיס לפיצה. אני יכולה לשאול את אחות של בן הזוג אם לא אכפת לך ביצים בבסיס. אני מכינה בסיס לפוקצ'ה ועל זה שמה את כל התוספות שאני רוצה כמו על פיצה מאחר וכבר הבינו בפורום האלא שמתכונים מקוריים אין לי ורוב מה שיש לי זה מאתר אחד כי היא מלמדת איך לבשל להדיוטי מטבח כמוני מצרפת לך לינק לפוקצ'ה הכי מדהימה שטעמתי והכנתי. אני בסידורים אחרונים לפני הטיסה אז אם לא יצא לי לאחל לפני - שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה כדבש תמרים:))

hungrywombat

New member
../images/Emo45.gif אחלה בלוג וגם ראיתי באיזה שרשור שגם את

אוהבת RICE DREAM (בדירוג שלי החלב הכי טעים אחרי אלפרו בננה) אז גם לזה אני נותנת

1winnie

New member
יופי של מאפים ../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif

והאמת שנהנתי לקרוא על הטיול

למעלה