טוב, אז לגבי המפגש........

yulinka

New member
לא לא לא לא לא לא לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד לפני שבועיים ביקשתי במיוחד לא ביום חמישי הזה :(( מכל ימי החמישי בעולם דווקא ביום חמישי היחיד שאני לא יכולה ?:(( אני באילת..

יקירתי

גם אני אכבד כל החלטה שתוחלט, אני אומרת שצריך להתחשב כמה שיותר, אבל מה אגיד ומה אומר, זאת לא ההחלטה שלי אני זורמת עם הזרם... ומתה לראות אותך אישה יפה.

yulinka

New member
כן אני באילת מיום רביעי עד מוצ"ש

יום הולדת של חברה הכי טובה שלי אנחנו נוסעות 5 חברות..טיול בנות שכזה..זה היה מתוכנן כבר חודשים

יולי חתולי

כן כן כן כן

אישה ../images/Emo22.gif../images/Emo8.gif

אני מיום חמישי הקרוב עד יום ראשון הקרוב בריבירה הצרפתית,
יש לי פגישת מחזור של החברים שלמדו איתי באוניברסיטה....כן לוקחים את הפייפר הישן של חבר שלי
....וטסים... (איזה כיף לי:
שיש לי רישיון טייס
)

DREAM111

New member
הלו אייל תגיד משהו??????

יש לך כרית ושמיכה שם במטוסון שלך שאתה כל הזמן בורח לנו? ולא סתם בורח לריבירה סחתן סחתיקה. תעשה חיים זה הכי חשוב ותחזור מהר.

טוב חלומיתוש../images/Emo108.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

לא אין לי כרית ושמיכה שם אני לא אוהב לישון מקופל
, אני לא בורח המפגש הזה תוכנן עוד לפני שנה... אני מקבל רשימת מתנות הרשימה נסגרת ביום חמישי בשעה 14:00 ....ומה התלהבות מהריבריה... יש שם רק אוכל טוב יין טוב ....נשים יפות אין כולן פה בפורום ...אז לי שום סיבה לחזור ...וחיים אני תמיד עושה.....

shugi28

New member
אני רואה שגם פה יש מטבחון ..../images/Emo104.gif

מה הקריטריונים ? יום חמישי מתאים מאוד .

למעלה