טוב אז כרגע...

שלגיה 14

New member
טוב אז כרגע...

אני אמורה ללמוד למבחן שיש לי שבוע הבא. אבל האמת היא, שלא מצליחה להתרכז.. יותר מדי מחשבוץ מתרוצצות לי בראש. מה אתן אומרות? גם לכן זה קורה? איך להכריח אתץ עצמי להתרכז כשאני לא ממש מסוגלת?

veredmp

New member
אני הייתי עובדת עם דדליינים

לפני שהייתי מתחילה ללמוד הייתי עושה רשימה של כל הנושאים ומקציבה אילו נושאים אני לומדת באיזה יום, ואז רק מהפחד שלא אעמוד בדדליין הייתי מצליחה ללמוד גם כשלא מתחשק
כשממש לא מצליחים להתרכז צריך לעשות הפסקה, לשמוע כמה שירים ולהגיד לעצמך שאחרי הרגיעה הזו חוזרים ללמוד. אצלי זה (בד"כ) עבד. בהצלחה

שלגיה 14

New member
ניסיתי את זה! ../images/Emo13.gif

אבל גם זה לא ממש עזר. מכירה את המשפט: למה לעשות היום את מה שאפשר לדחות למחר? אז אימצתי אותו בחום בכל מה קשור ללימודים. הבעיה היא שהגעתי למסקנה שלא כל כך בא לי לעסוק במה שאני לומדת. וזה עוד יותר מקשה עלי ללמוד. (זאת אחת הסיבות ליים הקשים שעיברו עלי בשבוע שעבר) ואם תוסיפי לזה את העובדה שזה חומר ממש משעמם אז.. בעיה. אבל תודה בכל אופן!

ZoHaRoT

New member
חח, קשה.. אני לא האדם הנכון לחלק עצות בנושא..

בהצלחה!:]

שלגיה 14

New member
דווקא את נראית לי ממש משקיענית!!

או שאת מקבלת ציונים טובים בלי להתאמץ?

ZoHaRoT

New member
אני בעיקר מתאמצת במתמטיקה...

אבל שאר המקצועות אני יודעת בעיקר את מה שאני אוהבת... כמו מוזיקה... וגם תנ"ך נחמד... אבל היסטוריה ואזרחות אני מנסה להשקיע ותמיד מפסיקה איכשהו באמצע... :p

שלגיה 14

New member
מבינה לגמרי ../images/Emo13.gif

בחטיבה את רוב היום ביליתי בחדר מוזיקה.. בתיכון קצת פחות אבל עדיין התעסתקי הרבה במוזיקה ותקשורת. והיסטוריה ואזרחות ..נקודת חולשה של כולנו אני חושבת ..

שיר m

Well-known member
אני

הייתי לומדת עם מוזיקה ברקע. מה שכן, צריך להתאים את סוג המוזיקה לחומר הנלמד.. אם זה משהו ממש משעמם שאפשר להרדם איתו- מוזיקה קצבית. בכל מקרה בהצלחה!

מאיה54321

New member
למה לעשות היום את מה שאפשר לדחות למחר?

לפעמים המשפט הזה הוא טוב. במיוחד שכותבים במקום זה שירים

שלגיה 14

New member
אם היו לי טקטסים חדשים במקום ללמוד הייתי

מזה מבסוטית!! אבל גם זה אין...

למעלה