טוב אז כמו שאתם יודעים...

טוב אז כמו שאתם יודעים...

אני נאלץ להפרד מג´וניור
עינייני כלכלה מחייבים. ובהתאם לזאת נאלץ אנוכי להוריד סטנדרטים אז שואל אתכם אנוכי.. מה כדאי יותר.. ג´אווה 350 צ´ופר או וספה 200 ??? תביאו בחשבון שאני רוצה לשלם כמה שפחות!! ושאני צריך כלי שיזיז אותי מת"א לרחובות לפתח תקווה וכו´... אמינות נוחות מחירי חלפים מהירות נסיעה דלק וכו´. בתודה מראש ומתחת רוח

LeCagot

New member
רוח, יש לי חבר שכנראה מעונין לקנות

אחד משומש, אז תתקשר אלי 053356938 רייקין.

alfred

New member
וספה. חד משמעית. אין שום יתרון..

לג´אווה, חוץ מתיקי הצד עם הפרנזים שהבעלים הקודמים ישאיר לך (כי הם לא יתאימו לו לשום דבר אחר). נכון אמנם שעדיין מדובר בקאסטום (אלפרד התמהמה לא מעט לפני שהחליט בכל זאת להגדיר את הג´אווה ככה), אבל שום דבר שזכור לרוח מהויראגו לא הולך להיות גם בג´אווה.הווספה עדיפה מכל הבחינות. מחירי החלפים והטיפולים (למי שבכל זאת טורח לבצע טיפולים בווספה), לקוחים מעולם המחירים של אופניים (לא איתן, לא אופניים כמו שלך.)ידית קלאץ´ למשל, עולה שמונה שקלים. כבל- ארבעה.צמיג- ארבעים. חוץ מזה, משק כנפי ההיסטוריה מהדהד בכל בוקר מחדש. מה עוד צריך הבן אדם...

Big Max

New member
רוח!!!!!

GN250 משומש!!!! חד וחלק. זול לקניה, זול לאחזקה, אנמין בטירוף ושוק חלש יחסית, אז תוכל להוריד הרבה את המחיר. וחוץ מזה, זה הדבר שהכי קרוב לג´וניור שלך. Big Max

GN250

תאמר לי ביגמקס האם הGN יגיע ל120 קמ"ש?? והאם אוכל לקנות אחד בכ1000 עד 2000 ש"ח? רוח

למעלה