טוב אז ככה...

EdisonGirl

New member
../images/Emo201.gif

כ"כ מבינה אותך! דעות קדומות וקבעונות- יש דפוס התנהגות קבוע להם, וזה כ"כ נפוץ לצערנו
אז בואי נאמר ככה- אותה בטח לא תצליחי לשנות, ובכל מקרה התמונה האידיאלית שבה לאימך פתאום לא תהיה שום התנגדות לקשר והיא תקבל אותו ואת רצונך כלגיטימיים לא עשויה להתממש- לפחות לא בזמן הקרוב. מה שמשאיר לך 2 ברירות- או לוותר עליו מתוך התחשבות בה [אני אוהבת להפריד ביניהם. זו לא התחשבות בה, אלא בדעות הקדומות שהיא מחזיקה בהן. היא רוצה שיהיה לך טוב. היא לא בהכרח יודעת מה טוב בשבילך, ויש לי גם הסבר פיזיולוגי לזה אם תרצי..
]. או "להילחם" על זכותך הלגיטימית (וכאן כבר דרושה מחשבה ודרך פעולה יצירתית). אישית, בכל הקשור להנצחה מיותרת של קבעונות שאבד עליהם הקלח על חשבוני, אני מעדיפה לעשות הכל למען הרצון שלי. אם זו גם דעתך, ובכן, קודם כל, אין שום סיכוי שתצאי מה"מלחמה" הזו בלי שום שריטה. המטרה היא להיחבל כמה שפחות, שיהיו כמה שפחות פצועים וכמה שיותר "קל".. אין לי מושג למה את מתכוונת, מעשית, כשאת אומרת שאמא שלך "מספיק מטורפת בשביל להשיג את המטרות שלה", ואני לא מכירה אותה כדי לדעת מה הדרך הקלה יותר "להגיע" אליה, אבל את מכירה אותה. באופן כללי, יש לך כמה דרכי פעולה (שעולם לי כרגע לראש): - פעולה מוחצנת: מרד. להמשיך לפעול כרצונך ולירות בדיוק את מה שחשוב לך שהיא תדע, עד שהגבולות שלה על הציר יזוזו. המחיר בזה הוא לפחות קושי רגשי חזק לשתיכן ואווירה עכורה ביניכן (והשמיים הם הגבול כעיקרון, אבל עדיין מדובר בזעזוע והוא ישפיע על דעתה- אין ספק!). - אסרטיביות: אם יש לך את'זה... זו תורה שלמה שגובה הכי פחות קורבנות, אבל היא גם הקשה ביותר, ואם אין לך את'זה באופן טבעי, זה גוזל אנרגיות בטירוף. הרעיון הוא לדעת איך לפנות לאנשים כך שתשיגי את שלך מבלי לפגוע בהם. - פעולה שקטה (תחבולנות): לפעול חלקית מתחת לאף שלה וחלקית בפניה, ופשוט להרגיל אותה לאט לאט ובערמומיות... המחיר הוא בעיקר זמן. זה סוחט אנרגיות אבל לא בצורה מוחצנת ואימתנית. - בריחה: את בת 22/23, 'כון? אז צאי מהבית. מחוץ לטריטוריה של אמא שלך, "מותר" לך יותר (מבחינתה). היא עדיין לא תהיה מרוצה, אבל היא גם לא תראה אותך רוב הזמן וכשיצא לכן להיות יחד, נסי להדגיש את הצדדים החיוביים בקשר שלכן כאם ובת, והדיונים בנושא הזה ישכחו\יעלו לעיתים רחוקות יותר\יזכו להתייחסות מעט שונה. - בדרך שלה: את זה רק את יודעת.. היא מטורפת? תהיי מראה להתנהגות שלה... הבסיס למה שאת עושה הוא שאת יודעת שאת לא עושה שום דבר רע באמת, או לפחות אף אחד עוד לא הוכיח לך שאת עושה משהו כזה. הסוד הוא עקביות והתמקדות. אם את מספיק רוצה- אף אחד לא יכול לעצור אותך. מפחיד שבסה"כ מדובר בקשר עם מישהו מתרבות אחרת ונוצר מזה כזה "ביג דיל", אבל ככה זה.. אנחנו קומץ (לא קטן כ"כ) של יחידי סגולה שנלחמים במה שהגיע הזמן כבר לשנות
. יש מחיר, אבל זה שווה את'זה בכל מקרה.

PrInCeS LiAh

New member
חמודה!

איזו השקעה! אהבתי! טוב אז ככה החלטתי לפעול בשקט בשקט חחח אמרתי לה שסיימתי את הקשר אבל זה לא באמת ככה. זה פשוט עניין של עיקרון אף אחד לא יפריע לי להיות מאושרת! אני לא ילדה רעה אני לומדת מממנת את הלימודים ואת עצמי מגיל 17 ולא הייתי נטל ולהיפך עזרתי לאימא שלי מבחינה כלכלית , קצת חוצפה לתת לי הרגשה שאני ילדה סוררת (נכון יש לי אהבה לפירסינגים וקעקועים מגיל 13 אבל זה הפאק היחידי!) בקיצור אני לא מתכוונת לוותר על מה שגורם לי לאושר בשביל אף אחד, תמיד חשבתי קודם כל על מה שגורם לי לאושר ואחר כך על הסביבה, סך הכל אני חיה קודם כל בשבילי! אז יהיו התגנבויות ויהיו שקרים אבל... מה שלא יודעים לא פוגע !

EdisonGirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

"אף אחד לא יפריע לי להיות מאושרת!" "מה שלא יודעים- לא פוגע" כ"כ מזדהה! בהצלחה! :)

PrInCeS LiAh

New member
היום על הבוקר היא עשתה לי...

חקירת שב"כ! "אני מקווה שאת לא עושה דברים מאחורי הגב שלי" "אני מקווה שאת לא מדברת איתו" "אני לא רוצה לשמוע עליו" "אני ...." אוי לכי חפשי לך חיים !!!!!!!!!

EdisonGirl

New member
../images/Emo6.gif

איחולי "בהצלחה!" למבחן שיש לך היום יהיו בהחלט שימוש מושכל יותר במילים.. (ובהצלחה באמת
)

למעלה