טוב אז ככה

טוב אז ככה

אני מעונין לעשות פסיכומטרי שנה הבאה, ושיפור בגרויות וללמוד ראית חשבון כרגע אני לומד הנהלת חשדבונות וחשב שכר. יש לי ממוצע בגרויות 80 3 מת 70 3 אנגלית 87 מודול C 89 שאני ישפר ל 4 יחידות.. איך אתם ממליצים לי לשפר את האנגלית? אני לקוי למידה ויש לי קושי בשפהנ זרה... מכינה אוניברסיטת לא בשבילי סתם יקר ובזבוז שנה.. וגם מה יקרה עם לא יתקבל?שעשתיתי את המכינה.. היעד שלי לעבוד שנה בהנ"ח לחסוך כסף לפסיכומטרי ושיפור בגרויות וקצת אוניברסיטה.. מביאים לי את הספרים של יואל גבע בקרוב שעדה איפה אני עומד, ואני מתכוון במהלך השנה הזו להתמקד באנגלית ומתמטיקה .... ולקרוא את המילון ברור לי שדציון פסיכומטרי לא יקבל ואצתרך לעשות פעמים פסיכומטרי פעם שניה אלמד לבד.. אפשר טיפים שיפור האנגלית צפיה בוטלויזיה ניסיתי לא עובד.. וקריאה מה הטעם עם כל שניה ירוץ למילון?

גם לי הייתה בעיה עם אנגלית

למרות שעשיתי 5 יחידות בגרות וברוך ה' קיבלתי ציון מעולה.. אני חייבת להודות כשהגעתי לפסיכומטרי השפה הזאת התערערה לי פתאום.. אז ככה בגדול איך לשפר את האנגלית: זה לקרוא המון המון המון.. וגם לי הייתה בעיה שכל שנייה רצתי למילון אבל ככה לומדים.. תעשה דבר כזה, קח כמה קטעים או מאמרים תפרש את כל המילים שאתה לא יודע ואז תקרא את הקטע הזה שוב פעם אפילו אלף פעם עד שהמילים ישבו לך בתוך הראש (ככה אני עשיתי).. תדע לך זה מאוד עוזר

למעלה