טוב אז ככה

טוב אז ככה

לא הייתי פה כמה ימים ועברתי על כמה עמודים שכתבתם אז יש לי כמה דברים לסכם אני בחיים לא אקנא באף אחד ובמיוחד לא ברביד [תהיו שקטים מסיבות אני יותר לא מארגן לכם] נישי [אלינור] אין מה לעשות אני תת רמה אז הבחירה של המלון בהתאם לרמתי נוי בן שושן - אין מה לעשות אני צומי סכסכן שקרן.....ומה עוד? זאב שאני לא יודע מי אתה- כמו שאני לא יודע מי אתה אני לא סופר אותך ממטר וזה כולל את כולכם אז תמשיכו לכתוב מה שבא לכם ואני אמשיך בדיאלוג עצמי אני נהנה מזה מאוד לפחות ולכל שונאי בקרוב לא תשמעו ממני בכלל אני כנראה עובר לעבוד בתור קצין ביטחון במלון הנסיכה אז באמת כל מה שיש לכם להגיד עליי תגידו עכשיו תוציאו הכל

../images/Emo8.gifכנס דחוףףףףףףףףף../images/Emo24.gif

תקשיב נשמה ותקשיב טוב למה שאני אומרת לך.... חלאס אל תקשיב למה שאנשים אומרים פה יש פה אנשים צבועים,שקרנים,רמאים,נוכלים,סכסכנים,מה זה חשוב מה אנשים אומרים? אם אתה יודע שאתה לא כזה פשוט תתעלם הכי הכי קל והכי הכי טוב לעשות זאת! בטוח עצמך אתה יודע מי אתה אז מי שאוהב אותך לא יתן לך - להתעצבן\ליבכות\להתרגז וכו'... אז דיי תן לאנשים לדבר ופשוט הכי טוב לסתום ת'פה !! אני יודעת מי אתה באמת,ואתה אחלה בנאדם,שאוהב לעזור תמיד לאחרים.....וגם לע עזרת בתקופה הישנה של פעם.... באמת אתה אחלההה:)תמשיך להיות מי שאתה! ואל תשתנה בשביל אף אחד. מי שמעריך אותך - יקבל אותך כמו שאתה!! ואגב.......... לא אכפת לי מה יש במיפגשים זה לא מעניין אותי......................זה גועל שבנות מזדינות בשירותים ולך תדע עם מי?..אההה בעיה שלהן ושיהיה להן בכייף..........................יאללה ביי הייתי פההההההההההההה

כפרה על החיים שלך

לא מעניין אותי מה שאומרים ומצידי שגם אף אחד פה לא יאהב אותי אני התקדמתי בחיים הם ישארו בבוץ הזה שנקרא בלוג TV
שיהיה לך יום טוב כפרה עפתי לישון ולעבודה

חמודה ../images/Emo27.gif

שאת אומרת בנות תתרגלי לפרט כי בנות ברבים שמזדיינות בשירותים אין פה וכן יש אחדות (ויש!!) הייתי חייבת להגיב לך =] חוץ מזה כל אחד פה יודע מי זונה ומי לא אבל בכל זאת =] הייתי פה:)

חחח אתה לא עובד בחברת חשמל ?

אתה הולך לרדת ברמה ולעבוד במשכורת מינימום במלון הנסיכה חחחחחחחח איזה חרטטן ענק חחחח וואי איזה בדיחה טובה לפתוח את היום ובתור עובדת במשאבי אנוש של המלון לא נראה לי שיש תקנים לקבט'ים בזמן הקרוב גם ככה התפוסה כרגע באילת שווה לתחת ולא מגייסים בכמעט שום מלון

מתוקה עלק

לא עבדתי בתור עובד חברת חשמל עבדתי בחברת ביטחון של חברת חשמל זאת אומרת חברה קבלנית ואני עדין עובד שם והתקשרו אליי היום ממלון נסיכה וביקשו תעודת יושר מהמשטרה ותעודת שיחרור מהצבא

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifמוזר בפרטים שלך רשום אחרת ...

יענו זה אומר שאתה חרטטן ענק וחי בחלום ענק לא ?

שועלה לא אכפת לייייייי

מי זונה ומי לא אני לא מסתכלת על אנשים אחרים!!! אני מסתכלת על עצמיייייייייייייי מי שזונה שתהיה זונה אבל שתהיה חכמה שתיקח כסף.. הייתי פה יאללה ביושששששששש

חחחחחחחח אלינור

ימצ'וגעת הרגת אותי חחחח מתה עליךךך מאמי שמחה שחזרת ומקווה שלהרבה זמן מואהההה :))))

דיקלושששששששששששששש

מאמוש לא להרבה זמן אני בבלוג כי אני בגימלים :9 יש לי חיים יפים אני מוותרת בקלות על הבלוגים נשמתי!!!! מואההההההההה אוהבת אותך פולללללל

אלינורוש

את וחבר שלך מוזמנים למסיבה שלי ושל אחי ושל עוד כמה שותפים בחוות רונית שנמצא מול געש שפיים בין הרצליה לנתניה מקום מדהים עם נחל חברת בר BARBI DJ סולי [היה מתוכנן יהל ועופר ניסים אבל יהל בניו יורק ועופר יהיה בברזיל] מצפה לכם שם הנחה תגידו שאתם לרשימות של אב"ש

מוניקה8

New member
אתה בן אדם מקסים

אני כבר שלושה חודשים בבלוג, ומכל האנשים שפה אתה הבן אדם היחידי שהבין אותי. ובאמת אני מחבבת אותך תמיד תישאר כזה בן אדם זהב, הרבה אנשים לא אוהבים אנשים ישרים, ואל תשים לב לכל אחד פה, זה לא שווה את זה, ביי לך סוהו ואל ישכח שבעייני אתה הבן אדם הכי יקר פה בבלוג. ביי נשמה מואההההה

למעלה