טוב אז ככה

omath

New member
טוב אז ככה

הורידו לי היום את הפרופיל מ72 ל64 בגלל בעיית לחץ דם-פשוט הלחץ דם הגבוה התבטא בכך שאני לא יכולתי לרוץ ריצות ארוכות בלי שיהיו לי סחרחורות , בחילות ודקירות בלב. עכשיו שאלתי היא , אם במידה ולא יביאו לי מנילה חדשה, אני אלך לכלל צהלי ורק אחרי זה ימיינו אותי למקומות מסויימים , אני מתגייס ב13 למרץ כרגע ברור שישנו לי את זה. איזה תפקידים נחשבים לממש טובים,מהנים ומאתגרים בשביל אלו שלא הספיקו לעשות מיונים , ז"א אלו שעושים כלל צהלי בלי לדעת איפה הם משרתים ? אני בוגר מגמה ריאלית-פיזיקלית-כימית בהצטיינות יתרה יש תפקידים שאני יוכל לבחור בהם שקשורים לתחום הזה בכלל צהלי?

purple rose

New member
יש המון תפקידים כלל צהליים שנחשבים.

חוץ מזיה אני מניחה שהם ישלחו לך מנילה מכיוון שחוץ מיזה שהורדת פרופיל עכשיו הפרופיל שלך כבר לא קרבי בעוד שהקודם היה. אויל יש צפקידים שהצבא צריך אותך אליהם שדורשים מיונים (מכיוון שאת בוגר מגמה פיזית כימית). אולי הם ידחו לך את הגיוס בכלל זה אפילו עד יולי... אבל אם זה תפקיד טוב עדיף. \לדעתי תדרוש שישלחו לך מנילה אם זה באמת חשוב לך. אבל זאת כבר החלטה שלך בהצלחה

omath

New member
ממי לדרוש את המנילה?

לשלוח ללשכת גיוס קו"ח שלי וגם דרישה של המנילה?

omath

New member
ניסיון אחרון...:( ועוד משהו

אילו תפקידים יש בכלל צהלי לאלו שסיימו מגמה פיסיקה,כימיה?

omath

New member
+משהו נוסף

אני ארצה לדעת אם יש גם תפקידים שיוצאים על בסיס יומי.

purple rose

New member
תשלח פקס ללשכת הגיוס

תגיד להם שהורידו לך פרופיל ואתה מעוניין לקבל מניהל שמתאימה לך מבחינה הפרופיל (מכיון שהוא השתנה מקרבי-ללא קרבי) תגיד להם גם שאתה למדתי במגמה פיזיכאית למרות שנאי מניהח שאמרת להם את זה בצו ראשון ושהם מודעים לעובדה כבר.. אבל בכל זאת תנסה בהצלחה

למעלה