טוב אז ככה...

Mortza

New member
טוב אז ככה...

אנ'לא חושבת שאי פעם רשמתי פה, אני חושבת שבכלל האמת לא ידעתי שיש פורום לסדרה.. אבל יש לי שאלה, ובאמת שאני עוד שניה מרימה ידים לגבי זה.. אני מנסה לחפש את העונות של דוסון קריק בדיוידי המון זמן! הייתי בכל חנות וידאו אפשרית במדינה הזו, יש לכם מושג איפה אני יכולה לקנות את 6 העונות של הסדרה?!

Mortza

New member
אז זהו

שבדיוק ממקודם אני מצאתי מקום שאפשר להזמין מהאינטרנט אבל זה בחול אין מקום כזה בארץ ? אפשר קישור אולי? ו אני פשוט אסע לקנות .. רק איפה זה?

DAN1EL

New member
אני כמעט בטוח ../images/Emo97.gif

שזה לא הגיע לארץ מעולם. אבל את יכולה להזמין מחו"ל, לא צריכה להיות בעיה... זה פשוט יקח לזה קצת זמן להגיע. וגם, לא כזה נורא. שבוע, גג שבועיים זה אצלך.

יש איזה אתר...../images/Emo105.gif

http://www.laserclub.co.il/ שהוא אתר ישראלי של חנות בארץ ואפשר להזמין ממנו את הDVDים. לדעתי בחנות עצמה הם לא מוכרים אבל שווה להתקשר ולשאול(יש באתר את כל הטלפונים וכו)

Mortza

New member
האמת ... חברה הביאה לי אתר...

של החנות האוזן השלישית, מכירים ? בקיצור, הם מוכרים שמה את העונות אבל כל אחד בניפרד, לא כ- מארז! וזה ממש באסה! זה בדיוק מה שראיתי שמוכרים גם בחו"ל... אני רוצה את המארז..:\ והאמת האתר שהבאתם לי פה גם יש שמה את אותו דבר, עונות בניפרד:\ לא במארז! אבל תודה עזרתם לי המון !!! תודה תודה תודה

יש שם מארז אחד של כל העונות!../images/Emo105.gif

זה היחיד שבלי התמונה! ואני לא כל כך מבינה מה ההבדל..אני מניחה שהבדל המכירים לא כ-ז-ה גדול,אז פשוט תקני את כל העונות! ובאוזן השלישית הם מוכרים גם בחנות את הDVD או רק באינטרנט?

למעלה