טוב אז ככה,

טוב אז ככה,

קודם כל מה שלומכם פורום יפה שלי
הכל טוב, התגעגעתם
אז בטח כמו ששמתם לב לא הייתי כאן בסופ"ש הזה (מיום רביעי עד עכשיו) כי הייתי באילת.. לא מיניתי מנהל מחליף בגלל שזו לא תקופה של יותר משבוע.. עכשיו לחוויות: היינו במלון ריביירה שנמצע ליד מלון הילטון מלכת שבא למי שמכיר ולמי שלא אז חבל
ומה שהיה שם זה דבר שהוא פשוט לא יאמן, גן עדן להומואים חחח מלון שלם שהתכולה שלו היא 99.9% הומואים
אמנם היו אנשים יותר על רמה, והיו כאלה פחות על רמה (רעשנים כאלה מהסוג המזיק
חחח) אבל בסך הכל היה כיף.. הייתה מסיבה ביום חמישי באיזה מועדון שם שקוראים לו viwo והחלטתי שאני שובר את הבצורת של השתיה ושתיתי מלאאאאאאאאאא אחרי המון זמן שהחלטתי שאני מתנזר משתיה, היה ממש מגעיל חח אני לא כל כך נהנה במסיבות האלה אין מה לעשות.. ביום שישי היינו בדקל וגם שם לא היה הכי כיף בעולם (ואני לא אנטי
חח) למרות שדנה הייתה שם (אינטרנשיונל) ודפקה הופעה -ושמלה- מצחיקה מאוד
בכל מקרה החלטתי שאני בן אדם סגור מידי מבחינה מינית ושהגיע הזמן קצת להיפתח יותר, ואמרתי לעצמי שבאילת הזו, אם תהיה איזו הזדמנות לאיזה סטוץ קטן אז לא תהיה לי בעיה כמו בדרך כלל.. אבל מה לעשות שלא היה שם שום דבר שעניין אותי יותר מידי
חחחח בכל מקרה התגעגעתי אליכםםם ספרו חוויות מארבעת הימים שלא הייתי
אוהפתכםםם
רנצ'וק.

../images/Emo210.gif רגע... היית במצעד?

ולא מצאת אף כוסון ראוי? נו באמת.... מה נסגר איתך בנאדם?!

dido007

New member
../images/Emo194.gifאילת עיר החטאים

עכשיו אני מבין למה היית כזה נחמד במסיבה בחוף הדקל ! שמע אם היית מסביר לי את הבעיה שלך, הייתי עוזר לך . אני בנאדם טוב שתמיד שמח לעזור :) חחחחח סתם עכשיו ברצינות למרות שאני נגד סטוצים,אני חושב שזה לגיטימי לגמריי לרצות לעשות סקס פעם ב.. ומה יותר מתאים מאילת,מצעד הגאווה. האמת ששנה שעברה גם לי קרה מקרה כמו שלך,בדיוק אותו דבר. ובסופו של דבר לא עשיתי שום דבר עם אף אחד,בדיוק כמוך. ואני האמת שמח על כך ! ככה גם אתה צריך להיות,לא היית צריך למהר לשכב עם מישהו במהלך ה"אילת" אחרת היית עלול להתחרט על זה מאוד. אני חושב שאם אתה מרגיש שאתה רוצה לחוות חוויה מינית כלשהי, למרות שזה רק סטוץ זה צריך להיות בנאדם איכותי. :)

חח כפרה עליךךךךךך

זה לא שבאתי לאילת במטרה למצוא סטוץ או משהו כזה אבל אמרתי לעצמי שאם אני אמצא אז אני לא אהיה נזירה שחורה כמו תמיד
חחח איך היה לך
נהנת
מתי הלכת מהמסיבת בריכה? היה לי שם הכי כיף מכל אילת
|אילת|

dido007

New member
נזירה לבנה../images/Emo189.gif

אין דבר כזה! :) חחח בכל אופן אני נורא נהנתי בסופ"ש ! מאילת,מהמצעד,מהים,מהמסיבת חוף,מהנסיעה אפילו ! היה לי מוי כיף !
אבל במסיבת בריכה דווקא פחות נהנתי, כאילו היה נחמד אבל לא יודע לא הכי נהנתי שם. הייתי שם שעה,יצאתי ב4 כי היה לי אוטובוס ב6. אבל בסכה די נהנתי ! גם פגשתי שם מלא חברים, ואותך(רן) ושעטנז(שעטנז) ;)

M KO

New member
../images/Emo15.gif מזכיר לי ת'פרסום של חברת

הסלולר 'esc' בחודש יולי... עיר החטאים. אמאאאאאא, אני מתגייס ביולי =( M _ KO

M KO

New member
../images/Emo15.gif עידו, שמח(ים) שנהנת.. התעגענו

כןןן בטח
M _ KO

J u s t m o i

New member
אה חחח סליחה לא ידעתי שהיית שם:$