טוב אז ככה....

אירית51

New member
טוב אז ככה....

לצערי הרב ובאמת לצערי קיבלתי מסר ממירב ובעלה וכל אחד לחוד כאשר האחרון אפילו מתרה בי שלא אבוא למפגש,אז חיים יקירי אל דאגה אני לא אבוא למפגש. עשרות זוגות מכירים אותי לרבות הזוג בנימיני שאני אישית ארחתי אותם בביתי והבאתי להם את כל החומר האישי שלי ושל איילת כדרך צלחה. אנשים שוכחים,ואם כל הכבוד לאלו שהתעוררו פתאום למה אתם לא בפורום כאשר צריכים באמת תמיכה ועזרה? לאותם הורים מיועדים שממש חוששים מההליך או אותן פונדקאיות שלא יודעות על ההליך ולא מאומה. אז אני אחזור ואומר צר לי שמנהלים פורום כזה או אחר והפורום לא מסוגל להיות אובייטיבי. ולך חיים יקירי אתה יודע שאני מעריכה אותך ,לי בטח אין צרות עין על עסק כזה או אחר והנך יודע שאני לא סובלת מבעיה כלכלית כזו או אחרת,אבל אתה ומירב בעצמכם עברתם את ההליך ללא מרכז תיווך!!!! את זה שכחת. ושוב אל דאגה רגלי לא תדרוך בביתך. אירית

עָנת

New member
נו... וזה מצדיק פתיחת הודעה?

כולם צריכים לשמוע על זה????? אירית,מימך לא ציפיתי.

אירית51

New member
גם אני לא ציפיתי....

ענת יקירה ,גם אני לא ציפיתי למלחמת עולם ולפגיעה ,מה קרה? על מה המאומה , זה רק מצדיק שכל הפורום הזה לא אובייקטיבי,כל אנשי מירב התעוררו ושולחים חיצים מורעלים איפה הם כל הזמן ברור שרצו טלפונים,לא יתכן שאדם כל שהוא יכתוב שאפשר גם אחרת ויתחילו שיפודים. למה שלא ישמעו על זה? זה לא נעים כלל לקרא מה שמירב כתבה לי ומה שבעלה כתב לי כל אחד באפן אישי,מה אני איזה ילדונת בגן של מפגרים נו באמת? תאמיני לי שאני עוד מאופקת בגלל כבודי וכבוד בעלי שהעתי אותו לקרא והוא המום מהכל באמת ירדו מהפסים אז שימשיכו לרוץ טלפונים לכל יפי הנפש ששוכחים. אירית

עָנת

New member
אירית,ראשית,מירב לא יצרה עימי שום

קשר! הפורום עדיין במועדפים שלי,ותמיד אבל תמיד אני מעלעלת בפורום. שנית:אני מאמינה שהיא שלחה לך מסר בדבר המפגש,אירית,מי כמוך יודעת,שרוצים להעביר מידע אישי משתמשים במסרים. המידע שמירב העבירה לך היה אישי,מדוע העברת אותו? אני בטוחה שלא העברת אותו מהמטרה התמימה לעדכן שלא תגיעי למפגש הקיים,אלא ממטרה לשים את מירב וחיים בסיטואציה לא נעימה. וזה לא פייר,ולא מתאימה הסיטואציה הזו. מי כמוך יודעת שמירב היא הוגנת! אישה טובה. את הרבה פעמים אמרת את זה! ואם הייתי במקום מירב,הייתי מאוד נעלבת. "פונדקאות חובקת" הוא המרכז שהקימה, והמרכז הוכיח עצמו בהצלחות רבות. כל עסק שהולך ומשגשג מבקש תמורה בהתאם. זה לא הגיוני?אתן לך דוגמא: בן אדם שכיר שמתחיל מקום עבודה בדרגה מסוימת,ועשה עוד תואר,עשה סטז',עשה השתלמויות,קטף רווחים אישיים,הוכיח עצמו,ותרם לחברה בה הוא מועסק,הוא לא יקבל קידום? הוא לא יתוגמל בהתאם?
עשית התהליך לבד,OK ! והצלחת עוד יותר OK. עכשיו,תני לזוגות ולפונדקאיות להחליט לבד. האמיני לי שאף אחד לא טיפש,כולם יודעים יתרונות וחסרונות. ועוד משהו אחרון חביב,האמיני לי,באמת ובתמים אין לי שום אינטרס ממירב,סיימתי ההליך אבל לשמוע מה שאומרים ורומזים על מירב וחיים כואב לי.

אירית51

New member
היי ענת

לא נתחיל בכיתוב אחת לשניה ,גם את מוציאה דברים מהקשרם,חיים כתב לי שלא אגיע ,מירב כתבה משהוא אחר לא פחות נעים,וזה ממחיש שלא ניתן לכתוב משהוא בפורום שלא לרוחם,אני לא מחליטה בשביל אף אחד וכל אחד בוחר את הדרך שלו,אבל מרבית הכותבים בפורום עוברים דרך מירב פונדקאות חובקת ולכן לא ניתן בכלל לכתוב משהוא לכלל ההורים המיועדים והפונדקאיות בלי שינגחו את אותה כותבת וזה לא מכובד ולא ראוי. ישנן זוגות שזו פעם ראשונה שלהם שהם נחשפים להליך ופונים לאינטרנט חסרי אונים ומפוחדים מעצם ההליך כדי לבדוק מידע ולא יתכן ואין נוסחה כזו שלא ידעו שיש גם דרך אחרת לחוות את הליך הפונדקאות ללא מרכז וכך חוסכים הרבה יותר כסף ואולי ניתן יותר לשפות את הפונדקאיות. ברגע שהפכתי שק חבטות כל משחק ההגינות מתמוטט ואני עדינה מאד תרתי משמע!!!! תהני עם רומי ומאי ,היום היינו בקיבוץ ברנר בהצגה זהבה ושלושת הדובים והן ממש נהנו ,אנחנו נהננו לא פחות ומשם המשכנו לירושלים וללטרון חבל שנכנסתי לרעל הזה,אבל זה לא ישבור אותי להגיב לשק החבטות הלא הגיוני הזה. בידידות אירית

שירן 27

New member
אז למה את משתיקה את ענת?

את אומרת שנמאס שסותמים פיות ואת כרגע סותמת או בכל אופן מנסה. תראי אין ספק ואף אחד לא אמר שזה לא בסדר להביע דיעה ,כשכל זה התחיל זה התחיל ממך בעצם ששמעת את הסכום "ונבהלת" ואז לא הפסקת לדון על זה ולא רק להביע דיעה אלא לנסות לפגוע נפשית ופיסית (בפרנסה) של מירב, את פשוט לא אמרת רק את דעתך אלא נלחמת שיחשבו כמוך ואמרת הכל יותר מכמה פעמים ואני מבטיחה לך שראיתי זאת בפעם הראשונה אמרתי טוב זכותה לחשוב ככה אבל פתאום ראיתי שאת חוזרת וחוזרת וחוזרת ולא נחה אז זה לא יפה ולא תורם ולא נחשב הבעת דיעה אלא פגיעה,תראי כל סכום הוא אינדיבידואלי למה שהאדם נותן בעד,למשל יש המון אנשים שחושבים שמה שהפונדקאיות מקבלות הוא לא סכום גדול ואפילו לא שווה וחלק מאוד גדול מהפונדקאיות גם חושב ככה (ולכן שוקלות אם בכלל לחזור על התהליך) ויש כאלה שחושבים שזה סבבה כסכום פיצוי כמונו כי אנחנו נהנות יותר מהמצווה ובד"כ גם זקוקות לכל שקל. אז כל סכום שאדם מרוויח יכול להראות לאחד הרבה ולשני מעט וזה תלוי מה נותנים תמורה,לדעתי זה נכון שהמרכזים מרוויחים לא מעט אבל זה מוצדק ובמיוחד במקרה של מירב(בעצם רק)שהיא באמת ישרה ונותנת מעבר את הנשמה ונחמדה גם למי ששואל ומתעניין ולא הולך דרכה אז בעצם היא עוזרת לכולם ולאלה שמשלמים היא גם עושה את שאר העבודה הביריוקרטית הלא קלה פיזית ונפשית ויש כאלה שאין להם מחיר לנפש ולאושר ,הכל נתון להחלטה כמו שיש כאלה שיגידו שאנחנו מגעילות שאנחנו לוקחות 25$ אלף וזה לא מצדיק ואין להורים וזה יותר ממה שמירב מרוויה פי כמה ואני חושבת שעם מירב זה תהליך יותר ארוך מושקע וקשה לא פחות מההריון שאנחנו סוחבות (אצלי בכל אופן) אז אם אנחנו מרוויחות ככה הכל בהתאם.

תגידי על מה את מדברת?!!!

אני פניתי אליך אני האשמתי אותך, אני דיברתי אליך בצורה מבזה? התשובה היא לא! לעומת זאת דפדפי ובדקי איך את פנית אלי באיזה אופן וצורה. את לא מכירה אותי אישית, ולא אני אותך, מעולם לא נפגשנו אני ואת או דיברנו ואת בחרת להכנס בי פה ואני יודעת בדיוק למה! ואת ענת המקסימה הכרתי פה ולא אחת שוחחנו, וענת מכירה את עברי יפה מאוד מאיפה הגעתי ולאן הגעתי, וכמה עמדתי על שלי תמיד שחשבתי שמשהו לא צודק או הוגן. ולכן ראשית לא השתקתי את ענת שלנו, ענת יודעת יפה מאוד להגיב באם יש לה מה לומר, בסך הכל כתבתי כאן, שכואב שסותמים לאנשים פיות ומנסים להבריח אותם! את מכירה את אירית, את יודעת איזה אדם מיוחד ונפלא היא, את יודעת כמה רוחנית ופיזית היא עזרה לאנשים, אירית נמצאת במצב כלכלי מעולה!
על אירית מאוד קשה יהיה להגיד או לכתוב צרות עין! כי אירית מגיע מתוך נקודה קטנה ומיוחדת שנקראת לעזור. אירית כותבת פה המון זמן!! היא אדם מדהים ולפגוע באירית זה פשוט.. אני לא יודעת איך אפילו להגיד מה זה אומר אומר במילים פשוטות איום ונורא! אירית היא כולה מלאך אמיתי! וחבל באמת חבל שכך, אני כפונדקאית תמיד בדרך שלי ידעתי להגיד לכתוב או להביע את אשר חשבתי. אני נכנסתי לפורום הזה מיום הוסדו. אני יודעת מה זה שאני אומרת שהפורום פניו השתנו, ותאמיני שגם אירית. ביי..

../images/Emo7.gifדברים יצאו מפורפורציות

אירית, כל כך כואב לי כל השרשור של חברות התיווך אם כן או לא והקטע האירוני הוא שזו לא הייתה המטרה של השרשורים האחרונים---> המטרה הייתה שנתאחד כולנו ונזעקקק לכל מי שאפשר!
חברת תיווך אפשר לקחת או לא לקחת!! וכל מי שעשתה בלי חברת תיווך אז סבבה ומי שעשתה עם אז גם סבבה. אירית, ה"חשבון" של כל אחת עם מישהו/י אחר בפורום לפי דעתי לא צריך לעניין אף אחד/ת. חבל שאת מפרסמת כאן דברים אישיים שנאמרו לך במסרים
את אירית אל תשכחי שאת אחרי כל התהליך עם ילדים ברוך השם
הפורום הזה הוא פורום תמיכה ולא פורום התחשבנות. יש מסרים בשביל אי הבנות. אירית יקרה, בואי למען כל האמהות המיועדות והפונדקאיות נפסיק את כל זה ונחזור לפורום תומך כמו שאני מצאתי אותו רק לפני שבועים וחצי. מחבקת את כולכן ריננית היחידה.

אירית51

New member
היי יקירה

לי אין חשבון עם אף אחד,אךגם לא עושה חשבון לכל המלעיזים למינהם. אירית

למעלה