טוב אז ככה..:

דנה^^

New member
טוב אז ככה..:

היו לי המון דברים לרשום פה רק חבל שאני לא זוכרת הכל.. אז יש לי רק משהו כזה שרציתי להתייעץ.. אתמול הייתי ממש מתה אז הלכתי לישון בסביבות שמונה ואפילו לא תכננתי לעשות ווילד או משהו. עכשיו הלכתי לישון עם דיסקמן (התחשק לי מוזיקה באוזנים...) ושמתי לב שבחלק מהזמן הייתי כאילו חצי יושנת (חלום אמיתי, צ´יטה, מה שאז אמרתם לי בצ´אט) אז יכול להיות שזה היה המצב שלי באותו בוקר? (שחלמתי והייתי ערה באותו זמן) עכשיו בחלק מהשירים (4,11) כשהייתי ב"חצי ישנה שינה עמוקה" (ואל תבקשו ממני להסביר מה זה אומר...) פשוט לא שמעתי את השיר..! אבל אחרי זה שוב שמעתי ככה שיכול להיות שזה סתם דפק בדיסק, אני אבדוק את זה היום.. לחלק יותר חשוב: כשקמתי בבוקר זכרתי חלום שבדיוק התעוררתי ממנו שהיינו בכיתה אחת ולמדנו פיזיקה (כנראה זה היה בגלל שלפני שנרדמתי חשבתי על זה שביום ראשון הלכנו למעבדות לקחת את המבחנים בפיזיקה..) וזו היתה כיתת לימוד רגילה.. לא מעבדה. אחרי שחשבתי על זה הגעתי למסקנה שבחלום עצמו לא היתה לי אף דרך לגלות שזה חלום כי זה היה הגיוני מה שהיה שם. אבל מה כן, אולי מצאתי עוגן.. ? לאחרונה שמתי לב שבחלומות מופיעים בהם מורים.. (למשל חלום אחד שהייתי בביביסיטר אז זה היה אצל אחת שלימדה בבית ספר שלמדתי בו ביסודי, בעוד חום שהיה בבית שלי אמא שלי היתה,והיא מורה, היתה לי התעוררות כוזבת שהיתה קשורה במורה פרטי שלי לפיזיקה..) ובקיצור.. זה מה שאני זוכרת.. אז יכול להיות שמורים הם העוגן שלי..? מוזר, דפוק.. אז יכול להיות...? תגידו לי מה אתם חושבים. תודה!

שריר

New member
תיקראי

כל פעם שאת רואה מורה ישר בדיקת מציאות וכל היום את אומרת לעצמך "העוגן שלי זה מורים שיהיה לי מורה בחלום אני אבין שאני חלומת"

דנה^^

New member
אחלה אני אנסה!

וגם זה לא יהיה קשה לזכור כי אני רואה מורים כל כך הרבה בבית ספר ממילא.. :) זו תהיה עוד דרך להעביר את השיעורים :)

חלמן

New member
דנהההה

תעשי בבקשה מידי פעם אנטר! כי פשוט זה כזה גוש ענק של מילים שממש לא נחמד להתחיל לקרוא... קצת יותר אנטרים.. :)

shabaz

New member
וגם לפעמים תעשי רווח של שורה...ככה

נגיד אני אומר משהו...עשוה אנטר... שיש סוף פסקה אני עושה רווח של שתי שורות..ככה ואז אני ממשיך לכתוב את השאר...וחוזר חלילה...מובן בלייט?!

למעלה