טוב אז ככה.

Sinner Girl

New member
טוב אז ככה.

אתם הולכים לסקול אותי באבנים. אבל אני חייבת להוציא את זה. אבל מה לעשות אין לי הרבה אלבומים של שאקירה
. [אבל יהיו
]. ואני רוצה לקנות השבוע את DELL. אז מי שנחמד ורוצה שאני אסגוד לו, יכול אולי לספר לי קצת על האלבום, למשל אני אוהבת את אובג'קשיין הכי בעולם, ונראלי לי שדי הבנתם את הטעם שלי.. אז יש שם שירים בסגנון? או תוכלו אולי לתת דוגמא לשירים שם שהם כמו שירים אחרים? או פשוט אם זה אלבום גם עם בלדות וגם עם שירים מקפיצים[הכי טוב
]. או רק בלדות, או רק שירים מקפיצים. בקיצור, המליצו לי עליו בדרך כלשהי. סגידה מובטחת
.

Moor 87

New member
חחח אוקיי אז הנה מה שאני חושב

אם תשאלי מעריצים של שאקירה הם יגידו לך ש DELL הוא אחד הטובים של שאקירה. מהאלבום הזה היא נהייתה כזאת ענקית, הוא הביא לה את האנפלגד וגראמי... האלבום מורכב מהמון סגנונות.. יש שם שירים מגניבים ומקפיצים מאוד כמו QUE VUELVAS ו NO CREO ו OJOS ASI ובלדות מהממות כמו OCTAVO DIA, TU, SOMBRA DE TI, MOSCAS EN LA CASA ושירי רוק מגניבים שהם בין הטובים שלה SI TE VAS, INEVITABLE השירים שאני פחות אוהב באלבום זה CIEGA SORDOMUDA ו DELL ... למרות שהתחלתי לחבב את DELL בזמן האחרון כי הבנתי את המשמעות שלו
חח החומרים לאלבום נגנבו כשאבא שלה שלח לה לארה"ב את השירים .. והם נגנבו... חחח אז את הכל היא הייתה צריכה לשחזר, ולהמציא מחדש .. ויצא משהו מצוין.. האלבום מאוד מומלץ!
וחצי כוכבים

Moor 87

New member
תוכלי להכנס לאתר הרשמי של שאקירה

בעמוד של MUSIC תוכלי לשמוע כמה שניות מכל שיר.... את לא תתאכזבי , אני מבטיח

El Argentino

New member
ובשביל להשלים את החסר אני ממליץ

לך בחום לקנות כמובן את Shakira- MTV Unplugged הגירסה האקוסטית של DELLזו הופעת ה- Unplugged המדהימה של שאקירה כל מילה נוספת מיותרת! תקני את DELL + MTV Unplugged ואני מבטיח לך שלא תתאכזבי...

Sinner Girl

New member
תודה../images/Emo9.gif

התכוונתי שתשווה לשירים אחרים או משהו.. כאילו נגיד מהאלבום החדש איכשהו אפשר להגיד שדה וואן ואיליגל הם אותו סגנון, טימור ופואם טו דה הורס.. אבל תודה!!

מושיק20

New member
אלבום משובח ביותר- DDLL../images/Emo47.gif../images/Emo91.gif

קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך, מדובר באלבום מעולה שמשלב פופ (No Creo), רוק (Si Te Vaz), מקצביים לטיניים(Ciega Sordomuda), בלדות (Tu), ים תיכוני
(Ojos Asi) ושאקירה, שזה סוג מוזיקה שרק שאקירה יודעת להפיק, בעזרת הקול המוזר/מיוחד שלה
מומלץ

Moor 87

New member
../images/Emo45.gif.. למי יש את הדיסק של הרמיקסים?

חשבתי לקנות...

El Argentino

New member
לי יש...

בכלל לכל מי שאין את האלבומים של שאקירה או שחס וחלילה חסר לו אלבום שיקנה - לדעתי זו חובה בכל בית!

El Argentino

New member
זה אלבום רמיקסים של שירים מתוך

Pies Descalzos עם כמה גירסאות בפורטוגזית וגירסאות רמיקס לשירים: 1. Estoy Aquí 2. Donde Estás Corazón? 3. Un Poco De Amor 4. Pies Descalzos, Sueños Blancos אני מאוד אהבתי... לשמוע את שאקירה גם בפורטוגזית. ואם אתה אוהב רמיקסים ואת האלבום PD כנראה שתאהב את האלבום... כפי שאתה יודע, אתה יכול כמובן לשמוע 30 שניות מכל שיר מתוך האתר הרשמי!

smgfan

New member
מישהו שמע פעם את latina megamix

של שאקירה??? זה מגה-מיקס ענק של 3 שירים מתוך Pies Descalzos: Estoy Aqui Pies Descalzos, Suenos Blancos Donde Estas Corazon וזה פשוט פצצה!! מומלץ!!! זה מתוך הרמיקסים במקרה???

pringles1

New member
אני שמעתי! רוב הרימקסים הם טובים!

חוץ מאלה פה ושם שמכינים אותם חובבנים גרועים...

El Argentino

New member
בטח ששמעתי../images/Emo70.gif פצצה!!! אהבתי מאוד...

באמת מומלץ... (ואני לא מת על רמיקסים אבל במקרה הזה אני ממליץ בחום!) כן... זה מתוך אלבום הרמיקסים רצועה מס' 1!
שלי לרמיקסים של שאקירה חלקם רישמיים וחלקם נעשו ע"י חובבנים: 1. אלבום הרמיקסים (Shakira- The Remixes). 2. Shakira- Ciega, Sordomuda (Pablo Flores Radio) 3. Shakira- Ciega, Sordomuda (Techno Remix) 4. Shakira- Ojos Así (Remix) - יש כמה! 5. Shakira- Tú (Remix) - יש 2 גירסאות! (סתם מיותר, חבל להרוס)... 6. Shakira- No Creo (Remix) 7. Shakira- Whenever, Wherever (Remix) - יש כמה! 8. Shakira- Whenever, Wherever (Sahara Mix) - גירסה משגעת! - כולם מכירים! 9. Shakira y Alejandro Sanz- La Tortura (Jovem Pan Mix) 10. Shakira y Alejandro Sanz- La Tortura (Spanglish Mix) 11. Shakira y Alejandro Sanz- La Tortura (Shaketon Remix) - כולם מכירים! 12. Shakira- Don't Bother (Jrsnchz Main Mix) - כולם מכירים! חוץ מזה, יש עוד גירסת רמיקס ל-Don't Bother כנסו לאתר הרשמי, היכנסו ל"מועדון הוירטואלי" תכניסו לכונן את Fijación Oral Vol. 1 ועיקבו אחר ההוראות...!

smgfan

New member
יש את גרסת הרמיקס של ojos asi

באורך משהו כמו 10 דקות Tunder Mix רמיקס... מאווד מומלץ!

El Argentino

New member
מאלף! יש לי... הגירסה נמצאת בסינגל

של Ojos Así - The One 10:15 דקות של טירוף חושים!

למעלה