זה היה רק שניה אחת בקושי ;.; מסכן גארה, לא היה לו זמן לבהות ;.;
B Bakura New member 26/10/05 #47 ../images/Emo96.gif זה היה רק שניה אחת ../images/Emo3.gif בקושי ;.; מסכן גארה, לא היה לו זמן לבהות ;.;
../images/Emo96.gif זה היה רק שניה אחת ../images/Emo3.gif בקושי ;.; מסכן גארה, לא היה לו זמן לבהות ;.;
B Bakura New member 26/10/05 #48 ../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif לקרב של גארה ב125. מזל שהשרשור נפתח כשהתחלתי את ספיישל נארוטו XD למרות שאת הרוב ראיתי בDVD ועוד לא הספקתי לצלם על המחשב, הנה כמה. דבר ראשון. זה פאקינג דובי XD אה. וגם הצחיק אותי שהחול נצץ.
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif לקרב של גארה ב125. מזל שהשרשור נפתח כשהתחלתי את ספיישל נארוטו XD למרות שאת הרוב ראיתי בDVD ועוד לא הספקתי לצלם על המחשב, הנה כמה. דבר ראשון. זה פאקינג דובי XD אה. וגם הצחיק אותי שהחול נצץ.
B Bakura New member 26/10/05 #51 ../images/Emo96.gif סאסקה XD זה נראה כאילו יש לו מחלת עור או משו XD הגזמות קווים תמיד הצחיקו אותי. יש טונות כאלה בעוגיות, עד שכמעט לא נשאר להם פנים XD
../images/Emo96.gif סאסקה XD זה נראה כאילו יש לו מחלת עור או משו XD הגזמות קווים תמיד הצחיקו אותי. יש טונות כאלה בעוגיות, עד שכמעט לא נשאר להם פנים XD
B Bakura New member 27/10/05 #56 ../images/Emo96.gif תודה לך :} לא לחינם למדתי צילום בכיתה ו' :O ... טוב, כן XD
B Bakura New member 26/10/05 #53 ../images/Emo96.gifטסונאדה בודקת שהציצים עדיין שם למרות שלא נראה לי שעם הגודל שלהם הם יכולים לברוח