just naama
New member
טוב...אז ככה,
רשמית אני חולקת את מקומי האדיר גם כאן בחיק הבית החם הזה שתמיד שמשאיר לי מקום לעוד איזו כתיבה או מחשבות ושיתוף וגם את המשפחה העצומה שעוטפת באתר הרישמי, אז החלטתי שפשוט במקום להיתנצל בכל פעם שאני כותבת כאן הודעה שכבר כתבתי באתר הרישמי אני פשוט אכתוב אותה גם שם וגם כאן כי בכל זאת לא כולם גם שם וגם כאן ונחמד לשתף עוד,אז זיהו...מטופש מידי?? בכל מקרה... הנה עוד קטע על נינט יותר נכון לנינט, *נכתב בסערת רגשות ראו הוזהרתם* חשוב לי לשתף אתכם וגם לשמוע את התגובות שלכם תודה על המקום זה הכי חשוב
(שוב פעם ארוך) אני רוצה לצרוח עלייך, לצרוח כמה שכבר אי אפשר ככה, שזה בלתי אפשרי ואת חייבת להבין את זה. מצחיק עד שכל כך כואב שזאת מלחמה ביני לבין המקום הזה שנמצא שם שכרגע,מוקף מימך,מלא מימך,ואין שום דרך להוציא ולו טיפה מה שהולך שם. אני רוצה לצרוח עלייך שתבואי כבר לכאן, שתדעי שאני כאן בזכותך שלא לוקחים סתם חיים ומשאירים אותם נושמים שלא נכנסים סתם ככה לבן אדם ומשאירים אותו עם כל המכלול הבלתי פתיר הזה. עם רק היית עומדת כאן עכשיו, לא היה נותר בפנים אוויר כגודל הצעקות, רק להבין באיזו זכות את מותירה אותי חסרת כל? אחרי שאני אצעק עלייך,שאין לך שום זכות שאת לא יכולה להתנהג ככה ומי את שתבואי ותשאירי אותי כאן מי את שתשאירי אותי חסרת מילים בגלל קול? בגלל אופי?בגלל בן אדם? בן אדם שבכלל לא מכיר אותי,מעולם לא שמע את השם שלי, ואין לי מושג מי את חוץ ממחשב ודף?? מי את שתגרמי לי לא ליפול ולהיות עכשיו כל כך למטה, אני רוצה ליפול! רוצה להיות הכי למטה, ואת והאמונה הזאת שלך והחיוכים והטוב לב רוצה שכרגע תצאי מכאן תתני לי ליפול בשקט בלי כל שנייה של זמזום שהנה עוד שנייה ולפחות תדעי רק שהצלת מבין שישה מיליון אחת, אני רוצה לצרוח עלייך ולקבל אותך כי מגיע לי לפחות להרגיש אותך פעם אחת,ואת שתדעי מי זאת שנשארה כאן נושמת בזכותך. אני מרשה לך לצחוק עלי ואני מרשה לך לקלל אותי אני מרשה לך גם להרוג אותי אז תרשי לי פעם אחת לצעוק עלייך שרק לרגע תבואי לכאן, תראי עד כמה אני צריכה אותך עכשיו ומה את עושה לי, תראי שגם בלעדייך יש בפנים מספיק, בעיקר כאב שזוכה לעוד נשימה שלך, לעוד קצת מימך. אבל אין בלעדייך אז צריך להסתדר איתך נכון? אז רק תסבירי לי איך? אני צריכה אותך
רשמית אני חולקת את מקומי האדיר גם כאן בחיק הבית החם הזה שתמיד שמשאיר לי מקום לעוד איזו כתיבה או מחשבות ושיתוף וגם את המשפחה העצומה שעוטפת באתר הרישמי, אז החלטתי שפשוט במקום להיתנצל בכל פעם שאני כותבת כאן הודעה שכבר כתבתי באתר הרישמי אני פשוט אכתוב אותה גם שם וגם כאן כי בכל זאת לא כולם גם שם וגם כאן ונחמד לשתף עוד,אז זיהו...מטופש מידי?? בכל מקרה... הנה עוד קטע על נינט יותר נכון לנינט, *נכתב בסערת רגשות ראו הוזהרתם* חשוב לי לשתף אתכם וגם לשמוע את התגובות שלכם תודה על המקום זה הכי חשוב