ומי אמר לך שלא???? היא המליצה לי עליהם כשהייתי חדש בעצמי
K Kfiriboy New member 19/7/05 #25 *מבט קשוח* למה דווקא אני מכיר אותם קח לדוגמה את הקטע הזה שעוזרים לפרודו
D DanieLushka New member 19/7/05 #34 למה ../images/Emo12.gif אני מצאתי אלבום שלם שלהם בתוכנת הו**ה מאוד מעפנה.. נמממ מתחיל ב-ק'? memories of a dream.. רררר ארוון.. אגב נדיר, תודה שאת מזכירה אותם כל הזמן, ובגללך הורדתי שירים שלהם.. הם מדהימים
למה ../images/Emo12.gif אני מצאתי אלבום שלם שלהם בתוכנת הו**ה מאוד מעפנה.. נמממ מתחיל ב-ק'? memories of a dream.. רררר ארוון.. אגב נדיר, תודה שאת מזכירה אותם כל הזמן, ובגללך הורדתי שירים שלהם.. הם מדהימים
D DanieLushka New member 19/7/05 #43 גם לי גם לי X: פליז, *ילדה טובה* את האלבום השני שלהם, שאין לי מושג איך הוא נקרא.. (נראה לי שהוא השני..) יש לי כבר את memories of a dream
גם לי גם לי X: פליז, *ילדה טובה* את האלבום השני שלהם, שאין לי מושג איך הוא נקרא.. (נראה לי שהוא השני..) יש לי כבר את memories of a dream
T The legendary DuDe New member 19/7/05 #26 אישתי, כבר המלצתי עליהם קודם ../images/Emo3.gif, א ת בדילאי RARE
M Musta Susi New member 19/7/05 #36 ...שטובות לא פחות../images/Emo3.gif להגיד Arwen ביחד עם Blind Guardian זה שילוב מנצח