טוב אז ככה

dubimbayaar

New member
טוב אז ככה

במשך השנה האחרונה מסיבה לא מובנת היה לי חשק עז לזרוק המון המון דברים בחדר שלי... כל מה שלא השתמשתי זרקתי ומתוך החדר הקטנטן שלי לא נשארו הרבה דברים (למרות שאני אוהבת את המראה המסודר הזה). יש לי כמה רהיטים גדולים בחדר (ארון, שולחן כתיבה, מיטה ומדפים לטלויזיה) אותם אני רוצה מאוד לצבוע כי אני מרגישה שאין בחדר מספיק צבע. את הקירות צבענו בגוון שמנת. רציתי להתייעץ איתך לגבי הצבעים... אני מודעת לכך שאת צריכה עוד פרטים ואני אהיה מוכנה להוסיף אותם ברצון רק תגידי כולל תרשימים והכל...

צייני את מיקום החדר

יחסית למרכז הבית ואת תאריך לידתך. תרשים כולל של כל מבנה הבית, כשבתוכו נמצא החדר המדובר מאוד יועיל לי כדי לתת המלצות יותר קולעות, עד כמה שניתן.

dubimbayaar

New member
אוקיי

ניסיתי ליצור את המיקום של הדברים בחדר הוס]תי בקובץ לגבי המיקום של החדר בבית זה קצת מסובך מדובר על קוטג בעל מספר קומות. לציין את המיקום של החדר בקומה הספציפית שלו?

dubimbayaar

New member
בדקתי וביחס למרכז הבית בכלל החדר

הוא פחות או יותר המרכז, יחסית לקומה הוא בדרום. בתרשים הכיוון של המדפים הוא הדרום כמובן ושולחן הכתיבה הוא במזרח. תאריך הלידה שלי הוא 26.7.88

dubimbayaar

New member
כל הרהיטים העיקריים עשויים עץ

הגוונים הם : הקירות כפי שציינתי בצבע שמנת, והרהיטים רובם לבנים עם מקומות מסויימים הצבועים בורוד עתיק. החדר שלי כך מאז שאני קטנה והורוד כבר לא מתאים לגילי.

dubimbayaar

New member
הצבעים עליהם חשבתי הם:

סגול חציל, סגול פסטל, כתום אפרסק מה את חושבת על כך?

dubimbayaar

New member
אני רציתי האמת צבעים יותר עזים,

יותר כהים... מה לגבי מיקום הרהיטים בחדר? כי חשבתי להפוך את השולחן כתיבה וארון הבגדים.

כן, הבנתי את זה...

אבל...בפנג שוי לא צובעים קירות בצבעים כהים כדי לא ליצור סביבה כהה. שימוש בצבעים כהים מתבצע במינונים מאוד קטנים ולא על קירות... בנוסף לשינוי שאמרת ממליצה על שינוי מיקום המיטה והטלויזיה, להחליף ביניהם. כרגע, ממה שאני מבינה, אז ישנה כך שראשך צמוד לקיר דלת הכניסה. אם אכן זהו המצב, אין לך כל כך שליטה על העניינים והחיים בכלל. שינוי במיקומים, יתן לך יותר עוצמה.

dubimbayaar

New member
הבנתי... אני חושבת שאת צודקת בקשר

למיטה הבעיה היא שיש מזגן שמקובע לקיר מתחת למדפים של הטלויזיה כך שאני לא יכולה לשים שם את המיטה למרות שרציתי בעבר לעשות זאת. והשינוי שציינתי (להחליף בין שולחן הכתיבה והארון) הוא טוב?

אם זה אומר שתשבי עם גבך לדלת

כשאת בשולחן הכתיבה שלך, אז לא הייתי עושה את זה... אם את יכולה להפריד בין השולחן למדפים ולשבת בשולחן כשפניך לכניסה...זה יכול להיות טוב.

dubimbayaar

New member
מה מסמל הכיוון של החדר שלי? כיצד

הכיוון שלו בקומה (דרומי) משפיע?

dubimbayaar

New member
לפי הפנג שוי לכל צד בבית יש משמעות

והוא מסמל משהו מה מסמל צד דרום? ומה אני יכולה להוסיף לחדר על פי הפנג שוי?

לחדר אין משמעות

את היא זו שנותנת לחדר כלשהו את המשמעות ובמיוחד כשמדובר בחדר שלך. כיוון דרום הוא כיוון עם "אקשן"...חום, להט, אי שקט, תשוקה, פרסום, תהילה, מיניות, הארה ועוד הרבה אחרים. זה לא אומר שמי שגר בחדר דרומי יהנה (או לא...) מכל אחד מהדברים הללו. בעקרון, מוסיפים על פי הרצונות והבקשות... ולפעמים עדיף להוציא... אני חושבת שניתנו לך הרבה אפשרויות. גשי למימוש. בהצלחה

למעלה