טוב...אז ככה!

hodaya17

New member
וווואי../images/Emo99.gif

גמאני רוצה חברים כאלה!!! ויש לך חדר מהמם ++ וברוך הבא

שמיקי

New member
אני תוהה למה לעזאזאל

הכינוי שלך הוא.."מיקי גבע" אבל שיהיה. ברוך הבא ויש לך חדר מגניב

מיקי גבע...

לפני איזה 3 שנים הייתי במופע של מיקי גבע..(אל תשאלו למה...) חזרתי הבייתה...ורציתי להגיב על איזו הודעה בפורום של תיכון הראל (389) [שלימים הפכתי להיות המנהל שלו...] אז הייתי צריך להירשם...ולבחור ניקניים...וזה היה השם הראשון שקפץ לי בראש...והשאר היסטוריה! :)

S

sunshineBK

Guest
קודם כל- מגניב ../images/Emo13.gif

וחוצמזה- למה יש לך סורה מהקוראן כחתימה?! (כאילו אני בעד.. אבל למה?) אתה סוגד לשטן או משו?

חחחח

סוף סוף מישהו יודע מה כתוב לי שם! חחח כבר שנתיים שהיא נמצאת שם...וזה לא כי אני סוגד לשטן (אהמ אהמ ג'ימי) אלא בגלל שאני לומד ערבית בתיכון....אז לומדים קוראן...

ofirush 14

New member
ניצלו"ש קל ולא מזיק../images/Emo13.gif

מחר, בשעה אחת בצהריים, יש שידור חוזר של התוכנית על לד זפלין. חח זה מופנה לכל מי שפספס, וסתם לכל מי שרוצה לראות

כן! אחלה של תוכנית...

רק חבל שהם כל הזמן אמרו שזו להקת האבי מטאל... לד זפלין זה רוק! לא מטאל!

ofirush 14

New member
בדיוק!

חח היו שם כמה קטעים שהרגו אותי...הם רק גרמו לי לחשוב יותר שאני צודקת, ורוברט וג'ימי הם זוג בסתר! ג'ימי לרוברט נולד

Seventh Sojourn

New member
באותה תקופה

לד זפלין נחשבה למטאל זה המטאל שהיה,אני לא כל כך מסכים עם ההגדרה הזאת אבל אתה תוכל למצוא בהרבה ביוגרפיות עליהם שהם מתוארים כ"Heavy Metal"

afon

New member
ללד זפלין יש מספר הגדרות ז'אנריות

בלוז רוק, רוק כבד, הארד רוק, מטאל, האווי מטאל. שמדברים על הגדרות של מוזיקה על פי ז'אנרים אי אפשר להסתכל מנקודת המבט של היום. המושג "מטאל" הוכנס לשימוש במוזיקה ע"י אחד מאנשי עיתונות המוזיקה (לא זוכר את שמו) שכתב מאמר על הזרם החדש שנקרא היום רוק כבד. המאמר פורסם בתחילת שנות השבעים ולכן המושג "מטאל" מתאר את הז'אנר של הרוק הכבד בשנות השבעים. צריך לנתק את המחשבה על מטאל של היום מהמטאל של לפני 30 שנה. לכן אתם צריכים להבין שלמרות שקשה לנו לסווג היום את לד זפלין כמטאל הם אכן נחשבים תחת הקטגוריה "מטאל קלאסי" יחד עם שאר להקות הרוק הכבד (דיפ פרפל, בלק סבאת', ריינבו וכ'ו...)

edddie

New member
מישהו הבין למה הוא נזרק מה

מהאוניברסיטה ההיא בגלל הלמון סונג? כאילו אמרו שהוא גס או משהו אבל אני לא מוצא בו ביטוים גסים חוץ מ KILLING FLLOR ואולי המנהלת הגיעה למן אסוציאציה מינית בקשר ל
Squeeze me baby, till the juice runs down my leg. The way you squeeze my lemon, I'm gonna fall right out of bed.​

למעלה