טוב אז ככה...

RoY Circa182

New member
פיייי שיחקתי אותה אה?

הבאתי לפה 40 תגובות ככה...סוס או לא? חחח סתם... וואלה שקלתי להיות משו כמו מנהל פורום פעם גם חשבתי להשמיד ת'מנהלים האחרים שהיו בזמני ולהשתלט להם על הפורום אבל....דיי קשה לדקור דרך המסך של המחשב...(אל תנסו את זה...משאיר סימנים על המסך...לא נעים :) בכול אופן, אני לא מרגיש כול כך מבין לאומתכם :) וכמובן זה לא בטוח לא יהיה כייף לכם לראות שפתאום באתי ו"השתלטתי" :) וחוץ מזה...מה לי ולבפורום אני כולה בנאדם שעובד בבורגראנץ (ואפילו לא קם לעבודה בחופשים) חחחחח (עוד משו למדתם עליי היום) ועם כול אומרים שהפורום מת...סביר להניח שהוא...מת לא? חחחחחחח בכול אופן...תמשיכו להגיב :) אולי יצא משו מההודעה הזאת. ד"א...חשבתי על משו תגידו לי אם אני טועה הרבה באים לאחרונה אומרים "שלום אני חדש ובלה בלה בלה..." צודק? אז הפורום לא מת...כי אחרי הכול אנשים באים.. יש אנשים חדשים, אבל הם לא ממשיכים לכתוב כי כולם פה נטשו אז אפשר להפעיל ת'פורום מחדש...צודק? רק....זה יהיה שווה את זה? כי כולם יעבור לפורום באתר הישראלי הכול תלוי בכם :) ומאיזה גיל אפשר לנהל פורום? כי שקלתי קצת...לעבוד על איזה להקה שאני אוהב גם...שלא בדיוק רשומה ברשימה :) ואני שמח שככה יומטוב :) וחג שמח

RoY Circa182

New member
חחחח ד"א תודה לכול הבנות

באמת ניחמתם אותי רק...בנות כמה ומאיפה אתן...? חחח סתם הגזמתי שלא יקראו עליי בוואלה כתבה "רועיקי מציקי - הפורומים בסכנה" :) אני עדיין חמוד לא מטריד וחמוד

RoY Circa182

New member
נתעלם מהציניות :)

טוב אני אחכה שתענו...עד שאני אתייאש ואשלח הודעה בפורום השני שתענו לי בפורום הזה

may90

New member
אההה

1.אתה צודק וזה בוללללל מה שאני מנסה לעשות פה... אבל ללא הצלחה :( 2.אין לי שמץ מאיזה גיל.. אולי 16?.. לא יודעת... תברר

Satla ruleS

New member
רועיקי המציקי ../images/Emo3.gif

מה המצב? הכל טוב? יופי? כן? אעההה ששש.
טוב טוב טוב אתה כ"כ רוצה תגובות אז למה לא?
אז אממ..רק שתדע
שאתה משפיע לרעה!!! בגללך! אני ניסיתי לדקור מישו דרך המסך של המחשב
מה אני יעשה? אשמתי שבדיוק שקראתי את ההודעה שלך הטלוויזיה היתה פתוחה על חדשות והאיש המעצבן הזה עם החצי קרחת אמר "אז..שלא יעבדו עליכם" אז לא הצלחת לעבוד עליי
אמרת שזה משאיר סימנים על המחשב..וזה בכלל לא נכון
אה אם כבר מדברים על מחשבים..יש לי שאלה חשובה לכולם.. בזמן האחרון יש על המחשב שלי סימנים מוזרים..כאילו חתכים כאלה של סכין..וגם מתחת למסך יש זכוכיות מנופצות..ואני פשוט לא מבינה מזה..
מישו אולי יודע? :[

RoY Circa182

New member
חחחח סתם

אמממ כן זה קורה שמנסים לדקור מישו במחשב.... גם לי יש כמה כאלה, אבל זה עובד עם הזמן :) בכול אופן תודה על התגובה :) אני רוצה עוד!!!!!!!!! איפה אתם חבר'יה שירו איתייייייייי (?!@?#!?@#!)

למעלה