טוב אז ככה...

RoY Circa182

New member
טוב אז ככה...

אני לא חדש או משו, אני הייתי פה עד לפני שנתיים...משו כזה... והמשתמש שלי נדפק ונעלם לאנשו קיצר...אני קורא תמיד...ותמיד רציתי להיות מהלאה שאומרים כזה "אני חדש בפורום מה עושים פה" אז אני יכול? :) בבקשה? חחח :) בכול אופן אני רועי המטורף ואני בן 17 ומישו יכול לנחם אותי קצת למרות שאני יודע שהם לא התפרקו והם באמת בהפסקה? תנחמו....בעיקר הבנות זה עושה יותר טוב בלב :)

RoY Circa182

New member
גררר יש מצב שחכתי להוסיף משו

שאני...שאני אוהב את בלינק מכיתה ו'?

Satla ruleS

New member
אני מנחמת ואני בת :)

הם הם..הם בהפסקה
נכון? (טוב ששש עדי [אה כן, ד"א זה השם שלי
]..את אמורה לנחם!) אז ברוך הבא רועי ה..חדש שלא יודע מה עושים פה
כמו שאתה שם לב..הפורום ננטש מזמן.. פעם בחצי שנה הודעה על מישו חדש שלא יודע מה עושים פה
אבל נו טוב..שיהיה.. אללה עוד ניחומים וירקות פה ושם..
הם לא התפרקו!!!!!!!!!! אפילו בראיון עם טראוויס הוא אמר שהם לא התפרקו! אז הם..לא :( אללה מקווה שעשיתי טוב בלב

RoY Circa182

New member
חחחחחח מתוקה

וכן אני יודע שיש את האלה שכול הזמן באים ואומרים "אני חדש מה יש פה" אני דיי ישן פה אז אני מבין על מה את מדברת :) ו...בתכלס באמת הצחקת אותי חחחח אז מה ככה? למה הכול נגמר פה? איפה כולם? למה כולם שותקים? למה למה למה? צריך להעיר את הפורום הזה גד דמטטטט

michalas

New member
אני אסביר לך

הפורום מת. כי הוא אף פעם לא היה ממש פעיל וכי כולם מעדיפים את הפורום שיש באתר הישראלי של בלינק אז אם בא לך פורום של בלינק, עזוב אותך מהפורום הזה, ולך תירשם לפורום באתר. שניה, קישורים (רוי איפה אתה כשצריך!??!) *הפורום* *האתר*

may90

New member
*מנחמת...*

אני בת 15 כמעט (
) ואני אוהבת אותם מכיתה ה'
תתנחם.... זה יעבור

may90

New member
ובאמת צריך להעיר פה!

אפשר להתחיל להשתלט ולעשות שירשור תמונות, כתבות, סיפורים לקניית הדיסקים (כמו שקניתי הרגע את הדיסק שלהם
... שאלונים לרגעי שיעמום... וכו'...

may90

New member
אוקיי אבל תבטיחו:

אם אני מתחילה משו- להמשיך כדי שאני לא ארגיש מטומטמת

may90

New member
אבל עלייך אני הכי סומכת!

כי אני יודעת שיש בך את הכוח להמשיך (הו הרגשנות) כי אני רואה את זה בפורומים שאת ואני בהם

RoY Circa182

New member
חחחחחח חמודים אתם

וההודעה שלי משכה דיי הרבה תגובות אז כנראה שיש אנשים מאחורי כול הדממה הזאת שפה אין מנהל או משו? שנוכל להעיר קצת את המקום? אחרי הכול זה פורום משו טוב וחבל לסגור אותו... אז בואו נתאמץ קצת יא פדלאות עד שחזרתי לתפוז לא יהיה פה שקט!!!!

RoyBlinkBoy

New member
שמע

דבר ראשון גנבת את שמי וזה שאתה שלוש שנים בעולם יותר ממני לא אומר שאני סולח.. דבר שני עזוב ת'פורום הזה אין לו סיכוי הוא לא ישרוד.. באמת עכשיו יש מקום הרבה יותר טוב ממנו... שניה אחת בו ומתמכרים.. יש לך איזה 200 אנשים שהיו במקום הזה לשאול אותם בשביל הוכחות.. זה המקום: http://blink182-il.info וזה המקום היותר טוב במקום הזה: http://blink182-il.info/forum נ.ב WELCOME BACK

B182

New member
אוקיי

רוי, בהתחלה הייתי בטוחה שזה אתה אבל, אתה לא בן 17 ואתה לא רועי, אתה רוי. זה מבלבל שיש שני רו(ע)יים ... \:

למעלה