טוב אז ככה

טוב אז ככה

בצער רב ואכזבה רבה אני יוצאת מהפורום!... אני לא רוצה שתישאלו אותי למה כי אני לא יענה רק מה שרציתי להגיד ליפני שאני יוצאת!! אני אוהבת מתה שרופה גזורה על מאיה אז אל תחשבו שאני יוצאת כי אני לא אוהבת את מאיה כי היא המלכה שלי קרה לי משהו ואני לא רוצה להישאר בפורום למרות אני אוהבת את כולכם וכול הילדים פה אחד אחד אוחת אחת ילדים/ילדות פשוט מדהימים/מדהימות!! אוהבת את כולם ספירררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ואולי אבל לא נירא לי שאני ליפעמיים יגיב אבל לא נירא לי!!!!!! אוהבת תמיד תמיד ספיררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

מגיבה ספיר תיפתחי מהררררררררר

נתגעגעעעעע אני ישכנע אותך כבר בכיתה!! לחזור אני חושבת שזה בגלל מה שקרה לנו?????????????? תגיבי ליפני שאת עוזבת בבקשההההההההההההההההההההההההה או שאני ישאל אותך בכיתהההההההה

לא דיקוש זה לא ביגללך ממי..

ואם סמת לב קראתי לך דיקוש

פתחי ספיררררררררר

לא נורא אל תידאגי ני עוד לא נפרדת כי את בכיתה שלי ויש לי את המספר שלך והכל חחחחחחח אנחנו גרות באותו ישובבבבבבבב חחחח וווווווווווו חבל שאת עוזבתתתתתתתתתתת

טובב

שתי בנות ניסו לשכנע אותי להישאר אם בא לכם לדעת מה התשובה אז רדו ואחרי שאתם רואים ת'תשובה רדו עוד טיפה כי יש לי משהו להגיד לכם בקשר לתשובה שלייייייייייייייייייי{האם אני נישארת או לא...חחח} עכשיו טוסו למטהההההההההההההההההההה עוד טיפהההההההההההההההההההההההההה עוד קצתתת ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ היגעתם למקום הנכון התשובה שלי היא לא
ועכשיו רדו כי אני רוצה להגיד לכם משהו אם אתם לא זוכרים שאמרתי לכם שתרדו למטה אחרי התשובה אז תעלו ותיראו... רדוווווווווווו עוד טיפה .................................. . . . . . . . . . . . . . . . . . . היי לכם היגעתםם למה נירא לכם?! שאני הילדה השרופה על מאיה לא תישאר פה?! אז תידעו לכם אני נישארתתתתתתתתתתת

חח ממוש עוד לא הספקתי להגיב

וכבר החלטת להישאר חח אני שמחה נשמה אין סיבה לעזוב פורום מושלם שכזה!! אוהבת את כולכם!! סוף שבוע מקסים!!

באמת הפורום שלנו מושלמםםםם

ושל זמרת אישה כול כךךךךךךךךךךךךךךךך מושלמתתתתתתתת היא פשוט החיים שלייייייייייייי

למעלה