טוב אז ככה...

טוב אז ככה...

יש לי קצת בעיה, לא ממש בעיה אבל בכל זאת בבית ספר שלי אני ממש ממש לא אוהבת לרקוד! מודה! אני פשוט משתעממת אני יודעת שזה מעליב את הבלט אבל זה מה שקורה...אצל המורה שלי אחרי צהריים אני אוהבת אני מרגישה אווירה של להתאמץ להזיע ולשאוף ליותר, להתקדם וזה ממש ממש נותן לי הרגשה טובה בבצפר אין אווירה של להתאמץ זה סתם משעמם ואני לא מתה על המורות ! בקיצור אם מישהו יכול לעזור תודה.......

Vitamin Chick

New member
ככה זה בבתי ספר

כיתות הטרוגניות... אני מתייחסת אל זה כאל עוד משהו שיעזור לי... גם אם אני מקבלת 3 תיקונים בשנה... אז ה3 תיקונים האלה גם יקדמו אותי... כמה שאפשר ללמוד מזה לומדים

חחח...אוי אוי...

ככה זה ברעות מתוקתי...חצי מהבנות שונאות את זה....מח' לט' המון פורשות..אבל תכלס...כשאת מגיעה לכיתה ט' זה הכי כיף שבעולם...ואם את לא אוהבת את זה..כבר עכשיו..אז באמת שיש לך בעיה...אולי המגמה פשוט לא מתאימה לך.

לא קשור

אני אוהבת בלט מאוד אבל לא את השיטה הזאת ואם כבר את אומרת שהמגמה לא מתאימה לי אז עדיף בצפר רגילללללללללל רעות זה חראאאאאאאא

רעות

זה הבית ספר הכי טוב בעולם...באמת...כל כך כיף שם..וההישגים מצויינים. אם המחול לא מתאים לך את יכולה או לעבור מגמה [תיאטרון-כולם מתקבלים] או לעבור ביצפר, או כמובן לנסות להסתגל... מוזר לי ששונאים את הביצפר כבר בכיתה ז'

טוב הגזמתי קצת

רעות זה בסדר אבל למה נראה לך שאני מתאימה לתיאטרון או משהו אחר לא באתי לרעות בגלל שזה רעות באתי בגלל המחול אם לא היה מחול לא הייתי באה זה מפגר לחפש לאיזה מגמה ללכת !!!

אה ו...

נכון יש מלא ששונאות את זה אבל מי ששונאת את זה שונאת בלט לגמריי אני אוהבת בלט פשוט לא בבצפר כמו שאמרתי.....

נעה PJ

New member
מכירה את זה...

אני רוקדת גם בבי"ס וגם חוץ מזה אחה"צ... בבי"ס יש המון בנות שבאות סתם כדי להעביר שעתיים בלי לעשות כלום, לכם האווירה חופשית ואני כ"כ מתעצבנת, כי בטח יש עוד מלא בנות שרוצות להשקיע ולהיות והן תופסות את מקומן.. וגם בשיעורים בבי"ס לא מתקדמים בערך בכלום. למזלי יש לי מורה מעולה, שנותנת לי שיעורים אחה"צ בקלאסי וגם מלמדת בבי"ס, אז היא איך שהוא עובדת איתן ואני מסתדרת שם... בי"ס זה רק בשביל לבוא לסטודיו כדי לעשות מתיחות ובר, חוץ מזה, הריקודים נבנים ע"י הבנות והם ממש ברמה נמוכה, תואמי הריקודים של בריטני ספירס וכל זה... אבל אצלי גם אם אני שונאת לרקוד בקבוצה בבי"ס... אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל תחשבי על זה שמה שתעשי, יחזור אלייך, שאת משקיעה בגוף שלך.. ואז גם אם את לא אוהבת לרקוד בבי"ס תרקדי ותעשי מה שאת יכולה כדי לקדם את עצמך. אני מקווה שעזרתי במשהו... נעה. (ד"א אני חדשה. שלום לכוווווווולם!!!
)

למעלה