טוב...אז..ככה...

../images/Emo63.gif לפתוח ספרים!!! - היום בתפוז

הערב ב-20:00 תתארח הסופרת שפרה הורן בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
באותה שעה, בפורום חד הוריות מבחירה תתארח ד"ר רות וייסנברג, מנהלת המעבדה בבנק הזרע של תל השומר.
ביום חמישי תתקיים בחינת הבגרות בביולוגיה. החל מהיום ועד יום רביעי, בפורום ביולוגיה נותנים PUSH אחרון: צ'אטים עם מורים, מבחני הדמייה וכל מה שיעזור לכם להרגיש יותר מוכנים.

שאלה!

אני מעוניינת ביותר לפתוח פורום ללהקה קווין.. ממש חוצפה שלא פתחו להם פורום עד עכשיו למי אני צריכה לפנות בבקשה? ואיזה דרישות יש?

לוח השידורים היומי של תפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לפגוש את הבמאי תומר היימן, שעשה את "תומר והשרוטים", את הסרט "אביב" (על אביב גפן) ואת "בובות של נייר" שהוקרן בערוץ YES+. תומר יתארח ב-blogtv, וניתן להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום ערוץ YES+
ב-20:00 נארח את מר יוסי ביילין, העומד בראש תנועת "יחד". הוא מגיע לענות לשאלות בפורום התנועה וגם אותו תוכלו לראות live ב- blogtv. רצוי להכין שאלות מראש!
ב-21:00 תחתום את שידורינו לוסי דובנצ'יק, הכוכבת המקסימה מתוך הסדרה "מיכאלה" שתענה לשאלותיכם ב-blogtv ובפורום הסדרה. היו עימנו
צפייה נעימה!

elads9

New member
סימון וגרפונקל מגיעים לארץ!!!

זה לא רחוק! אם כולנו, חובבי הצמד המוזיקלי המדהים הזה, נתאחד, נבדוק את האופציות להעלות אותם ארצה למופע, זה יתגשם. אם אתם רוצים לעזור במטרה הנעלה הזו, תכתבו למייל: [email protected] ונפעל בנידון...

Solstice Coil:הופעה חיה בפטיפון,9.7

והביקורות מהללות! "הלהקה הכי טובה בעולם!" Rolling Stone (על U2) "מופע מרהיב שלא מהעולם הזה!" New York Times (על Lord of the dance) "להעלות את עוצמת המגבר עד שייצא עיוות של הסאונד? מה, התחלקת על השכל???" מישהו (בשנות השישים ככה) Solstice Coil בהופעה מלאה של חומר מקורי, במועדון הפטיפון, יצחק שדה 32, תל אביב. יום שישי, 9.7, בשעה 22:00. מחיר כניסה - 30 ש"ח. בואו בהמוניכם! בבקשה...

הערב: סטודיו למשחק!

הזדמנות אחרונה להצביע בסקר הגדול של האתר: מי הפוסטמה הראשונה של ישראל? שמונה הפיינליסטיות ממתינות לקולות שלכם: האם זו מיכל זוארץ? אודטה? הפיקיות? שרון איילון? קדימה! הכנסו לסקר והכריעו אחת ולתמיד
- המדינה מחכה!
שרון אלכסנדר, מנהל בית הספר "סטודיו למשחק" מעביר שיעור נוסף במשחק ב-blogtv הערב ב-21:00. השיעור יתקיים בחדר "סטודיו למשחק". כולם מוזמנים

../images/Emo178.gif שיעור פרטי ../images/Emo43.gif

השף ג'אקומו נותן שיעור פרטי בפורום מתכונים, ומסביר כל מה שאפשר על בישול והכנת המזון. והבוקר: אוכל איטלקי ואנטי פסטי השף יתארח בפורום מתכונים, היום בשעה 10 בבוקר. החל מהשבוע הבא, השיעור הפרטי יצולם וישודר בפורום באמצעות הבלוג TV.

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo101.gif

"עננים" הוא פרוייקט אמנות לילדים לקויי ראייה ועיוורים בשילוב עם ילדים רואים. כדי לקדם את הפרוייקט, אורגן ערב התרמה שכל הכנסותיו קודש לפעילות זאת. הערב (המוסיקלי) יתקיים במועדון ה"בארבי" התל אביבי ויכלול הופעות קצרות של האומנים הבאים: אלג'יר אביתר בנאי יזהר אשדות ברי סחרוף גלעד שגב שילה פרבר רועי בר נתן (בקטע סטאנד אפ) מתי
יום ראשון הקרוב, ה-4/7/04, בשעה 22:00. כרטיסים במחיר 70 שקלים ניתן לקנות בקופות ה"בארבי" בערב האירוע. נשמח לראותכם שם. לפרטים נוספים: www.barby.co.il

shany5

New member
טוב...אז..ככה...

חבר שלי חוזר מהודו עוד שבוע בערך אחרי תקופת שהות של שנה ו..(לכבוד היום הולדת שלי) אני עדיין לא עיקלתי את זה אבל אני רוצה לעשות לו דיסק של "היית בארץ רחוקה והרבה זמן לא התראינו ואני עדיין אוהבת אותך" אז איזה שירים אפשר להכניס לשם? חשבתי להכניס לשם את "WATER OF LOVE" של דייר סטריט... אשמח לעוד רעיונות...

lilit jam

New member
../images/Emo32.gifאבל לא בדיוק... מישהו שמע...

את הדיסק החדש של Velvet Revolver ?

ThE RhythM

New member
לא ממש ../images/Emo5.gif

נדמה לי שזו להקה שהיא שילוב של יוצאי גאנז נ' רוזז (טוב, הם שולתים) ויוצאי סטון טמפל פיילוטס, או משהו בסגנון...בכל מקרה, זה לא מעניין יותר מדי

yaronbarb

New member
חברים יקרים EGGROLL היום - B בר

שדרות. 22:00 פינק פלויד, קינג קרימזון , ג'נסיס, ג'טרו טאל, קאמל, ייס וכ... יהיה בן זונה ואינטימי!

למעלה