טוב אז ככה....

e v i t a

New member
טוב אז ככה....

אני מתוסכלת. וזה הולך להיות ארוך,אז למי שבאמת כאן כדי לעזור....אני מצפה לתגובה הולמת. לפני כשלוש שנים הכרתי אדם מדהים. התאהבתי בו, הפרפרים התעופפו בבטני בהיסטריה ולא אחת דמיינתי את שנינו יחד פוסעים אל עבר העתיד. אך כמובן, לא הכל כל כך פסטורלי כמו שזה נשמע. האהבה שלי כלפיו לא הייתה הדדית. כדבריו הוא אהב אותי תמיד "כמו אחותו הקטנה" אף פעם לא זכיתי לשמוע את שלושת המילים המיוחלות "אני אוהב אותך" מפיו למרות שבסימנים ומעשים הוא עשה הכל על מנת שאני אבין. זה פשוט צרח ממנו, לא במילים במעשים (נגיעות,מבטים,פלירטים בלי סוף,מתח שיכול לחרפן...!) בכל אופן, אחרי שנתיים וחצי שמרחנו אחד את השניה כמו מסטיק מאס עליי המצב המתנדנד, תפסתי את עצמי ופשוט הלכתי אליו ואמרתי לו "אני אוהבת אותך"! פשוט כך, טוב לא כל כך פשוט האמת, אבל אמרתי וזה מה שחשוב. עכשיו, לאחר שנתתי את עצמי בידיו כמו מתנה-הוא סרב ודבק בגרסת האחות. כיום, הרגשות שלי כלפיו מסתכמים בידידות (למרות שאין כזה דבר אבל הרשו לי לשכנע את עצמי כל עוד אני יכולה) ובסה"כ בהנאה הדדית להמצא אחד בחברת השני ללא כל מעורבות רגשית. עד שלא מזמן, הכרתי את אחד החברים שלו וכששאלתי לתומי על אותו חבר וניסיתי לברר פרטים לגביו, נכנס 'המדובר' לעמדת התגוננות שגרמה לו להראות פתטי מאי פעם. ממה שהבנתי ממנו זה שאם אני לא שלו אני לא אהיה של אף אחד מחבריו. אני מבינה שהוא כבר לא מרגיש מחוזר ושהוא מבין כעת חד משמעית שאין לי שום רגש כלפיו וזה איפושהו גורם לו להרגיש עדיפות שנייה, אך אני שואלת את עצמי מדיי לילה בתמימות:"האם יש לו הזכות לצפות/לדרוש ממני דבר כזה?" במיוחד לאור העובדה שנפלתי אל תוך זרועותיו וקיבלתי בחזרה גב. מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל גברים רוצים?!

Vdrums

New member
סתם נדלקת על אהבל סוף הדרך

שלא מסוגל לבטא את רגשותיו או שבעצם מפחד לומר לך שאולי (כן זה קורה) שהוא לא מרגיש את זה כמוך. תפסיקי לשבור ת'ראש בקיר ולרדוף אחרי מישהו שאולי לא רוצה את מה שאת רוצה. תמשיכי הלאה.

מוותק

New member
... בגלל זה אז התווכחנו... ../images/Emo3.gif

שומדבר בינתיים לא אמר שהוא אהבל, הוא כנראה לא סגור על עצמו, אני במקומך הייתי מחזיקה את הכבוד שלי בשתי ידיים, מניחה אותו רגע בצד והולכת לבדוק את השטח בשקט בשקט... מי יודע... או שהרווחתם או שאם הוא לא מעוניין אז באמת תוכלי להשתיק אותו ... בהצלחה
אני

orenzp

New member
וזרח השמש

שלום לך, אני אתחיל בתשובה הקצרה: לא אין לו זכות לצפות.לדרוש את זה ממך!!! ואני צריך לדעת אני הייתי באותו מצב. הסבר: ממה שנראה לי הוא פשוט רוצה שתמשיכי להיות שם, הבחורה הזאת שתמיד תזכיר לו שהוא נחשק ונאהב, ומי בעולם הזה לא אוהב את ההרגשה הזאת? זה נשמע אנוכי אני יודע אבל לצערי זה בדיוק זה, מישהו שטוען שאת חשובה לו ושאת כמו אחותו הקטנה צריך לקפוץ על כל אפשרות לעזור למישהו שחשוב לו למצוא את שמחת החיו הוא היה צריך לעזור לך בקשר לחבר שלו. בכולל מקרה תחשבי טוב מי הם החברים שלך ואיך הם אמורים להתייחס לבעיות שלך. הבעיה שלך מזכירה לי קצת את הספר "וזרח השמש" של ארנסט המינגוי אבל זה סיפור אחר לפעם אחרת בקשר לשאלה השנייה שלך "מה גברים רוצים" אז אני לא יכול לעזור לך הרבה בגלל שאני אפילו לא יודע מה לעזאזל אני רוצה מהחיים שלי על אחת כמה וכמה מה אני רוצה מבת זוג. שלך מכל הלב אבל מבולבל לנצח אורן

גברברת

New member
יקירתי, אין ספק שזו תעלומה.

מפאת גילך הצעיר אני ממליצה פשוט לעבור הלאה, לחפש ולמצוא בחור אחר שיאהב אותך ואת תאהבי אותו. אין ספק שהבחור וחבריו הקרובים מהווים סביבה מעט בעייתית עבורך. פשוט המשיכי הלאה בהצלחה

e v i t a

New member
תודה לכולם ו.....

"מפאת גילך הצעיר אני ממליצה פשוט לעבור הלאה" עם כל הכבוד לאלה פה שיותר מבוגרים ממני (בגיל או וואט אבר...) ממש נוח לחשוב שאם אני צעירה יש בתוכי יותר כוח לעזוב הכל ולשכוח. ישנם דברים שדורשים את מלוא היחס שלך על אחת כמה וכמה שאת נמצאת בסביבה כזו בה את מרגישה נרדפת, לעתים מאויימת, נאהבת. כל הרגשות הללו גם אם יש ביניהם סתירה לא מניחים בידי את האפשרות לעזוב. אני בן אדם, אמנם בת 18, אך עדיין מבוגרת מספיק כדי להחליט אם טוב לי או לא ומה אני עושה הלאה. מתייעצת עם אנשים בדרך, חלקכם גם עוזרים, כי כל השאר לא בדיוק עזרו. אז באמת תודה לכל מי שטרח לענות, בשביל זה אני פה לארגן לי קצת מחשבות. ובבקשה...הסתכלו פחות על הגיל, נסו לתת עזרה דרך התסכלות על הבעיה עצמה. תודה אנשים.

גברברת

New member
יקירתי, אני חושבת שהייתי מייעצת

גם לעצמי (קשישה שכמותי) לעבור הלאה, אני דווקא התכוונתי וציינתי את גילך כיתרון, כל החיים לפניך ואני סמוכה ובטוחה שנכונו לך אהבות אמיתיות בהן תתני אהבה וגם תזכי לקבלה חזרה. לא היתה בי שום כוונה להתנשא מעליך ואני מתנצלת אם זה מה שהתקבל. בכל מה שתבחרי בהצלחה

אורזמן

New member
שלחי אותו לקיבינימט

את לא חייבת לו כלום!!! הייתה לו את האופציה והוא הפסיד את לא רכוש שלו ולא של אף-אחד תמשיכי לחיות בלי לשגע את עצמך במחשבות עליו מאחל לך לילות נעימים ללא מחשבות משובשות

zsahr1

New member
אני לא חושב שאוכל לעזור לך אבל

אני ינסה , גברים זה עם מאוד מורכב כמו נשים כשרוצים אותך הגאווה מנצנצת ואולי אתה מרגיש טוב עם עצמך כי בחורה באה אליך ואומרת לך שהיא אוהבת אותך אבל אתה בשלך ,אבל מצד שני זאת זכותך כי אלו הרגשות שלך, אבל מה פתאום עכשיו כשהיא רוצה להכיר בחור חדש אפילו אם הוא החבר שלך הריי אף פעם לא הייתם ביחד ואפילו לא אהבת אותה אז מה איכפת לך משהו כאן מסריח , נראה לי שהוא כן אוהב אותך . בהצלחה ותלכי על החבר שלו ושידע מה הוא הפסיד.

Urik82

New member
U ahav otah!

Ahshav kanire kvar lo aval at ba mahsan shelo le mikre hirum. O she u maadif banim ve yahol liynt she u adain ba aron ve hu mefahed leabed otah ke yedida! o she u stam adain met aleh.

למעלה