טוב אז ככה:

ElinorL

New member
טוב אז ככה:

קודם כל אני לא מבינה מה הקטע של מאורינו הזה! כאילו מה. אין לו חיים שהוא כל היום רובץ שם? ומה הוא לועס את המסטיק כמו איזה פרחה? יענו לשחק אותה גיבור? ראינו מי הגיבור שפרדי בא וזיין לו את הצורה אחרי שהוא התעסק עם קפיטו (וסליחה על השפה אז זה מה שהוא עשה! הוא קרע לו את התחת!!!!!!!!!!!) בכלל בירה המסכן, לא מספיק קוראים לו בירה והוא צימוק קטן כולם מתעללים בו והוא חמודי קטן כל יום מקבל טראומה חדשה :/ בקשר לאיריס אז כמו שאמרתי לא יתנו לה להתקרב לבית חולים ואני מאוד מקווה שהיא לא תצליח כי קמילה תקבל התקף לב במקום! באמא שלי! אם היא תגלה מה יש לה אני מניחה שהיא תרחם עליה ותעביר לה מסר במכתב או דרך אלנה שהיא באמת מצטערת בשבילה והיא מקווה שהיא תחלים ותגרום לה להבין שהיא מזדהה איתה באמת ולא סתם ואולי קמילה אפילו תקבל את זה קיצור בניתי תסריט בראש שבקרוב נראה אם הוא נכון או לא אבל אם איריס אי אפשר לדעת, אולי היא תגלה קצת אמפטיה ואולי לא... זהו בעיקרון, חוץ מזה שפרדי ממש נשמה ושווה בטירוף ושהיום סתם עשו דרמה והאורלנדו הזה קנאי בטירוף כולה הם ישבו שתו קפה ואני בטוחה שאם הם יסבירו לו את המצב והוא לא יהיה אטום הוא יבין בלי בעיה... זהו אנשים, מחכה לתגובה (אם יש מה להגיב) בריאה עליכם(עוד המצאה שלי במיוחד לפאצ'ולי:)! 3> אלינור

חחח מצחיקה את

"איריס תעביר לה מסר במכתב" "הם יסבירו לאורלנדו והוא יבין" פחחח אני לא רואה את איריס כותבת מכתב... ו...אורלנדו לא יבין כלום זה בטוח אני מחכה כבר לפרק שהוא ****...

התסריט שלי.........

היא תלך לבית החולים ותתעניין ותקבל את המידע שחסר לה על המחלה של קמילה.כדי לא להעציב את אחותה ולשמח את פדרו היא תתנהג יפה........ אורלנדו - יישתגע מחר ואני מייחלת שהוא ייתן לה אולטימטום שהיא לא תיקח ותעשה את התפנית המיוחלת !!!!!!!!!! מה יהיה מחר בערב עם סינטיה שנשארת לכוס יין עם הזמרים? האם פדרו ייצא ויראה את החלק הרך שבו ויהיה משהו טוב שם? לבמאים הפתרונים

ElinorL

New member
האמת

פדרו היום היה יותר עדין עם איריס כי הוא היה עצוב והוא העיף את איריס במעין יאוש כזה... ואם איריס תלך למרות מה שאלנה אמרה אז היא לא תשתנה בשביל פדרו!

ElinorL

New member
בגלל זה זאת סדרה ולא אמיתי

כי בסדרה קל יותר לנפח את הדברים פי מיליון... נחכה ונראה מה יקרה...

ElinorL

New member
אני רוצה, אבל הוא לא גדול, נכון?

רק תדאגי לרשום בגדול שזה ספוילר למי שלא רוצה

תעשי כזה דבר...(זה לא הספויילר)

זה המדריך ערוצים של וואלה תלחצי על היום המבוקש ועל התוכנית..קשרי משפחה מן הסתם..וזה יכתוב לך מה יהיה באותו היום.. בדרך כלל מתישהו לקראת אמצע השבוע הם מכניסים לשם עוד מידע על תוכניות ואז אפשר לראות את הספוילרים של שבוע הבא גם.

למעלה