טוב, אז ככה...

Stillwater

New member
טוב, אז ככה...

אני לא יודעת עד כמה זה בדיוק מעניין אותכם, אבל אני אספר בכל זאת. לאחרונה אני מרגישה שאני מתמוטטת לגמרי, אני נשברת, אני לא יכולה להחזיק את עצמי יותר, כל יום המצב נעשה קשה יותר ויותר! נמאס לי מעצמי, נמאס לי מדברים ואנשים מסביב, אני צריכה קצת חופש מזה... אני יודעת בדיוק עכשיו כשחוזרים לבית ספר אחרי חופש זה לא הזמן המתאים. אבל אני לא יצאת למעין חופשה שכזאת, אני המשיך ללכת לבית ספר, פשוט אני רוצה להיות יותר עצמי! אז מה שרציתי להגיד זה... שאל תדאגו אם אני לא אכתוב פה או שאני לא אהיה באייסקיו בשבוע הקרוב, לא התאבדתי, לא עשיתי שום דבר רע! פשוט יצאתי לחופשה! ביי!
 
ענתה....

דיייי תראי --- את משפיעה עליי!! גם אני הייתי במצב הזה...ודווקא להיות פה, ובאייסיקיו, יכול לשפר לך את המצב רוח...
 

Mister Matrix

New member
אנשים בוודאי יוכלו להזדהות איתך....

גם אני הרגשתי ככה והחופש היה דווקא ממש במקום ולי היה זמן כדי לקחת חופש מבי"ס ומשאר הדברים המעיקים כדי לנוח ולבלות (מאוד הצטערתי לשמוע שלך לא ממש היה חופש מבי"ס) בכל אופן קחי לך כמה ימים, תעשי מה שבא לך, תעשי דברים שאת אוהבת לעשות , תפנקי את עצמך ותאגרי כוחות להמשך (אנחנו ממש בסוף....צריך לסחוב עוד כמה חודשים וזהו!) וכמובן שאח"כ תחזרי אלינו.... רז
 
לא..לא..אל תלכי

בדיוק כשהתחלנו להכיר? ..דווקא עכשיו קחי אותנו(את הפורום..שזה..אנחנו) איתך לחופשה אני מוכן לעזור..באמת ענת..אל תלכי
 

Ez sLeeP

New member
ענתו'ש,

זה מובן. קורה לי לפעמים. קחי את הזמן לעצמך, ותחזרי עם כוחות מחודשים. את מוזמנת להתקשר בכל עת שקשה, ואני עצמי אשתדל להתקשר אחרי המתכונת בספרות, שטרם התחלתי בכלל ללמוד אליה.
 
למעלה