טוב אז ככה

sukyel

New member
סטון טמפל פיילוטס....

באים מסן דייגו.....והם אחלה....לפחות השניים הראשונים שלהם...וכיוון שהם לא מסיאטל הם לא הוזכרו וכך גם בליינד מלון שהם מאל איי והרבה מחשיבים אותם גראנג'... בכל מקרה...היה את זה הרבה פעמים הוי אייץ' וואן..... אז אין לי אם טי וי 2 אבל ראחיתי את זה כבר 3 פעמים בערך....

prophet1

New member
טוב אז ככה

בדקתי בממיר היום ב MTV2 וככה...אין הופעה כלשהי היום אבל ! ב23:00 יש "10 שנים של גראנג'" נקווה שזה מראה את הלהקות ושירים שלהם וכאלה

prophet1

New member
ואווווווווווווווווו !!!

מישו ראה אתמול ב23:00 בMTV 2 את "עשר שנים לגראנג' " ? זה היה כל כך מעניןןןןןןןןןןןן הייתי מרותקקקק זה אחד הדברים הכי שויים שראיתי בימי זה מסביר הכולללללל למה כמה ואיך....זה דיבר על כל הלהקותתתתת חוץ מסטון טמפל משום מה.... זה אפילו דיבר על להקות מזה לא מוכרתתתת TAD מישו שמע עליהם בכלל ? מה שהיה בכלל יפה זה לא דווקא על הלהקות עצמם אלא פשוט על הסצנה זה היה ממש מענין כבר איזה שבועיים שאני חושב ממש הרבה על הגראנג' ועל החיים בסיאטל זה נשמע לי כל כך מעניןןןןןןן

stone cold jane

New member
וואלה?

היהי את זה אתמול? פאק כבר איזה 3 שנים שלא ראיתי, נראה לי הגיע הזמן לנקות אבל מכל הקלטות שהקלטתי בזמנו ולהיזכל קצת, נראה אם אני עדיין חושבת על זה מה שחשבתי אז...

למעלה