טוב אז ככה

אמא של...

New member
טוב אז ככה

מקוה שלא תעשו כלום כדי לאתר אותי אני אמא של... היא קטנטונת ואני גדולה לא אוכלת ולא שותה כואבת לא מספרת ולא אספר לעולם זה ענין של זמן הורדתי קילו מחר עוד מחרתיים עוד ואני נעלמת אף אחד לא קולט שאני בבעיה אף אחד לא קולט שאני במצוקה ולא אספר לעולם חבל על המאמץ אל תחפשו אני רק בוכה על דבר אחד אני כבר יודעת שזה ענין של זמן שהילדה הזו תשאר לבד היום ישבתי כאן ליד המחשב היא ביקשה ``אמא, תכיני לי אוכל`` ואני לא יכולתי לענות לא יכולתי להגיב אין לי כוח כי אני לא אוכלת אז היא לקחה פרוסה ומרחה מרגרינה שמה גבינה צהובה והכינה טוסט מפורר ככה היא ילדה קטנה לא יכולה להכין לבד אני בוכה בוכה לא מסוגלת לאמר מה קורה לי אסור לי להגיד גם אל תלשינו עלי כי אם ידעו יקחו אותה ממני לעד להתראות אתם עוד תשמעו ממני ממני אמא של הילדה היפה עם התלתלים הילדה היפיפיה שנמאס לה לשמוע שהיא יפה היא כל הזמן עונה אני לא רוצה להיות יפה אני לא רוצה סוכריה די נמאס כבר ודי הילדה היקרה שלי שאני אוהבת אותה אמא שלה פשוט לא תשרוד אין לי כוח אין לי רק כתבתי להתפרק שנה אחרי כל מה שקורה לי כך שלהציל אותי לא תאכלו אז רק אל תתערבו

תרנגולת

New member
.. יקירה, אמא של הילדה היפה..

:-( שומעת את כל הכאב שלך.. הלוואי ויכלתי קצת להקל עליך.. זה טוב שאת כותבת.. מבטיחה לך להיות כאן בשבילך.. את נמצאת במצב קשה.. ונראה לי שמצד אחד את רוצה עזרה, שואלת למה אף אחד לא רואה, לא קולט מה קורה לך. ומצד שני את כל כך לא רוצה.. אני מניחה כי קשה לך, וכי את מיואשת.. וקצת רוצה לגמור את הכל. את מדברת ממקום שאת לא יכולה לראות שיהיה לך טוב.. אני יכולה להציע לך לפנות לעזרה בכוחות עצמך.. כך לא יקחו לך את הילדה.. ותוכלי לעזור לעצמך ולה.. אני מקווה שתרצי ותעשי את זה.. כשאין לך כוח- את לא חייבת לבד.. להפך.. לבקש עזרה, שיהיה מי שיתמוך בך ויעזור לך למצוא את הכוחות, יעזור לך להחזיק מעמד כשאין כוח.. החיים יכולים להיות טובים, ובשביל שתיכן, בשבילה הילדה שלך שאת כל כך אוהבת, ובשביל עצמך.. תנסי.. תנסי למצוא את הכוחות, תנסי למצוא עזרה.. תנסי להחזיק מעמד. בכל מקרה.. בכל מה שתבחרי.. אני רוצה לשמוע ממך עוד. כל כך מקווה שתרגישי טוב יותר ושהמצב ישתפר. קחי חיבוק חם ואוהב ממני.. אני איתך מכאן.. שלך, אני.

t@gel

New member
אנחנו לא נעשה כלום

כדי לאתר אותך, אמא יקרה.. לא נעשה דבר על מנת לשבור לך את הווירטואליות,לשבור את האמון שיש לך בנו אבל כן ננסה להיות כאן ולהקשיב...כן ננסה לסייע ולתמוך בין כל הכאב הטמון בין מילותייך הצלחתי להבין שאת סוחבת את הבעיה הזו כבר המון זמן, ללא סיוע משום גורם. אולי אפילו איש לא משער בנפשו שאת חולה...וכן אמא יקרה, לענות את הגוף והנפש בצום נוראי...זה חולי אכזרי מאין כמוהו...קחי עדות אישית ממני. יודעת מ העבר לי בראש כשקראתי את מילותייך...חשבתי על הילדה הקטנה, הילדה היפה שרעבה וביקשה אוכל...אמא יקרה שלי...הילדה הזו שלך או איתך? זועקת אליך או מתוכך? כיצד אוכל לסייע לך אמא יקרה? כיצד אוכל להוכיח לך עד כמה אני מבינה... ולסייע, אני לא מתכוונת שאבוא ואכתוב לך כי את זקוקה לטיפול...לא... קודם אסביר לך שאני מבינה...מבינה מה זה לצום....מבינה את העול הנורא הזה מעטות הן היודעות כיצד צמים שבועות ארוכים...והגוף בוכה מכאבים...לא כאבים של חוסר מזון, כי אם כאבים של שינאה עצמית, של נפש גוססת שאיש לא מבין או רואה....אני כל כך מבינה ומכירה....... רוצה לעזור לך אמא יקרה... באמת שרוצה.... בבקשה, כתבי לי עוד..... מחבקת אותך בהמון אהבה....תגל

אמא של...

New member
שלום לכם

כתבתי תגובה ונמחקה בטעות, אז תסלחו לי אם לא אכתוב הרבה, הרי זה מעייף. תשמעו, עדיין כל הסובבים אותי אומרים לי , יו, איך רזית, מה הם טמבלים? לא יודעים שאני אנורקסית? אני עם פנים נאות, הייתי, פתאום העיניים עצובות, השפתיים המצויירות כאילו גם עצובות. לא מצמידים לי אקדח לרכה, אבל אני מרגישה מתה, מכינה מכתב, יודעת שזה ענין של זמן, אני אוהבת את החיים ניסיתי השתדלתי, זהו לא הולך, מה אני אעשה אולי זה הגורל שלי למות ככה, האשה החזקה מתה. איך שהמשפחה תבכה, הילדה אתמול הכינה שוב אוכל לבד, אני מרחמת עליה ובוכה ב גלל מה שאני עושה לה, איך שהיא מתענה למזוג, לנקות, אני כל הזמן מעירה לה שתכין אוכל לבד, גם כשהיא ר וצה תה אני אומרת לה שתכין לבד, היא כבר לא מתעצבנת עלי היא יודעת אמא לא נורמלית. עד לכוח הבא ביי

מייק 48

New member
שלום לך אמא של הילדה בת המזל...

ילדתך בת-מזל כי יש לה אמא שחושבת עליה תמיד... יש לה אמא שגם באפיסת כוחות כמעט מוחלטת עדיין דואגת לילדה... יש אמהות אחרות שבמצב כזה כבר זנחו... לי נראה שהילדה מאד יקרה לך ומאד איכפת לך מה יקרה לה... לי נראה שאת אוהבת אותה מאד מאד ולא תשאירי אותה לבד... לי נראה שילדתך בת-מזל שיש לה אמא כמוך... זה לא הגורל שלך למות ככה !!! זו לא גזירה משמים !!! זו מחלה שאפשר בהחלט להחלים ממנה !!!! החיים קשים ואת ניסית והשתדלת ועד כה זה לא הולך... אבל מי אמר שמחר לא יגיע יום חדש ???? אולי מחר הדברים יצליחו יותר ???? אולי עם טיפ-טיפת עזרה מחר יביא סיכוי חדש ???? אולי הדברים יהיו טובים יותר עם תרצי מאד ותאמיני בעצמך ???? אל תתביישי לבקש עזרה במצוקתך הקשה והנוראה... רבים היו במצבים כאלו ופנו לסיוע והצליחו להחלץ... יש המון תמיכה ואהבה ורצון לעזור למי שזקוק ומבקש... האמיני מעט בעצמך !!! יש לך כוח רצון שמתחנן לבוא לביטוי... את בהחלט יכולה לצאת מהמשבר אם רק תרצי ותאמיני... ולאט לאט יחזרו לך כוחות ותשובי להעניק לילדתך... והיא תהיה כה מאושרת ואוהבת, וכן גם את... זה לא שווה מאמץ ???? זו בהחלט משימה אפשרית גם בשבילך... בינתיים כאן בפורום המיוחד הזה... תוכלי לספר ולכתוב ולבקש תמיכה... ותקבלי תמיכה וסיוע וחיבוק מכולם באהבה גדולה... אם אפסו כוחותייך נשלח לך כוחות חדשים משלנו... נחבק אותך באהבה מכל הלב... למענך ולמען ילדתך בת המזל... שלך באהבה מייק

אמא יקרה

קראתי את ההודעה שכתבת קודם. חשתי את הכאב העצום שמסתתר מאחורי כל המילים. הרגשתי גם את הפחד העומד מאחורי השאלה מה יהיה. הלוואי והייתי יכולה לקחת ולו חלק מהכאב הזה. להקל עליך אפילו במעט. אבל אני לא יכולה. כי את לא נותנת לי. מצד אחד את כותבת ומבקשת את עזרתנו. אך מצד שני את חוסמת עצמך מכל עזרה שיכולה לבוא ולהקל עליך. קשה נורא לעבור את כל הגיהנום הזה לבד. קשה עוד יותר להמשיך ולהעמיד פנים כאילו הכל בסדר להמשיך ולתפקד...לפני כולם...לפני הילדה. אני לא מאמינה שאמרו לך את מה שאמרו סתם. אולי ניסו להגיד לך שרואים שעובר עליך משהו...אבל את לא הרשת לעצמך לקבל את היד המושטת. וחבל כל כך. אני לא מאמינה שלמישהו מגיע לעבור כל זאת. לא מאמינה שהמחלה הזו נחתה עלינו משמיים. אנחנו הבאנו אותה על עצמנו. לשם מטרה מסויימת...אבל אנחנו עשינו את הצעדים הללו. ומה היא המטרה הזה? עד שלא תגלי אותה לא תוכלי להרגיש טוב יותר. ולשם כך צריך לעבוד ולעבוד קשה. אבל אחרי זה תראי עצמך אחרת. תראי אותך כדמות שלמה וחיה...תראי שתצליחי לאסוף את הרסיסים. האשה החזקה לא מתה. היא מחכה ומתחננת שיעזרו לי...יצילו אותה. מקווה שתקשיבי לה...תקשיבי למה שהיא אומרת לך ולוחשת לך בלי מילים. ועד שתמצאי את הכוח לעשות את הצעד ולהחליט שאת רוצה לחיות למען ילדתך והכי חשוב למען עצמך את מוזמנת לקבל את היד המושטת שלנו. שתפי אותנו בעובר עליך. אל תשאירי הכל סגור בתוכך...זו היא הסיבה לכך שאת מרגישה כל כך רע. הכוח שאת מוציאה כדי להסתיר...להחביא מכולם פן יגלו ויראו וידעו מה עובר עלייך... לו רק היית מוציאה ולו חלק קטן ממנו על המאבק בדבר האמיתי המאבק והמלחמה המחלה הזו היית פתאום מגלה שיש לך כוחות. והרבה. את רק מוציאה אותם על הדבר הלא נכון...על המלחמה נגד עצמך. והיא ממיתה אותך...היא מוציאה לך את כל הכוחות. רוצה רק להגיד לך...שאפשר גם אחרת. ורוצה להגיד לך שאנו נלווה אותך בדרך הארוכה הזו. והיא לא תהיה קלה. אבל מה שתגלי בסוף שווה את הכל. תגלי את עצמך...את האמא של הילדה האהובה עלייך כל כך...חייה וקיימת ונושמת... ולא רק שורדת מיום ליום. אז אל תרחמי על עצמך. הילחמי בזה. את יכולה. כל אחת שרוצה יכולה. וזה שווה את המאמץ. אני בטוחה שתגלי זאת אם רק תתני את הצ`אנס. בהצלחה לך... שולחת לך את כל הכוחות שרק אפשר ויחד ננצח את המלחמה הזו. המלחמה במחלה...שהורסת בתוכך כל חלקה טובה. אל תוותרי...ותהי חזקה. כולנו כאן איתך מושיטים לך יד ומחבקים וגם אני. שלך תמיד מאיה.

אמא של...

New member
היום !!!

הלכתי לקנות משהו מאיזה מקום, וראיתי בחורה שמכירה אותי, היא הסתכלה עלי, ואמרה ``יו, רזית...`` אני לא אוהבת שאומרים לי את זה כאילו אומרים לי שאני מכוערת. אז אמרתי כמין הערה שלי מתגוננת, שאני אף פעם לא היתי יותר שמנה, תמיד לפני הלידה ואחרי הלידה היתי ככה, והיא הוסיפה, אבל את נראית טוב. חזרתי הבית והשתגעתי בשאלת השאלות, למה היא התכוונה כשאמרה יו, רזית? האם אני יפה, מכוערת???? טוב, אתם מבקשים שאהיה חזקה, אני לא יכולה אין לי כוח, איך אבקש עזרה?

t@gel

New member
את כאן

וזה אומר שאת כן מודעת שאת בבעיה. את כאן וזו כבר התקדמות... כעת אנחנו מקשיבים לך, בודקים כיצד ניתן לסייע לך... הדבר שאנחנו הכי טובים בו, כאן בפורום, זה להקשיב ולתמוך. אף אנורקטית לא סובלת שאומרים לה ``רזית``...זה יותר גרוע מלקלל את כותבת שאין לך כוח, ואני מתארת לעצמי שאת עייפה נפשית, ממוטטת אבל את עוד כאן איתנו, אמא יקרה, כאן וכותבת...וכן רוצה לשרוד.. נכון שזה קשה לבקש עזרה...הרגשה של ``קטונתי אל מול כולם``...אבל זה משתלם בסוף...אני מבטיחה לך שזה משתלם... היי חזקה אמא יקרה, הלוואי ואוכל להחזיק את ידך .... שלך, אני

Shanny

New member
אמא יקרה לי יקרה! :-(

כבר פעם שניה שאת כותבת בפורום, קראתי את שתי ההודעות שלך הזועקות לעזרה, מעצם העובדה שאת כאן מראה שאת זקוקה לעזרה זקוקה לנו לדבר על הבעיה את מודעת היטב למצב בו את נמצאת ורוצה לשנותו, אחרת לא היית כאן. אמא יקרה לי את חושבת על בתך היקרה את אוהבת אותה ולא רוצה להשאירה בדד בעולם אז אנא ממך דאגי לעצמך בבקשה כואב לי הלב לחשוב על הילדה הקטנה הזו ועלייך שתיכן סובלות בבקשה ממך. אני כאן והפורום הזה בנוי על מנת לעזור לתמוך לא לבקר אף אחד בבקשה ממך אמא יקרה הייי איתנו דברי איתנו שתפי אותנו בבעיותייך. אולי נוכל לעזור?! ואם לא לעזור אז לפחות להיות כאן בשבילך מכל הלב בלי ביקורת עם כל הרצון הטוב באמת להיות כאן ולעזור, אמא יקרה לי את חייבת לתת לנו לעזור לך את חייבת לרצות לקבל עזרה לרצות לנסות לצאת החוצה מהבעיה בה את כלואה. אמא יקרה לי אשמח לשמוע שחל שיפור במצבך. מחבקת בחום אוהבת מאוד דואגת לך שלך שני

למעלה