טוב, אז ככה....

קימבאל

New member
טוב, אז ככה....

אני בן שלושים, רווק, ומחפש מישהי אסתטית ואינטילגנטית שלא לחוצה על חתונה ילדים וכו`. לא בגלל שאני לא רוצה את זה אף פעם, אלא בגלל שזה צורך שעולה בהתאם לאדם שפוגשים. אם אפגוש את אהבת חיי אז בכיף, אבל זה לא בהכרח הכוון. מי שמתאים לה מוזמנת לצור קשר. קים

יערית

New member
מי לחוץ??????

רובינו כאן עם ילדים, רובינו מכירות את הפולשטייק הזה, רובינו גם יודעות שאהבה לא מוצאים כאן, ואולי תפרט עוד קצת לגבי הקשר שאתה מעוניין בו?:) יערית(שחושבת שיש מספיק אתרי היכרויות בקופסא הזו!!)

קימבאל

New member
הנה אני מפרט

היי יערית אני לא יודע לאיזה פויילשטיק התכוונת אבל נעזוב את זה. הקשר האידיאלי מבחינתי (אם מי שאני אפגוש תמצא חן בעיני) הוא ידידות אמת וגם סקס - אם תצמח מזה אהבה אז מה טוב, אבל אהבה לא מוצאים ע``י חיפוש, או שהיא באה או שלא. איך זה בתור פירוט? :) קימבאל

taltallim

New member
עוד אחד...

מה זה פה? לוח מודעות - דרושים??? תלתלים (אחרי שיחה... מענינת)

noam011

New member
גם לי היתה שיחה.........

ממש טובה. כזו שכבר הרבה זמן לא היתה לי.

אור-לך

New member
את רואה...

זה הסטטוס...חושבים גרושים/ות ישר עולות האסוציאציות... אור (גם היא אחרי שיחה מענינת...)

taltallim

New member
ואני חושבת שזה מאד מעניין...

שלכולם היו פה שיחות... מאד מענינות!!!! תלתלים (שתוהה האם הפורום הופך ... למקום מעניין???)

יערית

New member
מעניין אותי אייך

לכולכם היתה שיחה מענינת ולי אף לא אחת:-( סתם אכן דיברתי עם איש מאוד יקר לי... אז מה קורה לנו? האם יש שחיקה מסויימת כאן? למה האקשן נגמר? יערית(תוהה לגבי העלמותה של אוריאנה)

אור-לך

New member
לאוריאנה...

בטח היה משעמם אז היא הלכה לישון... ולמה שחיקה? מישהו רואה פה שחיקה??? נראה לי שהאקשן רק מתחיל...

הבהרה

פרשתי כי היו לי עניינים (עלק עניינים סתם הלכתי לישון... לא לשון, יא סוטים. לישון עם י`). פשוט כדברי תלתלים, עליי לשמור על האייקיו שלי (כלומר על המעט שנותר לי), גם לי היתה שיחה מאד מעניינת אתמול. עם עצמי. אישיות מס` 4 רצתה בייבידול ורוד עם מלמלה וביריות ואישיות מס` 5 רצתה טישרט ישנה, מסמורטטת ואפורה מכביסות. בקיץ הבעיה נפתרת. אני ישנה ערומה ודי. אוריאנה

softy

New member
כאשר שאלה אוריאנה

מתי שוב נפגש בכיכר, צחקתי עניתי ... מניאנה אולי עוד אפתיעך במיטה אך עד יום מחר אוריאנה אולי תלבשי מלמלה חלפו השנים אוריאנה ועדיין את עירומה. סופטי.

עוד פעם השיר הזה...

תהיה מקורי, באמת. חוץ מזה אני שונאת מלמלה - זה מגרד רצח. אוריאנה

אור-לך

New member
מקום...

מעניין...מעניין מאוד!!! והרי לשם מה הגענו לכאן? כדי שיהיה מעניין, לא? אור (שחידושים תמיד עושים לה טוב...).

קימבאל

New member
לאור לך

אם מה שכתבת מתייחס אלי והאסןציאציות שהתייחסת אליהן הן אלו שאני חושב אז זה פשוט לא הוגן כי את בכלל לא מבינה על מה אני מדבר - חבל

אור-לך

New member
קודם כל...

אין לי שמץ של מושג על מה אתה חושב. שנית - מה שכתבתי התייחס להודעה של תלתלים. שלישית - הבנתי על מה אתה מדבר אך זהו לא אתר הכרויות (בטח שלא בצורה בה הצגת את הדברים), אתרי הכרויות יש בשפע...אתה יכול לנסות גם בפורום אהבה ורומנטיקה (אני בטוחה ששם יקבלו אותך באהבה...) אור.

למעלה