טוב אז ככה !!

KONFUZ

New member
טוב אז ככה !!

לאחר שנתיים של גראס מחרוב.. השגתי היום חתיכה חשיש(כייף בשפת העם) חתיכה חומה ..שמנונית..פשוט אמחאייה דמעות של אושר מציפות את עיניי... היום אני מלך! קונפוז(בבאנגטריפ...) :cool:

אור-לך

New member
וואלה

שנים שלא היו לי חתיכות כאלו... ובקשר למחרוב...אין כמו תוצרת עצמית!!! אור (שחושבת שטריפ מהבאנג אפשר להשיג גם עם התוצרת העצמית...!)

KONFUZ

New member
אם את מבינה עניין... אז

מעבר לזה שכייף אייכותי עולה על גראס בכל פרמטר ...הרייח הרייחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אאאחחחחחחח כמה שהרייח הזה משכר קונפוז~(אחרי שהוריד כבר 4 ראשים..)

taltallim

New member
עשב זה בשביל פרות!!!

והחתיכות החומות השמנוניות האלה... זה חרא של גמלים!!! ומ`זאת אומרת לפני 15 שנים???? כ``כ הרבה זמן כבר עבר מאז???? תלתלים (שהולכת לבדוק ביומנים...)

אור-לך

New member
כן...

איך שהזמן רץ... אור (שמתביישת לספר באיזה גיל היא התחילה עם העשבים ושות`...) נ.ב. חוץ מזה שאני מוקפת בפרות פה...(לא בפורום חס וחלילה, שלא יפגעו לי פתאום...).

taltallim

New member
מסיבת מסטולים!!!

ואח``כ אומרים עלינו שאנחנו מ`זה פאתטיים!!! חחחח קונפיוזן... אתה בטוח שזה רק 4 ראשים שהורדת??? וחוץ מזה למה לא משתף את הדודות שכאן??? תלתלים (שרק מהריח....)

KONFUZ

New member
נפרד לשלום..

בנות משגעות שכמותכן..(לא כמו... שונית אבל גם מתוקות) קונפוז~(היוצא לבלוי קצת פחות וירטואלי...) ;-)

יערית

New member
כהה עוזבים?

מי נתן לך אישור? ביום כזה חובה להשאר כאן... מה בכלל מחכה לך בחוץ? אנחנו החיים האמיתיים... יערית(עם כותונת הפסים)

noam011

New member
את יודעת מי זה ...

שאמר עלינו שאנחנו פאטתים ? זה דורון פרנזי את זוכרת שלפני כמה שבועות היתה פה מישהי שרצתה לדעת אם ההסכם גירושים שלה עם בעלה הוא סביר או שאנחנו יכולים ליעוץ לה או להעיר הערות ? אז זו היתה אישתו. היא צירפה קובץ של המסמך עם השמות האמיתיים שלהם במסמך. אני כמעט נפלתי כשראיתי את זה. אז זהו הוא דורון והיא פנינה. ודורון אם אתה קורא את זה אז אנחנו שומרים לך מקום לכשתצטרף למועדון שלנו ותיראה גם אתה פאטתי. אולי אפילו נמליך אותך עלינו למלך הפאטתים. וד``ש לפנינה B-)

למעלה