טוב אז ככה...
בקשר להופעה של שאניה ב- PEOPLE IN NEWS ב- CNN מסתבר שבחלק מהמקומות משדרים את הספיישל על הנסיך וויליאם ובחלק על שאניה - מה לעשות נפלנו על הצד הלא נכון של הכדור..
אז יכול להיות ששאניה תופיע בתוכנית הבאה או בתוכנית אחריה... בכל אופן, היה לי משעמם והחלטתי (בעקבות מסוף כרמלית...) לרשום את ההופעות של שאניה שיש לי במחשב שכן הרשימה התארכה (בהזדמנות זאת אני אומר תודה לשרית שעזרה גם כן להגדיל את הרשימה): 1. divas live 2000 2. (shania - I'm Gonna Getcha (ZDF live 3. (Shania Twain - Black Eyes Blue Tears (Live 4. come on over - tv special עם קטעים מאוד מצחיקים של שאניה..
5. (Shania Twain - Forever and For Always (Juno Awards 6. הופעה של שאניה עם הבקסטריט בויז 7. (Shania Twain - Ka-Ching! (Live - Ant & Dec 8. (Shania Twain - Man! I Feel Like a Woman (Grammys 9. Shania Twain - Medley from Up - Live AMA Jan 03 (אחת ההופעות שאהובות עלי במיוחד! 10. Nah - פלייבאק. 11. (Shania Twain - Nn - No One Needs To Know (Live CMA Awards 12. (Shania Twain - Some Where Out There (Deerhurt Resort הופעה ישנה מאוד 13. Shania Twain - Up - live Leno Jan 2003 14. Shania Twain - Up! - Live from Chicago אח..איזו הופעה היא נתנה שם 15. Shania Twain (With Elton John) - Still The One 16. (Shania Twain-You Win My Love(Live Dallas 17. SHANIA TWAIN-HONeY I'M HOME 18. shania twain:ka-ching - פלייבאק 19. Super Bowl XXXVII Halftime Show 20. (Thank you baby (live at CDUK Spotlight - פלייבאק 21. the platinum collection - חלק 1+2 22. הספיישל של COME ON OVER ששאניה עם צמות ארוכות.. 23. בקרוב יהיה לי את הSPECIALS שחיכיתי לו המון זמן! 24. Any Man of Mine (Live, 1995 CMA Awards)_Shania Twain - אחת ההופעות האהובות עלי ביותר - עם קטעי ריקוד מדהימים של שאניה - תודה לשרית! 25. 2003 Live Performance On Flameworthy - Forever And For Always חוץ מזה יש לי את כל הדיסקים של שאניה גם על המחשב: 1. Shania Twain - 1993 - Shania Twain 2. Shania Twain - 1995 - The Woman In Me 3. Shania Twain - 1997 - Come On Over 4. Shania Twain - 2002 - The Complete Limelight Sessions - משום מה הרבה לא שמעו על הדיסק הזה וחבל - יש שם ביצועים מדהימים של שאניה ושירים שהרבה לא מכירים, השיר האהוב עלי משם הוא: the heart is blind מסגנון השירים השקטים של שאניה. 5. ואיך אפשר בלי: !Shania Twain - 2002 - Up - אדום/כחול/ירוק זהו שפכתי את כל מה שהיה לי..
בקשר להופעה של שאניה ב- PEOPLE IN NEWS ב- CNN מסתבר שבחלק מהמקומות משדרים את הספיישל על הנסיך וויליאם ובחלק על שאניה - מה לעשות נפלנו על הצד הלא נכון של הכדור..