אין שם חצי מילה על ניצנים.. אבל טנקס אניוואי בובה..
א אשת גרביים בהכחשה New member 8/8/03 #21 אין שם חצי מילה על ניצנים..../images/Emo10.gif אבל טנקס אניוואי בובה..
א אשת גרביים בהכחשה New member 8/8/03 #22 ../images/Emo124.gifאאאנשים..תענו, זה חשוב!! אני נוסעת ביום ראשון להופעה של שוטי הנבואה, ואין לי מושג איך אני הולכת להגיע!!
../images/Emo124.gifאאאנשים..תענו, זה חשוב!! אני נוסעת ביום ראשון להופעה של שוטי הנבואה, ואין לי מושג איך אני הולכת להגיע!!
E exit_from_here New member 8/8/03 #25 קו 353 של מטרופולין. או 351 שהוא מאסף של 353. www.metropoline.com
L lonely TearDrop New member 8/8/03 #27 קו 311 של אגד- יוצא מהתחנה המרכזית זה קו אקספרס וזה רק שעה נסיעה.. הוא מגיע לצומת ניצנים עוד פרטים? תחפשי באתר של אגד..
קו 311 של אגד- יוצא מהתחנה המרכזית זה קו אקספרס וזה רק שעה נסיעה.. הוא מגיע לצומת ניצנים עוד פרטים? תחפשי באתר של אגד..
א אשת גרביים בהכחשה New member 9/8/03 #29 אחלה..תודה..../images/Emo9.gif צומת ניצנים..לא חשבתי על זה..
Z z O e i New member 8/8/03 #28 וואי היה באמת מדהים!! וההופעה של היהודים היתה מעו-לה!! שווע שווע. אני חוזרת לשם ב21 <אגב. היי אני לירון ^_^>
וואי היה באמת מדהים!! וההופעה של היהודים היתה מעו-לה!! שווע שווע. אני חוזרת לשם ב21 <אגב. היי אני לירון ^_^>