טוב אז ככה

crazy4tc

New member
תורי!!!!!!

שם: לאה גיל: עוד חודש ו-17 יום בת 16 איזור מגורים: מול הבית עם החלונות הגדולים האלה... מכירים? תחביבים: אמממ... טלויזיה, מוסיקה, מחשב... כל הדברים הרגילים והמשעממים האלו...
מחלות נפשיות: לכתוב לדרור שירים בחזרה[
], להעמיד פני בלונדינית (אבל אני לא!!!), להתמכר לכל דבר אפשרי, להיות אובססיבית ל... הכל! לשנוא מתמטיקה, לשנוא את המורה (הכלבה) שלי למתמטיקה, לשנוא את בני גורן, וזהו, אבל אני גם סנילית ככה שלא בטוח שזה הכל... שיר אהוב מ-Camino Palmero: אני חולה על כוווווולם!!
משהו שאתם חייבים לדעת: היום הלחנתי חברות שלי בפלאפון את אדריאן ואת סטיגמטייזד וישבנו בחוץ ואחר כך גילינו שבאחת הכיתות חיפשו כל הזמן הזה מאיפה הצלצול הזה מגיע...

crazy4tc

New member
יואו אני כזאת סתומה!!!!

איך שכחתי את האובססיה להקמת אגודות???

IL17

New member
שוב תודה....

אז ככה... בימים האחרונים ראיתי המון "ברוכים הבאים" פה, ואני מודה לכל אחד מהם (שלא כמו בפורום של בריטני ספירס....פה לפחות אומרים שלום....) אז....אהההה....אני: שם: איליה, אני שונא את זה...תקראו לי איל, אלה אם כן יש לכם משהו יותר יפה להציע, כי גם זה מטומטם... גיל 17 איזור מגורים: אשדוד היפה תחביבים: אינטרנט....שיער....מכושפות.....שיער.....דה-קולינג....שיער....טלויזיה....שיער....שיער....שיער....אהההה, הזכרתי שיער? מחלות נפשיות: אובססיה חולנית למזלות ולשיער שיר אהוב מ-CP: נו ברור ש-Adrienne
משהו שאתם חייבים לדעת: אההה....שיער ומכושפות זה בערך שני הדברים החשובים ביותר בעולם.... נעים להכיר

לודשית

New member
אוי מאמי

לא הגמת כלל נו אז מה שהזכרת את המילה שיער איזה 50 אלף פעם הכל סבבה אני חולה אלייך ואין כמוך וכמובן כמו שיערך כדי לכולם להכיר אותו הוא בן הכי אחלה שקיים בעולם הזה עד כו חהחהחההח חולה אלייך נשמה ניקול גוטמן המדהימה

IL17

New member
תראו...

איזה מאמי ניקול......נכנסת לפורום רק בשבילי.....תודה מאמי...! * אל תקשיבו לה....היא מגזימה....מאוד....אני ממש לא כזה נחמד...

crazy4tc

New member
גם לי יש אובססיה לשיער!!!!!!

לפחות היתה לי... כבר די התגברתי על זה... אבל אני מממש חולה על השער של אלכס!!!! מושלם!!!!!! (חוץ מהבלונד) שיער מהמם!!!!!!!
היתה תקופה שאפילו חשבתי על להסתפר כמוהו...

Black kitty1

New member
אממממ מותר לי גם?

שלום אנשושים אני חדשה בפורום טוב קוראים לי ניקול (אתם יכולים ליקרוא לי ניקי) אני בת 15 מחיפה טוב מחלות נפשיות.. יש לי המון אני אמנה רק את העיקריות: התקפיי זעם לא נשלטים שבהם אני לוקחת פוסטרים של המורדים יורה בהם עם אקדח מים ומדמיינת שזה כדור אמיתי שפוגע בפניה המושלמות של לואיסנה.. יש לי התקפי חירפון כאלה שבהם אני מתחילה ליצרוח( בקול רם מאוד)- אני המלכה חה חה חה אני שולטת!!!!!! השיר האהוב עליי הוא- בהתחלה הוא היה could it be any harder אבל עכשיו הוא הישתנה והוא: thank you משו שאתם חייבים לדעת- אלכס שייך לי! רק לי! אהה אנשים אני שולטת בעולם בכלל... כאילו אני פינקי והמוח!

IL17

New member
יפה

אבל.....אני מכיר את מוח מפינקי והמוח אישית ואת לא! טוב....מישהו שדומה לו כל מקרה....

לודשית

New member
נכון זה חבר של חברה שלי !!!!

יו הוא כזה מכוער הוא דומה ממש לעכבר אבל ממש לעכבר מכוער מוח עוד כזה חמוד לידו הוא מכוער ואנחנו קוראים לו פרנקין בריין הוא הדבר הכי מכוער בתולדות מדינתיינו הקטנה

לודשית

New member
אני מוחה../images/Emo88.gif !!!! כן תקשיבו לי .

הוא כן כזה נחמד. הוא פשוט מזל דגים אז הוא צנוע . הוא נשמה והוא מאמי ואני יודעת את זה הכי טוב מכולם. כי הוא הידיד הכי טוב שלי. ותקשיבו לי ,הוא ממש ממש סבבה ואחלה של בן אדם .

IL17

New member
אוווף...

טוב...אני לא אתווכח.....זה יקח חצי מהפורום.... דרך אגב, איזה מזלות כולם פה? * נו...מזלות...אובססיה....

אני עצמי ואיירין.

סתם, איירין לא באה בסוף. שם: טל גיל: 15 איזור מגורים: ראשון לציון תחביבים: אמממ...מוזיקה, חברים חברות, ים, בריכה, שירה, גיטרה, ריקוד, דה קולינג
, מחשב, ו....זהו? מחלות נפשיות []: פיצול אישיות (נו מה אתם רוצים...מזל תאומים...
), אובססיה לגבי שיזוף, אובססיה לגבי הגובה שלי ו...זהו בערך... שיר אהוב מ-Camino Palmero: ממ....אדריאן...לאדעת למה... משהו שאתם חייבים לדעת: על מי? על מה? אמממפפ...שום דבר

מזל דגים השולט!!!! גם אני דגים!!

אבל לא כל הדגים אותו הדבר! עובדה אני לא כל כך צנועה, אבל אני די ביישנית.... אוהבת -

IL17

New member
דגים דגים...

לפי נסיוני האישי....יש דגים ממש חראות!!! ויש את הנורמאליים (אני מקוה כמוני...)

תאומים רולז כאילו דאאה??

*גאה להיות במזל של אלכס* וזאת ההוכחה שתאומים זה ה-מזל....הרי, אלכס הוא תאומים!!! ואני תאומים!!! אז זה חייב להיות המזל השולט מכולם!!! חחחחח...*מרגישה גאה היום*

אני לא מכירה אף אחד שהוא במזל

דגים והוא חרא.. יש כאלו שפשוט מוזרים.. והפכפים.. אני נראה לי מהנורמלים.. הנורמלים זה הרגישים והביישנים לא?! טוב אין לי מושג!!! כזו אני! אה וקשה לי לבטא רגשות של אהבה.. אוהבת -

IL17

New member
דגים...גם חרא...

לי לצערי, היה נסיון עם מזל דגים ממש, אבל ממש חרא.... אבל אני מכיר גם המון טובים, כך שסך הכל....זה המזל הטוב ביותר... והשקטים הביישנים הם הטובים, בדרך-כלל.... שמתם לב שאנחנו הופכית את זה לפורום מזלות.... טוב יאללה, אלכס בנד אלכס בנד אלכס בנד אלכס בנד אלכס בנד !!!!!!!!!!!

למעלה