טוב אז ככה

Drorrrrrr

New member
טוב אז ככה

בגלל שיש כאן מ-ל-א חדשים אולי כדאי שנעשה שרשור הכרות אחד כדי שנוכל לדעת ולו רק שמות?
תשתדלו לא להפוך את זה לאוף כי רוב השרשורים פה זה אוף ואז גם ככה לא ממש נוכל להכיר נעשה את זה מסודר, ואחר כך תעשו מזה כמה אוף שאתם רוצים. אז: שם: גיל: איזור מגורים: תחביבים: מחלות נפשיות [
]: שיר אהוב מ-Camino Palmero: משהו שאתם חייבים לדעת:

Drorrrrrr

New member
עליי ../images/Emo26.gif

שם: דרור
איזור מגורים: מרכזיישן תחביבים: מוסיקה, לכתוב, לנגן, שני הפורומים שלי [
], לעשות בלונים עם המסטיק. מחלות נפשיות: עקמת שכלית. מחלה מולדת אשר הסימפוטמים הקלים שלה הם: דיבור דברים חסרי קשר למצב ולסיטואציה, עשיית שטויות, כתיבת שירים מפגרים ללאה [
] ועישון מסטיקים. שיר אהוב מ-Camino Palmero: נו באמת, Unstoppable
משהו שאתם חייבים לדעת: מקודם השלט של יס לא עבד משום מה על הטלויזיה, ולא הצלחתי לכבות את הטלויזיה, אז צלצלתי ליס והם עזרו לי לסדר אותו
אובססיה: לומר שבת שלום וחג שמח בכל מצב אפשרי
שבת שלום וחג שמח

עכשיו אני.............../images/Emo108.gif../images/Emo21.gif

שם:איילת גיל:17 איזור מגורים:צפון תחביבים:לעזור לחיות במצוקה,לראות טלוויזיה כמובן
ולגלוש באינטרנט משהו שאתם חייבים לדעת:הכלבה שלי חולה..........
אובססיה :בנים בדר"כ
במיוחד כאלה עם עיניים כחולות
ולהגיד אחרי כול משפט לחברה שלי תיפלי!!!

ט ל i i ש

New member
אני אני אני אני אני אני אני!!../images/Emo6.gif

שם:טאלללל!! גיל:15.... איזור מגורים:ראשון לציון תחביבים:גיטרה תנועות נוער פורום אייסיקיו ים חברים טלפון...ספרים לשגע אנשים... מחלות נפשיות{
} לי יש מחלות נפשיות!?!?! כן!!!!!!!!1:אממממ לגעת לידיד שלי בשיער לצעוק לשיר אמפרקקטיביות לגעת למדריכה שלי בששער לעשות לה קוקים בכל מקום... לשפוך על נמלים סוכר.....לרדופ אחרי חצולים...!! (משו מיוחד..)) לשיר את שיר הנושא ה"לב" לצעוק ברחובבבבב :הייייי אתה תעשה לי ילד!!!" והאר מוזרות מידי.. שיר אהוב מ-Camino Palmero:אמממ כולם פשוט כולם!! משו שאתם חייבים לדעת:אני טל ואני מכורה לאולסטאר..!!

taltal girl

New member
טוף, אז הנה: ../images/Emo25.gif

שם:צליל גיל:12 וחצי איזור מגורים:הנגב הדפוק והנידח. תחביבים: לשמוע מוזיקה, לדבר באיצטיפו (נוו, אייסיקיו!), אממ, להיות באינטרנט, ו.... ולדבר בפלאפון.
מחלות נפשיות: אממ, אני מוזרה בכלליות <יולי, מוזר זה טווב!>, אממ... אני חושבת שגיטרות זה הדבר הכי שקסי בעולם
, אני מכורה ללהסתכל על העיניים שלי במראה (מהה?! הן יפותת
). שיר אהוב מ-Camino Palmero:סטיגמטייזד. גרר... משהו שאתם חייבים לדעת: אממ, אמרו עלי שאני בוגרת לגילי (נוו, שתדעו.), בחרו אותי ברוב קולות לכתיבת מסיבת סוף שנה (אהה, תקנאוו), ו... ומיכרתי את אח שלי לדה קולינג
(נוו, זה חשוב! לא?) אהה, וגם שאני מודעת בצורה מלאה ליתרונות שלי ולחסרונות שלי, ואני משלימה איתם ב-98%
. אהה, ושהמחשב שלי דפוק בעליל! זה עובדה חשובה לכל הדעות! נוו, תגידו משו...

taltal girl

New member
אהה, ושחכתי את הכי חשוב: ../images/Emo25.gif

אני צליל, ואני אוהבת את אלכס. בטירוף. תראו מה עשייתי
טל ולאה, אתן מוזמנות לאמץ, וגם כל מי שזה מתאים לו.

taltal girl

New member
טל=יולי ../images/Emo25.gif

*מרביצה לעצמי בראש* נוו, אבל ליולי הכנתי משו מיוחד, אבל שטק, לא לגלות לאף אחד.

T a L L L

New member
אני!

שם: טל גיל: 15 איזור מגורים: חור קטן בצפון תחביבים: לשמוע מוזיקה כ-ל היום! לגלוש באינטרנט, לצ'טט באייס, ספורטטטט, סרטים, חברים, אההה ואני מתחיל ללמוד לנגן על גיטרה
מחלות נפשיות: אממממ לצחוק על אנשים שיכורים
שיר אהוב מ-Camino Plamero: אממממ נראלי Wherever You Will Go משהו שאתם חייבים לדעת: אממ אני טל ואני מכור לקולה!

adi u

New member
מכור../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifאנחנו אוהבים אותך טל..ו..

עכשיו אני
שם:עדי גיל:16 איזור מגורים:בת ים(ולא...אני לא פרחה
) תחביבים:מוזיקה מוזיקה....עוד מוזיקה...לראות סרטים בקולנוע...ו....אה המחשב שלי וכל מה שקשור בו... מחלות נפשיות: להגיד דברים בלי הקשר...ולצחוק מהדברים הכי לא מצחיקים בעולם שיר אהוב מ-CP: lost
משהו שאני חייבת לדעת: מה קורה אחרי שמתים...

adi u

New member
אופס..משהו שאתם חייבים לדעת עליי...

"כבר כמה ימים אני במצב איום..." "אני כל הזמן נזכר..כל הזמן נזכר...שיש לך עתיד יש לך עתיד איתו..." השיר הזה לא יוצא לי מהראש כבר נצח בערך... מי שלא מכיר "גניבה" של היהודים... שבעיקבות הורדתי נראה לי כבר כמעט את כל השירים של היהודים

../images/Emo6.gifטוב עכשיו אני... ../images/Emo6.gif

מפני שאני ילדה נורמלית! נראה לי שאני כזו... מילאתי את השאלון הקצרצר הזה, ובקצרה... שם: אוראל שריד.. (אני רוצה מהיום שיקראו לי ריילי!!) גיל:13 וכמה *סופרת חודשים* 3 חודשים איזור מגורים: קדימה.. ישוב פצפון, שאפילו שהוא קטנצ'יק יש בו את כל סוגי הבני אדם, אפילו הכי בלתי נסבלים... דבר אחרון, לאלו שלא מתמצאים בג"ג ישראל (כמוני
) קדימה נמצאת ליד נתניה תחביבים: טלווזיה, מוזיקה, סרטים (יש היום את הסרט "לכודים" בערוץ 10!), ואינטרנט... ראיתם! עשיתי את זה!! קצר ככל האפשר..! טל.. לא טבעתי הפעם בתוך התחביבים שלי! :) מחלות נפשיות : יש לי כאלו?? שיר אהוב מ-Camino Palmero: כולם... כל פעם אני אוהבת שיר אחר.... משהו שאתם חייבים לדעת: אם אתם צריכים לדעת משהו, פנו אליי.. כי יש הרבה דברים להגיד!!!!

ט ל i i ש

New member
../images/Emo6.gif

יווווו אוראל אני בוכה פה מרוב צחווווקקקקקקקקק אני זוכרת ששנה חיכתי שתעני לי...אז נלחצתי ושאלתי "אוראל טבעת בתוך התחביבים!??!1?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן!!

וגם, אז הייתי יותר "חולת סרטים", אז אמרתי לך שזה הזכיר לי קטע מהסרט "חמש ילדות יפות".... צחוקים איתי!!! חחחחחחחחחחחח לא!! אוהבת -

לוקיתה

New member
אז ככה......

שם: שני גיל: 15 איזור מגורים: מרכז (נראה לי) תחביבים: טלויזיה (סמולוויל, משחק החיים, אם טי וי היטס), מחשב (אינטרנט, אייי סי קיו, וסתם משחקים) מוזיקה (דהההה, דה קולינג, דארן הייז, סאבג גארדן, גארת גייטס, מצ'בוקס 20, באסטד, ועוד הרבה) מחלות נפשיותף אני די מוזרה מיוחדת כזאת, זהו כנראה, אאה וברגעים מש נואשי ם בחיים אני מחקה אנשים. שיאר אהוב: אני בדילמה, אבל בעיקרון אני מאוד אוהבת את אדריאן כי בגללו התחלתי לאוהב את דה קולינג אני אוהבת את were forgiven' מאוד, בקיצור שירים, 7, 8, 9, בדיסק שלהם, זהו בערך אני חייבת לדעת מה קורה עם הדיסק החדש ?? והקליפ החדש ?. מתי אני יראה אותו כבר ??

that girl

New member
תורי! תורי! תורי!

שם:לי ברבו גיל:14 ורבע (שלושה חודשים כאילו?) איזור מגורים:חיפה הסוציאליסטית והמשעממת. תחביבים:מוזיקה (והרבה), כתיבה (והמון), אינטרנט (והרבה יותר מדיי), נוער מרצ, פוליטיקה, פילוסופיה, קריאה (וואי, אני נשמעת נורא אינטלקטואלית וכאלה...) מחלות נפשיות: אוי, כ"כ הרבה... במיוחד דיכאון כרוני (עוזר לכתיבה), אובססיה לדברים מוזרים, במה חדשה (סוג של אובססיה בשם עצמה), דיבור שוטף למשך שעות, בלי שיהיה אפשר לעצור אותי... שיר אהוב מ- Camino Palmero: UNSTOPABLE FINAL ANSWER THANK YOUואני גם מכורה ל-when it all falls down, למרות שהוא דמו. משהו שאתם חייבים לדעת:אני מוזרה.

Magical me

New member
MOI!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שם: יעל. גיל: שלוש-עשרה
. איזור מגורים: ר"ג. תחביבים: באפי, אנג'ל, מכושפות, דה קולינג, באפי, באפי, באפי, בהייה בתמונות של אנג'ל וספייק, כתיבה ו...ג'סט ביינג מי
. מחלות נפשיות: נקרופליה. לא, לא ממש. אני יותר נמשכת למתים-החיים שמתהלכים בלילות וניזונים מדם אנוש. הממ.. בואו נסכם את זה בנקרופיליה, קיי? ^-^ שיר אהוב מJust that good-:Camino Palmero משהו שאתם חייבים לדעת: אני מעריצת באפי פאנטית, אובססיבית, וחמודה בצורה מפחידה ביותר ^__^ Any questions? ~_^

גל GS

New member
אני...

שם:גל סולמי גיל:עוד 3 חודשים 14 עיר:גני תקווה תחביבים:לרקוד לשמוע מוזיקה(דה קולינג ,טורי איימוס פי או די) שיר אהוב:סטייגמטיז אנסטפאבול

aYaLoLy

New member
well...

שם: יולי\אילה
עיר: ת"א
תחביבים: מוזיקה
, מוזיקה
, מוזיקה
, וכן.. אני אוהבת מוזיקה...
, וגם.. לבהות באנשים..
, לצחוק על פרות ורודות
, לישון
, לצחוק
, וזהו.... שיר אהוף: WYWG תמידדדדדדד

juliajk

New member
תורי....../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

שם: יוליה גיל: כימאת 16 אזור מגורים: בת ים תחביבים:
מוזיקה אינטרנת ו אוד דברים שלא אתחיל לפרת מחלות נפשיות: אם היתי ממשיחה לפרת את התביבים היתם מבינים... שיר אהוב: we're frogiven thank you

juliajk

New member
אופס...

שחחתי משהו: אני אובססית אל חתולים כריות ודברים רכים באופן כללי

למעלה