טוב אז ככה...

AdShEaTaKoRe

New member
טוב אז מבינה?

עכשיו אתם מבינים אחים שלי? נדפקתי... לא רק שכמעט ואין פה אנשי ג'קאסס בכפר, כמעט ואין פה כוסיות ושלא לחשוב בכלל על כאלו שאוהבות ג'קאסס נדפקתי!!!

BiAAcH

New member
גם אצלי זה ככה....

קודם דיברתי על תומי אבל גם פה זה ככה, יש לי חבר אחד שדי אוהב ג'קאסס ועל בנות אין מה לדבר בכלל, לא ידעתי שיש בנות שאפילו ממצמצות לכיוון של ג'קאסס עד שבאתי לפה, ופה שמתי לב שדווקא יש הרבה, אני רואה שהבנות פה לא כאלה שאומרות "יו איזה חתיך ג'וני..." "איזה תחת יש לפרטי בוי..." אלא דווקא שבאמת משוגעות וזה אחלה.....

NO FUCK

New member
.....

אני מראשון שזה ממש לא אזור שומם ובלי כוסיות וכוסונים והאמת אני גם לא מכירה מישהו שאוהב גיקאס כאילו חוץ מכמה ילדים בכיתה שלי שאני בטוחה שהם אוהבים כי הם קופצים מהחלונות של הכיתה (קומה 2)וואחד פעם לבש חולצה של גיקאס אבל עזבו שאיות אני נסחפת פה והכוונה היתה שאני מיחסית עיר גדולה גם לא מכירה אף אחד שאוהב גיקאס אבל כמו שאמרתי פה כבר הרבה כנראה זה שוב רק מהסביבה הקרובה שלי FUCK YOU ALL

ג צ

New member
זה לא קשור אם זאת עיר גדולה או כפר

קטן... בכל מקום יש רק 1 או 2 שאוהבים את זה .. בגלל זה צריך לארגן סשן ...!! כדי להתאחד כולם ביחד ואז תראו שיש הרבה שאוהבים ג'אקאס אך כל אחד מפוזר במקום אחר ברחבי ארצינו

P o l l y

New member
אז כנראה שאני ברת מזל (?!?!?)

אני גרה בגן יבנה וזה מועצה מקומית קטנה ואומללה ויש כאן מלא אנשים ש(כבר אמרתי)רובם בנים בכיתה י'. אבל העיקר הוא שיש כאן הרבההה אנשים שאוהבים cky וג'קאסס חצי מהם אני אפילו לא מכירה! =) אני מציעה לך לעבור לגן יבנה! ...לא! (למה? כי זה מקום אומלל וקטן!)

NO FUCK

New member
ADSHEATAKORE

אלוהים ישמור מה זה השם הארוך הזה לקח לי חצי כותרת טוב בכל מקרה מהה אתה רק בן 15 אתה נראה מזה גדול בתמונה מה כזה זקן גודל בגיל 15? טוב לדעת FUCK YOU ALL

BiAAcH

New member
חכי חכי....

הביץ' שלי אמר לי שאני דומה לבאם עם אני אעשה זקן כמו שלו ועשיתי כזה בטיול שנתי, אז עכשיו אני שוב אגדל זקן ואצלם לפה...

NO FUCK

New member
זקן?

יש לבאם זקן? טוב לא משנה אתם כולה בני 14 15 זה נורמלי שגודל כזה זקן בגילאים האלו או שאתם פשוט שעירים? FUCK YOU ALL

P o l l y

New member
ד"א (לא שאכפת לכם או משהו:)

יש לי תמונה ! muhahaha אבל צריך לסיים ת'פילים כדי לפתח.. =) אז שזה יקרה, אני אפרסם ואעוור כאן את כולכם! (אעוור=בכיעור/יופי, its really up to you..)

AdShEaTaKoRe

New member
וואלה אני נראה גדול?

חחח תודה רבה... כן מה לעשות אני מתגלח כבר מכתה ז (אני הבאתי את זה על עצמי) יאללה שיהיה בכיף

Bruce L

New member
תשמע

תשמע גיליתי לדעת שגם אם הבנות שאתה רוצה לא אוהבות ג'אקסאס למשל אז הן יתחילו לאהוב אחרי שאתה איתן..אבל אם אתה אומר שאין בכלל בנות שם אז חכה קצת לרישיון ותוכל להיות עם כמה בנות שתרצה מכל מקום בארץ שקרוב אליך וגם לדבר איתן על ג'אקסאס.. =]

NO FUCK

New member
מהמרכז

בסוף הרצל (דרור אם אתה מכיר) למה אתה גם מראשון? FUCK YOU ALL

Bruce L

New member
אכן

אני ליד התחנה המרכזית החדשה בקירית גנים. קחי את האיסקיו שלי 33023988.

למעלה