טוב אז ככה...

טוב אז ככה...

שלום לכל המשינאים/יות... אני עומר, מהרצליה ואני חדש פה. כן כן. אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר די הרבה זמןן ואף פעם לא היה לי משהו מעניין לכתוב פה וגם לא יכולתי לכתוב פה, בתפוז בעברית (סיפור ארוך) השגעון שלי למשינה התחיל לפני די הרבה זמן. גם לאחי היה את מכונת הזמן.. אבל אפשר להגיד שהאובססיה התחילה לפני איזה חודשיים-שלוש בטיול השנתי...פשוט שמעתי ושמעתי את משינה בלי הפסקה ומאז אני מכור. מאז הספקתי לקנות את העמותה לחקר התמותה ושלשום (שלישי) קניתי את מפלצות התהילה אממממ.. אני עוד אוהב את מופע הארנבות, U2, ביטלס וכל רוק טוב (רק לא מזרחית!!!!!!) אוקיי אני מקווה שאני אשתלב פה טוב :) .................. ביי בינתיים!!

שלמונזה

New member
WELCOME TO THE CLUB!!!!

גם אם לא תמיד מתייחסים אנחנו תמיד שמחים לקבל עוד מעריצי משינה לפורום, וכנראה שתמיד משאירים לי להיות בועדת קבלת הפנים של הפורום
בכל מקרה לאור הצטרפותך לפורום אנא ענה על השאלות הבאות וועדת קבלת הפנים (שזה אני) תשקול את הצטרפותך לפורום (אף אחד אף פעם לא נדחה אז אין מה לדאוג) ובקיצור: גיל אזור מגורים ודרג את 5 השירים של משינה האהובים עלייך וגם אם לא מילאת את כל הדרישות ברוך הבא לפורום!!!
קח
ותצטרף לחברה בשירה
לילה טוב

rainbowgirl

New member
גמ אני חדשה ../images/Emo13.gif

ממ קוראימ לי קורל. גיל:13 וחצי עיר:באר שבע 5 שירימ אהובימ של משינה:אנה,נגעה בשמיימ,להתראות נעורימ-שלומ אהבה,אהובתי,רכבת לילה לקהיר. ממ אני אוהבת בעיקר רוק ישראלי ורוק משנות השישימ.

שאלה

הקטע שלא כתבת אותיות סופיות זה בכוונה? דרך אגב גם אני חדש בערך שבוע בפורום.... חבר של בוטרוס ראלי...

חחחח..ובכן

אני בן 15 וחצי מהרצליה כמו שכתבתי וחמשת האוהבים עליי כרגע (זה משתנה): כמובן 1.הכל התחיל בנאצר 2.גברת שרה השכנה 3.אז למה לי פוליטיקה עכשיו 4.בספסל מול האגם/הכוכבים דולקים על אש קטנה 5.אנה/בן המלך זה בערך.................. ותודה על קבלת הפנים!!!!!!!!

למעלה