טוב אז ככה!!!....

YZ426F

New member
טוב אז ככה!!!....

אני שמח שיש פורום גם לדברים האלה וממה ששמתי לב שיש כאן מישהו WEBMASTER או משהו כזה שהוא נשמע לי לפי התגובות לשאלות גאון רציני! עכשיו כמה דברים... 1. מה זה לעזאזל "התוכנה שאסור להגיד את שמה" אני מרגיש באיזה ספר של הארי פוטר! 2. הורדתי "8MILE" והאיכות שמיעה גרועה! ואני צריך כתוביות לסרט מאיפה אני משיג אותם? 3. איזה תוכנה טובה לחיבור של סרטים עם כתוביות? 4. מה ההבדל בין DIVX לAVI או MPEG? 5. אם יש לכם סתם טיפים חשובים שבא לכם לציין אז אל תתביישו יש לי זמן עד 11 בדצמבר כי אז אני מתגייס :) בתודה מראש ניב!

YZ426F

New member
דרך אגב מה זה RIP לסרט???

חברה אני ממש לא בעיניינים מישהו חייב לתת לי בריף קצר !!!

YZ426F

New member
חברה נראה לי שאין עדיין כתוביות ל..

8 מייל!!!! זה לא יאומן אין בשום מקום!

webmasterN

New member
אוקיי ככה:

תעשה טובה ובלי התחנפויות בבקשה, גם אם כוונתך טובה. 1. התוכנה היא קאזה או אידונקי או איימש או מורפיאוס DC ועוד ... 2. איכות השמיעה גרועה, זה בעייה שלך, כנראה הורדת גירסה דפוקה, אם אתה מחפש משהו איכותי תוריד מקבוצות ידועות (www.nforce.nl), יש לך בתפריט הפורום "לוחות", תשאיר שם בקשה לתרגום ואולי מישהו ייענה לה - זאת המטרה של ה"לוחות". 3. תוכנה לחיבור היא Virtual Dub שיהיה לי זמן אני יוציא מדריך למפגרים (לא שאתה מפגר
, תבדוק הודעות קודמות עניתי להם פעם או פעמיים בקשר לאיך לחבר כתוביות בעזרת Virtual dub . 4. divx היא טכנולוגיית כיווץ סרטים, סרטים שמקוודים ב-Divx הם בעלי סיומת AVI , הטכנולוגייה מבוססת על MPEG 4 . 5. טיפים ????? שיפשוף נעים ותיזהר לא לכוון לעין - תכוון למחבלים.

YZ426F

New member
תגובה!

דבר ראשון תודה שהגבת לי! דבר שני בקשר למחבלים אין לך מה לדאוג...כל עוד אני בסביבה לא רק מחבלים...בכלל ערבים לא יהיו בסביבה! עכשיו משהו אחר! האתר שהבאת לי הכל עובד שם? ודרך אגב לא באתי להתחנף...באתי לציין עובדות לפי מה ששמתי לב!

webmasterN

New member
האתר שהבאת לך

הם לא סרטים להורדה - אם חשבת על זה. זוהי רשימה של סרטים חדשים שמתעדכנת כל יום, באתר מציגים את שם הסרט ואת שם הקבוצה שהוציאה אותו בינהם אתה יכול למצוא קבוצות טובות כמו DVL RFTA DOMINION ועוד ... לחץ על שם הסרט ותמצא פרטים לגבי הסרט כמו הקידוד, תאריך יציאה ועוד שטויות... המטרה העיקרית היא לבדוק את הסרטים שיוצאים שם ולראות איך קוראים להם, למשל הסרט דו"ח מיוחד כתוב שם ככה: Minority.Report.DVDRip.DivX-RFtA זאת אומרת שאם תמצא באינטרנט קובץ שהשם שלו ככה אז תיהיה בטוח שזהו סרט באיכות טובה ואם היא שייכת לקבוצה מוכרת ...

אני לא מוצא את nondub,תוכל לספק לי

קישור? ב. הורדתי את 2.18 vobsub , הכי חדש שמצאתי.--> להתקין את זה בלי plugins כמו שמסומן לי, או עם?

webmasterN

New member
הייתי עסוק !

הורדת את VobSub יופי את NanDub תוכל להוריד מפה: http://www.divx-digest.com/software/nandub.html אגב זאת גירסה לתוכנת Virtual Dub רק שזאתי תומכת בהמון דברים ש-Virtual האורגינל לא תומך.

אל תכעס...

א. איזה מהשניים להוריד? את הכבד יותר או את הכבד פחות? (זה לא משנה לי מבחינת הזמן כי ההבדל הוא לא משמעותי, איזה טוב יותר?) ב. בזמן שהיית עסוק התחלתי להמיר את gladiator בלי תרגום לmpeg1, זה מפריע לתוכנה לעבוד אם אני גולש עכשיו? עדיף שלא אגע במחשב?

webmasterN

New member
אני לא כועס

למה שלא תמיר בלילות, או בזמן שאתה לא משתמש במחשב ? תוריד את הראשון, יש את התוכנה ויש את ה-Source Code שזה למפתחים, אז.. תוריד את התוכנה יש לך Mirror1 או Mirror2 .

חיפשתי באתר שהומלץ עליו את הסרט:

xxx מצאתי תוצאה אחת ולידה היה כתוב nuked , זה טוב או רע? למישהו יש את השם של זה שאפשר לחפש ב"מקומות האסורים"?

webmasterN

New member
בדר"כ רע .

תעבור על הסימן של הניוק ותראה מה מופיע לך, זה יכול להיות Bad Quality או Bad Resolutiion . מה עם הנושא המרכזי ? הורדת את NanDub ?

למעלה