טוב... אז ככה...

bodas18

New member
טוב... אז ככה...

אתם מכירים את כל המצבים האלו שאתם רוצים להחליט משהו אבל לא מסוגלים לקבל החלטה?... ואז יושבים כמו מפגרים (או שזה רק אני..
) ובונים טבלאות, עושים בעד ונגד ושוקעים עוד יותר בבילבול?.... אז אני מתייעץ איתכם... חברי הפורום... הבעיה היא שחוץ מאדם אחד (המאור הגדול בפורום) אף אחד לא יידע מה ההחלטה שאני אמור לקבל....... אז.... כל מי שהאינטואציה שלו/ה אומרת לי "לך על זה" - שישלח הודעה עם
כל מי שהאינטואציה שלו/ה אומרת "שכח מזה" - הודעה עם
מי שחושב שהתחלקתי על השכל, שאני משוגע וכו´ - צודקים
ובכל זאת... תעזרו לי?........ ושמש....... אל תגיב

mickeym

New member
מה השאלה ידידי? ../images/Emo13.gif

אם לא תדע מה השאלה, כנראה שגם כל הטבלאות שבעולם לא יעזרו לך...

שמש27

New member
יותר, יותר מדי, הרבה יותר מדי,

זמן פנוי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם לא רוצים לצבוע איזה גדר כמו "ג´יו-סאן" מקארטה-קיד ? משהו ? סתם, סתם, אני צוחק, לא צריך להגיב... ומייקי, הוא ביקש ממך לשים
או
מבלי לדעת במה דברים אמורים. סתם, בשביל ה... פתרונים לבודס.

mickeym

New member
אין לי זמן, אני פשוט בעבודה...

ומול המחשב, אז מה יותר נחמד מלבדוק כל שעה מה כתבו ידידי העתודאים? ובודס, אגב.... |

bodas18

New member
תודה גם לך ../images/Emo13.gif

אנשים...... תעזרו לי!!!
תצביעו ותשפיעו... אוי אני ממש מקרה סעד......

הפרצוף העצוב...

יצא לי בטעות... זה היה אמור לצאת ככה-
אל תשאל אותי איך יצא לי פרצוף עצוב... פייד!

פלטרון

New member
בודס - חושב מאוד !!(../images/Emo58.gif- לשאר)

למיטב ידיעתי, המועד האחרון בו יש לך את האפשרות לבטל סמסטר היא בדיוק חודש ימים לאחר תחילת סמסטר . מכיוון שהסמסטר החל ב-14/10 - לך יש עד ה-14/11 לבטל את הסמסטר ( לא יודע אם כולל ה-14 או לא - אז תשנה את זה ל-13 , שזה יום רביעי הקרוב ). אם לא תבטל עד ה-14, אתה מחוייב להמשיך עם הסמסטר עד הסוף. זה אומר שיהיה לך הרבה לא השלימים( או שתאלץ לבטל הרבה מקצועות - זה אפשרי עד ה-6/1/03 , ככה שיהיה לך זמן לשנות את הרישום כרצונך ), או הרבה נכשלים , או מעט מקצועות שבהם ממש תוכל להשלים את החומר ולהבין מה קורה . יותר מזאת, אתה כבר לא תקבל אגורה מכספך חזרה . עצתי - סע מחר לטכניון, לך למדור עתודה - אמור להם " חשבתי הרבה הרבה , אלו הציוים שלי , אני רוצה ללמוד את המקצוע X , ואילו אתם רשמת אותי ל-Y . אם האפשרויות הן ללמוד Y או לוותר, לצערי (עליק ) על העתודה , אני מעדיף את האפשרות השנייה. יש לי עד מחר בשביל לבטל את הסמסטר - תעלו לי את אריק, ריקי , ריקי השנייה ... בוגי , בטלפון - העיקר שאני מקבל היום תשובה ). יתנו לך לשנות שיבוץ - יופי טופי , יש לך חודש להשלים ! לא ייתנו - הגיוס מרץ , תתחיל להתכונן . זה מה שאני הייתי עושה ! בהצלחה פלטרון

bodas18

New member
אנשים ../images/Emo13.gif

אם זה היה המירוץ לראשות הממשלה אף אחד לא היה מנצח
כרגע זה עומד על 3:3 מה יהיה? גם אתם לא יכולים להכריע בשבילי?...
זה סוג של סימן?!?! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...

ramil

New member
מסרב להצביע מטעמי מחאה

אם אתה לא מסוגל להחליט בעצמך - המסקנה ברורה. תחזור לצבא.

גן כתום

New member
../images/Emo128.gif

אם הגעת למצב כזה שאתה מחליט לפי כזה קריטריון- כנראה שאין הרבה סיבות בעד שעולות על הנגד. לכן-
לא ט-עים...

למעלה