זה חלק מהשם של הקובץ
A AeroPeek New member 11/11/02 #4 מה זה אומר? <|mGw|XDCC|-071> #3 38x [99M] something to download.tarמה אומרים ה-38X?????
A AeroPeek New member 10/11/02 #1 טוב אז ככה כבר שנתיים וחצי שלא נגעתי במירק, ואני לא ממש זוכר, אז קראתי את המדריכים, הצלחתי להתחבר לשרת שמופיע במדריך, אבל אני רוצה להוריד משהו משרת אחר. קראתי את המדריך להורדת קבצים מהמירק, אבל הוא בכלל לא ברור לי. אפשר הסבר מקוצר וברור?
טוב אז ככה כבר שנתיים וחצי שלא נגעתי במירק, ואני לא ממש זוכר, אז קראתי את המדריכים, הצלחתי להתחבר לשרת שמופיע במדריך, אבל אני רוצה להוריד משהו משרת אחר. קראתי את המדריך להורדת קבצים מהמירק, אבל הוא בכלל לא ברור לי. אפשר הסבר מקוצר וברור?
A AeroPeek New member 11/11/02 #3 טוב בעצם כבר הסתדרתי... אבל עדיין יש לי כמה שאלות: 1. עדיין לא הבנתי מה זה טריגר. 2. אני כותב /msg |1W-XDC10 xdcc send #x3. איך אני עוקב אחרי העברת הקבצים, כדי לדעת מהירות וזמן שנשאר?
טוב בעצם כבר הסתדרתי... אבל עדיין יש לי כמה שאלות: 1. עדיין לא הבנתי מה זה טריגר. 2. אני כותב /msg |1W-XDC10 xdcc send #x3. איך אני עוקב אחרי העברת הקבצים, כדי לדעת מהירות וזמן שנשאר?
H havlaz New member 12/11/02 #6 יש 2 סוגים של פיל סרברים אחד עם טריגר, אחד XDCC... איך עוקב, אם אתה מדבר על השליחות, אז אתה לא יכול, אין אפשרות בכך ברוב בוטי הXDCC בפיל סרברים אפשר לכתוב sends בחלון.
יש 2 סוגים של פיל סרברים אחד עם טריגר, אחד XDCC... איך עוקב, אם אתה מדבר על השליחות, אז אתה לא יכול, אין אפשרות בכך ברוב בוטי הXDCC בפיל סרברים אפשר לכתוב sends בחלון.