טוב אז ככה;

בארי

New member
טוב אז ככה;

צריך עזרה ב- מציאת תוכנה להצגת הכתוביות. אתרים לכתוביות כבר לקחתי מלמעלה. וצריך אף תוכנה שתציג לי את הסרטים ככה טוב. אמרו לי משהו על הREDLIGHT...הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא אותה. מי מכם יכול לעזור לי בכך ?! תודה

עזרה

ראשית אולי לא מצאת כי לתוכנה קוראים radlight עם a ולא עם e ובכול זאת הוספתי לך קישור להורדת התוכנה שנית התוכנה הזאת ""עמוסה בקבצי ריגול "" בשביל להפתר מה עשה זאת כך 1. תוריד את ad-aware בקאזה "תנקה" את המחשב שלך 2. צריך להוסיף מס´ סידורי אני לא יכול לתת לך אותו כאן אציין קישור אם לא בא לך לעשות את כול זה ישנם עוד תוכנות רבות ובינהם bsplayer לפי דעתי קצת פחות טובה אבל עושה את העבודה ויש גם אופציה לעברית אציין לך את שלושת הקישורים !!צפייה נעימה!!

webmasterN

New member
אולי זה בגלל שהיא נקראת

RadLight עם A ולא E . יש גם את תוכנת microDVD שאיתה אני משתמש בין השאר ואני מעדיף אותה, תוכל למצוא אותה בקישורים.

תודה לשניכם...

ובכן כן עליתי על הבעיה עם A-E...
הורדתי אותה כבר. התקנתי אותה ואני בערך יודע להשתמש בה,אשמח לדעת להשתמש בה קצת יותר... AD-WARE...בעבר השתמשתי בתוכנה זו,אך היא מחקה לי גם קבצים שהשתמשתי בהם בIMESH,לכן נמנעתי מלהשתמש בה עוד. microDVD ,גם תוכנה זו הורדתי אך משום מה אני לא מצליח לעבוד איתה !!! אני מנסה להפעיל סרט בתוכנה זו והוא לא נותן לי !!! ועכשיו,מדוע הסרט כזה לאט אצלי בRADLIGHT ? הוא עובד ממש לאט כאילו הפריימים נתקעים כאלה...מה הפתרון לבעיה זו ?! תודה לכם...

שתיי דברים אוליי שלושה

אומנם זה פורום כתוביות ו-divx אך מאחר וזה חשוב אומר זאת שוב תוריד את "ad-aware "plusולא את הגרסא הרגילה standart אין הרבה מה לדעת אציין הגדרות כלליות לתוכנה ראשית סמן בv את כול הכוננים וכול האפשרויות תבצע סריקה תקבל שהתוכנה זיהתה מס´ מסויים של קבצי ריגול ועכשיו אם אתה משתמשב-imeshאו בקאזה ולא בקאזה לייט ואתה "מעדיף להשאר אם קובץ הריגול אז סבבה תסתכל על נתיב הקובץ לדוגמא c://programs file/imesh אותו ספציפית אל תמחק את כול השאר כן (תסתקל טוב על הנתיב של קובץ הריגול ואותו ספציפית אל תסיר) כמובן אתה תמיד יכול ליצור קובץ גיבויי אחרי שאתה מבצע חיפוש יופיעה לך אפשרות גיבוי תבדוק אם התוכנה נהרסה לך תוכל להחזיר את הקובץ הריגולן בחזרה והתוכנה תעבוד בסדר עדיף לראות בדיוק איזה קבצי ריגול לדוגמאcd.client.dllנאמר רבות שהוא לא ממש מזיק אבל שוב עדיף קאזה לייט או תשתמש בדיט קאזה שחוסמת את קבצים אלו ועכשיו לשאלה השנייה :מדוע הסרט "זז" לאט ראשית תלויי איזה מחשב יש לך חלש או חזק זה מאוד משפיע עדיף פנטיום2 ויותר לראות קבצי divx אציין לך כמה טיפים לראות סרטים במינימום משאבים בעיקר למחשבים חלשים משאבים בשיטה זו עם כמות נמוכה של משאבים אולי הסרט לא יתקע לך 1. אם התקנת divx5.02אז תכנס להגדרות התחל-תוכניות -divx-div configure תכנס למאפיינים ותשנה למינימום משאבים 2.אם זה לא עזר לך עצה אחרונה תנסה נגן אחר אומנם לא תוכל לראות את הכתוביות אבל תוכל לראות את הסרט בצורה טובה כשהתקנת את div-5.02 התווסף (קיצור דרך שחור בשולחן עבודה) נגןdivx-player כנס לנגן וגם שם יש לך הגדרות(setting)קליק ימני optionואחרי זה image setting למשאבי מערכת תציין מינימום ואז תבדוק עצה אחרונה וחביבה הגדל את זכרון המטמון של המחשב שלך אינני יודע באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש ב-xp עמוד על אייקון המחשב שלי קליק ימני מאפיינים מתקדם-הגדרות והגדל זכרון מטמון בערך ל-700 מגה לא צריך יותר מזה אני לא בטוח אבל זה משהוא דומה גם ב-98 אני לא בדיוק זוכר טיפים כללים תמיד כשהמחשב איטי תבצע איחויי לכונן ואם זה לא עזר יכול להיות בעיה ספציפית בקובץ תבדוק קבצים שונים !!!בהצלחה!!!!

בארי

New member
טוב אז...

OK,בבית אני אוריד את הכל כמו שצריך. כאן בעיקרון המחשב הוא פנטיום 1700 Celeron. עם 128MB וכרטיס גרפי רגיל 8MB או 16MB. אצלי בבית יש לי מחשב אחר...קצת יותר טוב... פנטיום 1000 (Not Celeron),עם 128MB+256MB זיכרון,כרטיס Gforce II 64MB. זה מספיק טוב לא ?! יש לכם המלצות לשיפור המשאבים במחשב ?! או שנשאיר הכל לניהול החלונות ?! בבית אבדוק הכל. תודה לכם אנשים יקרים.

בארי

New member
../images/Emo41.gifשוב אני../images/Emo41.gif

AD AWARE + לא יורד לי בדיוק למחשב ?! איפה אני יכול להוריד אותו ?!

חיפוש פשוט בקאזה ואולי imesh

תנסה בקאזה או באיימש תסמן תוכנות ואין סיכויי שלא תקבל עשרות תוצאות אם לא מצאת שזה לא אפשרי כי התוכנה מאוד נפוצה אציין קישור לאתר הבית של התוכנה תוריד את הסטנדרט היא טובה ב99% בהצלחה

אני יודע שאני נודניק...

אתם סולחים לי על כך ?!
עוד משהו אני מבקש לדעת...כיצד אני מפצל סרט ? אני רוצה לצרוב לדיסק והוא עולה על 700 MB. איך אני מפצל אותו ככה שיספיק לי לדיסק. לאחד אני יודע,רק לפצל אני רוצה לדעת,איך? תודה...

danik10

New member
למה לא תצרוב על דיסק של 800 מגה???

הרי בגלל סיבות כאלה מייצרים אותם.

800 MB ?!

אתה מתכוון ל-90 דקות ?! כי ראשית כל אין לי בנמצא ושנית כל במחיר של הדיסק הזה אני קונה שניים של 700 MB !!!! ושלישית אין לי מושג אם הצורב יודע לזהות דיסקים כאלה...

danik10

New member
אז תקנה פעם אחת ותברר

גם ככה אתה מתכוון לפצל ולצרוב על שני דיסקים לא? תחשוב קצת בשכל.

שכל ?!

המממ...יש לי בערך שלוש תאים אפורים כאלה בראש שאני קורא להם שכל. כל השאר זה סתם אוויר חלול...
לא בשטח הריק שיש לי בדיסק,אני דוחף דברים נוספים יש לי משהו כמו 40GB לצרוב...ככה שאני מצמצם הכל בהתאם...וככה גם הסרטים...וכבר יש לי עוגה של 100 דיסקים של 700 אז מה עכשיו אלך ואקנה 30 דיסקים של 800 ???? לא הולך...המתמטיקה הכלכלית לא עושה לי טוב עם זה...

danik10

New member
שמע

דיסקים של 700 תמיד יהיו לך ואתה תמיד תקנה אותם, אבל תשמור לך בצד חבילה אחת של 800 מגה לשנה - לא הולך? לשנתיים? ואם הסרטים שיש לך....

אני שואל את עצמי...

האם סוכן מכירות של דיסקים עומד בפניי ?! כי לפני רגע אמרתי שהחשבון הכלכלי לא מאפשר לי כרגע הוצאת כספים נוספים ל30 דיסקים כאלה שעלותם יחד עולה על 150 ש"ח אם לא יותר...ב150 ש"ח אני קונה 100 דיסקים של 700 !!! ועכשיו ביקשתי רק לדעת כיצד לפצל את הסרטים ולא לאיזה גודל דיסק לצרוב אותם... אז אם יש בידך המידע הנ"ל שייאפשר לי לפצל את הקבצים לשניים אשמח בכך,אם לאו הרי שיש כאן מי שיודע זאת...
הכל בחיוך... יום טוב לכולנו...

OneTimer

New member
70 ש"ח לעשרים זה טוב?

קניתי בחנות ´רדיו-שק´ בקניון אילון בר"ג, שבוע שעבר. 70 שקלים, 20 דיסקים של 90 דקות, בלי שום בעיה. חנות ליד מוכרים עשרה ב 39 שקלים. אז תקנה. לא יקר.

OneTimer

New member
נסו את soulseek

www.slsk.org מובטחת הנאה מרובה - תוכנה מדהימה להורדה, לוקחת את איימש וקזאה. נסו.

webmasterN

New member
בארי

יש לך Virtual Dub ? תפתח את הסרט שלך (נגיד שוקל 800 מגה), לאחר מכן ב-File יש לך SAVE SEGMENTED AVI - לחץ עליו ובחלון שנפתח תקיש את מספר המגבייטים שלך לחלק הראשון של הסרט נגיד אם אתה רוצה חצי אז זה צריך להיות 400 ותשמור את הסרט בשם מסויים, התוכנה תקודד לך את הסרט עד ל-400, תפסיק, ותמשיך לך את שאר הסרט בחלק השני. זכור לבחור מקודד סאונד ווידאו לפני הפעולה. ואגב גם אני בעד השימוש בדיסקים של 800 מגה אבל לא חייב לקנות של 30 בחבילה, אני הייתי ממליץ לך לשמור בינתיים את הסרט בהרדדיסק עד שייצא לך לקנות יחידה אחת או שניים של דיסקים כאלה מאיזה מקום.

למעלה