טוב אז ככה

תודה

טוב אז ככה

התחברה אלי בחורה שהכל נראה תקין פלפלית חכמה מזל תאומים טיפוסי אוהבת חוכמה מדברת הרבה מלאת מחשבות וחלומות עד פה הכל בסדר. היא רצתה שאבוא למקום מסויים וביקשה את המספר נתתי לה. והיא סימסה לי היום והלחיצה אותי כי היא קיללה כמה פעמים כלומר נכון שגם לי יוצא לקלל אבל לאנשים בחוץ אני מנומסת ואני לא אשלח קללות לאדם שאני עוד לא מכירה. היא לא קיללה אותי אישית אלא אנשים מסויימים אבל זה די הלחיץ וגרם לתהות על קנקנה ואחותי אמרה שאולי היא אישיות גבולית (אני מקווה שלא מצטערת אבל אין לי כוח לאנשים גבוליים אין לי כוח לדרמות וחוסר יציבות בקשרים על דברים טיפשיים כמו שקןרה עם גבוליים רבים ומבחינתי אין לי שום דבר נגדם אבל לא רוצה גבוליים בחוג מכרי). בקיצור אני אראה אותה בקרוב ומקווה שלא עשיתי טעות בשיחה פנים אל פנים אז היא נשמעה בסדר אבל אין לי כוח לאנשים לא יציבים שמקללים אולי אני אגיד לה פעם הבאה שאני בשיחות לא נוהגת לקלל (לא מדוייק אבל יחסית נכון כי אני די מנומסת), כי הקללות שלה באו על רקע לא מוצדק לדעתי קללות כמו " אמא שלהם מתה" וכדומה מלחיץ ולא נעים יתכן שאאלץ להתרחק ממנה נראה היא כרגע על תקן בדיקה

אני חושבת שלא אתן יותר את

המספר שלי לאנשים שמבקשים נכון שהיא לא הטרידה אותי ולא התקשרה אבל... לא התאים לי הקללות. בהתחלה הבלגתי כשהיא כתבה (הבנתי שבצחוק), שאם את לא באה אני הורגת אותך אחר כך כשהיא קיללה אנשים מסויימים בקללת הכוס עמק זה קצת הפריע אבל דפדפתי ואז הגיע משום מקום "אמא שלהם מתה" ואז כבר קראתי לאחותי ואמרתי לה שנראה לי שנפלתי על בחורה לא טובה. לא יודעת פעם הבאה שמבקשים מספר אם זה לא אדם שאני מכירה וסומכת עליו אענה בשלילה אין לי כוח להפתעות מהסוג הזה

אלישבע24

New member
קוסמת,

אנחנו לא צריכים גורמים שליליים בחיינו,
משפחה מקבלים איך שהיא,
השאר רק אם מביא לנו טוב.

תודה רבה אלישבע

בעיקרון היא לא קיללה אותי היא קיללה אנשים מסויימים שלדעתה לא עשו איתי צדק (לא נכנס לפרטים). אבל הפתיעו אותי הקללות. נראה היא עדיין בבדיקה9

כלומר

כן אני לא צדיקה וגם אני מקללת לפעמים אבל המקרה לדעתי לא הצדיק קללות וגם זו בחורה שאנחנו עדיין לא ממש מכירות אז לא הבנתי מאיפה הגיעו הקללות האילו וגם קללה כמו "אמא שלהם מתה" היא די קשה

Shamy

New member
נראה לי שזה החלטה נכונה

זה קצת מסוכן לתת טלפון לכל דכפין והיו מקרים שזה נגמר רע מאוד מאוד. שמחה שהחלטת כך ומקווה שתמצאי כן חברה או מה שאת לא מחפשת. :)

תודה שמי

אגב למה קראת לעצמך שמי אני מקווה שלא בגלל המילה shame
זו הבעיה שאני מדברת עם אנשים ואם הם רוצים להתחבר איתי נניח אז במקום לעשות את זה באופן הדרגתי: לדבר שוב לאט לאט להתקרב וכדומה ישר רוצים להחליף פלאפונים פייסבוקים וכולי. וכן לא נראה לי שזה נכון תודה על תגובתך.

אלישבע24

New member
זה נחמד שאת כל כך חברותית,

אבל את צודקת,
גם אני לא הייתי נותנת את מס' הטלפון
שלי.

למעלה